Den 39 - Max Recovery

Celkem jsem se na tuto lekci těšila, že se konečně pořádně protáhnu...Že já se nechám vždycky nachytat..U Shauna si neodpočinete u žádné lekce Dneska bylo naše oblíbené cardio bez kardia :-) Tentokrát ale MAX. Lekce trvá 47 minut.

..a je celá zaměřena na posílení a procvičení core. A je to opět strašný. Ne, holky, nebudu vám lhát a dělat vám iluze...

Jestli jste někdo cvičil Jillian, tak tohle je jak přechod z baletu do francouzské legie.  Jo, až tak a nedělám si prd*l. 

Kliky a výdrže ve vzporu na všechny možný způsoby i ty, který si ani neumíte představit. Cvičíte, ani neskáčete a přitom z vás kape a to doslova. Vydržela jsem sice celou lekci, ale musela jsem si dělat pauzy a některý cviky jsem nedocvičila. Nebudu machrovat nebo kecat. Prostě to tak je. Nemám kondičku sportovce a je vůbec zázrak, že ještě pořád cvičím :-)) Myslím, že to bude nejdelší měsíc v mým životě :-) Pokaždé, když cvičím a už fakt nemůžu, vzpomenu si na vás, co mi píšete, že mi věříte a fandíte a to mi moc pomáhá. Protože u těchto lekcí musí být motivace a vůle opravdu silná.
Teď mě čekají dva dny těch asi nejhorších lekcí a popravdě se mi do toho vůbec nechce..ale jak už jsem psala, vy jste moje motivace a samozřejmě taky to, že se prostě díky tomu cvičení opravdu cítím líp, jsem víc zpevněná a cítím se i víc sebevědomější a život mě tak nějak baví víc :-))
Takže samý pozitiva a holky, který jste se ještě nerozhoupaly, zkuste to s méně náročnějším cvičením. To vám taky pomůže, třeba Jillian ta je na rozjezd super, není to takový dril, trvá to 30 minut a 30 dní. Má to 3 fáze. Rozdělený je to po 10-ti dnech s postupným nárůstem náročnosti, ale i ten 30-tý den je pohodička oproti tomuto. A zapotíte se u toho taky. Já na tom zhubla cca 4kg jak prd. Už je nejvyšší čas!!!! Tady je odkaz na první fázi, tak mrkněte.

Jo a nezapomněly jste? 

 

Tak zítra, bůh mi žehnej a těším se na vás :-)

p.s.
Dobrá zpráva je, že jsem pásek posunula o jednu dírku vpřed a ne vzad :-) 

 

 

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Petra Korčiánová | čtvrtek 25.6.2015 19:50 | karma článku: 4,17 | přečteno: 170x