Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Mám též problémy s váhou. Ne jako vy, opačně. Nemohu za žádnou cenu přibrat. Jen loni jsem měl jakýmsi zázrakem na počátku zimy okolo 60 kilo, vyhlédl jsem si své oblíbené kalhoty, navléknu je, po teď vše v pohodě. Jenže, záludný úkol byl dopnout knoflík. Chvíli, se s knoflíkem pasuji, konečně se mi podaří kalhoty dopnout. Hrdě jsem se nadechnul a náhle PINK! Knoflík odletěl, jak Kožený na Bahamy. Do dnes jsem jej nenašel. Ale, skončila zima a zase vše mám na opasek, aby mi při tůrách a v práci trapně nespadaly kalhoty. Pro dobré pobavení máte ode mě velkou karmuR^!

0 0
možnosti
  • Počet článků 48
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 381x
provozní sushi restaurace Made in Japan v Praze.
V restauraci se zaměřením na japonskou kuchyni pracuji již od roku 2002. Za tu dobu jsem nasbírala mnoho zkušeností a zajímavostí této kuchyně. V roce 2014 jsme získali ocenění Nejlepší sushi bar v Praze a ve stejném roce i v anketě Grand Mattoni Restaurant získal náš sushi mistr 1. místo v kategorii Nejlepší kuchař.
Ráda jsem v kontaktu s lidmi a velice mě tato práce baví. Za důležité považuji osobní a kvalitní přístup k hostům. Díky tomu se mnoho našich stálých hostů stalo i našimi přáteli.
V roce 2012 se mi narodila dcerka Mia.
 

Seznam rubrik