Den 24 - Plyometric cardio circuit

No tak dneska jsem musela přemýšlet, kolikátý to vlastně je už den..asi budu za chvíli stříhat metr :-) No, bylo to o něco lepší než včera a pravidlo je takový, že jak už to jednou dáte, tak musíte už pokaždé.

V tomto případě mám na mysli to příšerný zahřívání...jak už jsem to dala jednou bez pauzy tak teď už by mi teda byla hanba udělat krok zpět...Nooo, mám to teda ale dobře posychrovaný, co? Bych se zabila...uf.
Ale jo, dneska to celkem šlo, ale ty kliky, ty vzpory na rukou ap. to je moje smrt..to ze mě fakt úplně kape. Bych to i ukázala ale mám geniální triko, pohlcuje pot a není na něm nic vidět, asi si jednou vezmu bavlněnou klasiku a to uvidíte tu mapu :-)
Ptáte se, jestli už to na mě jde vidět...no, já nevím, tak ponožky mi trochu plandaj, to je pravda, tam cítím, že něco malinko je dole (jo, to budou asi ty ostříhaný nehty :-) ) Ne, vážně..já to těžko posoudím bo se vidím denně a to několikrát (to je taky super zážitek :-) ) ale pocitově určitě ano a myslím, že bude něco dole...Kalhoty si oblíkám celkem normálně bez celé té předehry viz Kachní pekáček :-) a kondičku mám taky lepší. Vzhledem k tomu, že každý den dobíhám autobus tak to můžu říct zcela pravdivě. Většinou to bylo tak, že jsem nedoběhla, ale spíš se dopotácela v mdlobách jako zombí načež mi řidič radostně zavřel dveře před nosem...Tak teď už je to o poznání lepší, autobus předběhnu a houknu na řidiče ať mi zastaví :-)) no, tak skoro no, ale doběhnu ho a stihnu i nastoupit aniž bych nechala plíce na zastávce a normálně si sednu, ne jako kdysi, když jsem vpadla po takové dobíhačce do autobusu jak kdyby mě tam někdo hodil jak gumovýho panáka a já stihla jen slabounce zahelekat "pomoooc", podlomily se mi nohy a já padla k zemi. Tak ty časy už jsou doufám pryč :-))

Zítra trošku volněji, čeká mě Cardio bez kardia, tak uvidím, jak jsem pokročila tam.

Těším se opět zítra a mějte krásný den!

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Petra Korčiánová | čtvrtek 4.6.2015 11:37 | karma článku: 5,06 | přečteno: 199x
  • Další články autora

Petra Korčiánová

Den 39 - Max Recovery

25.6.2015 v 19:50 | Karma: 4,17

Petra Korčiánová

Den 37 - Max Interval Plyo

23.6.2015 v 20:15 | Karma: 5,34