Den 23 - Cardio Power and Resistance

Přiznám se dobrovolně a hned na začátku. Jak jsem tady včera machrovala, tak dneska to teda bylo fakt doslova oddřený....

....Prostě některý hodiny vám sednou líp a některý prostě nejdou a nejdou a můžete se snažit jak chcete. Určitě to znáte. No jen aby těch blbých hodin nebylo víc :-) U týto lekce mám problém s tím, že je tam hodně vyskakování...ne jako vyskakování si na souseda, ale asi metr nad zem, cha cha, já jo?? No, jen si to představte...no, tak asi tak :-) a to nemluvím o tom, že to je slyšet asi dvě patra dolů a na polici nám cinkaj skleničky...Se smějete jo? Tak si to zkuste...no né schválně, minutu skákat metr vysoko a do podřepu, vlastně takovej mega žabák...aha?! No ne, já počkám až si to zkusíte, ať víte o čem mluvím.....No, není to prdel, že? Já vím, že jste si to ani nezkusili...Ale tak aspoň jsme se pobavili :-)
Začíná mě čím dál víc bavit protahování, za prvé se u něj trochu vydýchám a popadnu dech :-) a za druhý cítím, jak jsem víc pružnější a to je taky prima pro to tělo, ne?
Protahování je vlastně za tu lekci 2x, nejdřív po zahřívacím kole, no kole...však už víte a druhý na konci, tak jak to správně má být u každýho cvičeni.
No tak snad to bude se mnou zítra lepší...zítra mě čeká Plyo co? :-)) jojo, to byla první moje první lekce

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Petra Korčiánová | středa 3.6.2015 11:52 | karma článku: 4,51 | přečteno: 126x
  • Další články autora

Petra Korčiánová

Den 39 - Max Recovery

25.6.2015 v 19:50 | Karma: 4,17

Petra Korčiánová

Den 37 - Max Interval Plyo

23.6.2015 v 20:15 | Karma: 5,34