Den 34 - Core Cardio & Balance

Ahooooj všem :-) Dneska poslední lekce z Core Cardio & Balance...už jsem myslela, že to ani dneska nestihnu...ale povedlo se. No ale nebylo to jednoduchý, dneska s Miu za zadkem :-) ze začátku skákala se mnou..

ale rychle pochopila, že jestli bude držet se mnou tempo, tak se týden nepohne a tak to vyřešila po svém. (Viz foto)

Aspoň, že mi tentokrát nerozvazovala tkaničky :-) ale zpět ke cvičení. 
Ten příšerný cvik, který mi celou dobu nešel a je na konci lekce, kdy už myslíte, že to dáte, tak aby jste to náhodou nedali...tak já ho dneska DALA, skoro teda J ale chybělo malinko! Ale koukla jsem do plánu a myslím, že tam tato lekce ještě asi 2x bude, tak to už prostě dát musím!!!

Zítra volníčko, hurá, čeká mě svatba heč, naštěstí ne moje :-) Nic ve zlým, ale ty přípravy už bych asi nedala..:-) Jenže, co je na každý svatbě??? HROMADA JÍDLA a hlavně k o l á č k y moje milované a domááácíííí. Božeee, jak ten život je nespravedlivej.....
Takže to bude pro mě zítra spíš křest ohněm! Co myslíte? Každý den poctivě cvičím, i když ne vždy je to jednoduchý, ale stejně. Píšu denně blog o tom, jaká jsem máčenka, ale přesto mě to baví a teď se tady klepu, že moje pevná vůle si vezme zítra volno a svatbu strávím přilepená k oddělení SLADKOSTI !!!
 A ty kecy, že stačí si dát 2 kousky...jasně, najezte se předtím,

že někam vyrazíte...jasně...Jo, jo, tohle všechno znám, četla jsem o tom milion článků a chytrých rad, někdy mám pocit, že to píše tlustá ženská a přikusuje u toho čokoládu a léčí si tak svůj mindrák...
Přesně vím, co mi řeknete...jednou přece nevadí...Ano, nevadí, a aby člověk z toho přibral 1kg, musel by toho sníst fakt mooooc. Háček je jinde. A já vím i kde. V hlavě. Pokud si to v hlavě srovnáte a řeknete si, že prostě je to jen dnes a vlastně o nic tragickýho nejde a v klidu si prostě dáte na co máte chuť, tak opravdu se nic neděje. Ale pokud už předem z toho máte špatný svědomí, tak nejen, že si to nevychutnáte, ale spořádáte toho kýbl (když už tak už) a budete se tím trápit ještě týden a je to k ničemu...
Ok, tak, možná tím, jak jsem si to teď řekla nahlas, tak mi to asi pomohlo :-) a já s čistou hlavou říkám "vychutnej si tu báječnou chuť, protože život je jen jeden a život se má užívat a ne jen žít!!"

No, to jsem si to pěkně obhájila tu zítřejší žranici, že?! :-) šikulka.

Ale myslím, že to nebude tak horký, protože nemáme hlídání :-) a Miu chvíli neposedí, takže to budu mít i s kardiem :-))

Hezký zbytek dnešního dne, stihla jsem to napsat teda taktak a nezapomeňte!

Zítra Kachní pekáček a test žehličky na vlasy a co myslíte,  udělá i krásný vlny?

pááááááá

 

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Petra Korčiánová | čtvrtek 18.6.2015 11:28 | karma článku: 5,36 | přečteno: 133x
  • Další články autora

Petra Korčiánová

Den 39 - Max Recovery

25.6.2015 v 19:50 | Karma: 4,17

Petra Korčiánová

Den 37 - Max Interval Plyo

23.6.2015 v 20:15 | Karma: 5,34