Den 37 - Max Interval Plyo

Hrozně jsem si přála, aby ta noc nikdy neskončila..Ne, že by byla tak úchvatná nebo romantická :-) ale protože jsem věděla, že ráno bude následovat to strašný cvičení...Začínám být z toho trochu rozhozená..

....protože ta lekce opravdu jde těžko vydržet celá, je to 57 minut, o 20 minut delší než jsem byla doposud zvyklá a jde to znát. Ono i těch 45 minut drilu je fakt dost a pro mě i to je MAX, ale skoro 60 minut takový zátěže....prostě to ještě pořád nedávám celý. Myslím, že na tohle už mi nebude stačit ani Nutrend nápoj..už to chce asi něco silnějšího nebo nějaký drogy :-)) Je to normálně očistec, už ani nevím, kde mám na to hledat slova :-)
Nechci pořád fňukat, ale asi budu lekce prodlužovat postupně, tzn, že ještě těch 45 minut  to dám a pak postupně zvyšovat  a snad to dokonce dám celý..Je to prostě vyčerpávající a i časově náročnější, takže nevím, jak to teď v týdnu se školkou a prací budu zvládat. Ale nechci to vzdávat. To určitě ne, když jsem došla až sem.

Ale zpět k dnešní lekci. Zahřívání je tak náročný jako celý klasický lekce v prvním měsíci! Protahovaní celkem rychlý, ani se nestihnu pořádně vydýchat a už se jede. Opět sestavy cviků po třech kolech se zrychlujícím se tempem. Na závěr protažení. Takže vlastně podobný jako včera a počítám, že zítra mě čeká něco obdobnýho ne-li horšího, protože zítra je MAX CARDIO CONDITIONING, jo, už ten název co? Co budeme proboha dělat? Kliky na jedný ruce a u toho ještě ve výdrži běhat? Že si to neumíte představit? Nevadí, já už vůbec ne, ale podle těch cviků, co děláme teď bych se ani nedivila...A už zase fňukám...No jo, vždycky si v noci říkám, že to třeba zítra nebude tak strašný jako dnes :-)

Autíčko vyčištěný, za chvíli masáž, jo jo, zase ty ninji thajky...ale tělíčko si pak mlaská a ještě saunička, tu jsem ještě tento týden nestihla a nechci se o ni ochudit. Takže vlastně samý příjemný věci dneska už, jééé tak to je fajn.

Tak zase zítra, strašný, asi ani neusnu...já vám tak závidím...:-) Ale co, chci to sádlo zpátky na pekáč, tak se musím zapřít a ono to půjde. A že ne celá lekce? No a? Pořád je to pohyb i tak intenzivní a plácat po rameni mě nikdo nemusí :-)

Krásný zbytek dne všem!

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Petra Korčiánová | úterý 23.6.2015 20:15 | karma článku: 5,34 | přečteno: 127x