Kachní pekáček - Chci zpátky svoje džíny!

Asi je jasný podle názvu článku o co tady jde. Tak to jsou ony. Moje lásky. Nosila jsem je ještě před Miou. A s páskem! Je to neuvěřitelný.. Ptáte se proč? Tady je vysvětlení     

Vím, jsou jiné větší hodnoty než řešit velikosti džínů. To je jasný a já to samozřejmě vím, ale tohle je blog o takovýchto blbostech. Tak jen aby jsme si to ujasnili a vy mě neodsuzovali, že řeším takovou pitomost :-) Jinak normálně chodím do práce, Mia má co jíst, každý večer ji koupu...takže všechno je v pořádku, ano?

Tak zpět k vážnému problému...

já CHCI SVOJE DŽÍNY ZPĚT! 

Chci normálně otevřít skříň, vzít si džíny,  n o r m á l n ě si je obléct a jít.. Pro někoho normální, pro mě sci-fi. Otevřu skříň, proberu asi desatero džínů, zjistím, že oblíknu jen dvoje. Dobře, takže výběr se zúžil, teď musím vymyslet co k nim. Kombinace džíny triko je tak fádní ale tak těžká, to by člověk nevěřil. Musíte vybrat triko, které vám půjde nejen k džínům, ale i botám, ve kterém vám nebude zima venku a vedro v místnosti a aby vám šlo k rtěnce, samozřejmě :-) Tak, ok, takže to bychom měli no a teď to oblíct. Džíny s poskoky a podřepy aby povolily a za hlasitýho hekání (sousedi nás mají asi za sexuální mašiny :-) ) se to podaří. Ufff tak nejhorší je za mnou.  No a teď oblíknete triko a zjistíte, že vám pěkně obrýsuje všechny faldy. Tak a jste v pr.. a můžete začít nanovo. Určitě se mezi vámi najde aspoň jedna duše, která ví, o čem mluvím :-)

Takže, ať to shrneme. Ráda bych se vrátila do původní velikosti a  oblékla si svoje oblíbené džíny. Lehce elegantně modelovsky si zaplula do nohavic, bez zadržení dechu zapnula knoflík, natáhla první triko, který mě napadne a podle něj vybrala rtěnku. 

Co myslíte, podaří se? A za jak dlouho? Dáme do léta? Nebo po létě? Možná do konce roku...co já vím...Nebo si koupím nový větší a budu mít lehkou hlavu :-))
 

Autor: Petra Korčiánová | pondělí 18.5.2015 14:29 | karma článku: 11,58 | přečteno: 734x
  • Další články autora

Petra Korčiánová

Den 39 - Max Recovery

25.6.2015 v 19:50 | Karma: 4,17

Petra Korčiánová

Den 37 - Max Interval Plyo

23.6.2015 v 20:15 | Karma: 5,34