Den 2 - Plyo co? Plyometric Cardio Circuit

Jak jsem včera jásala tak dneska ráno jsem si nemohla podat ani čaj ze skříňky,,,zvednout ruku nad hlavu byl nadlidský výkon...super...co bude za dva dny? 

Dneska to bylo trochu hektický, Miu vstala po obědě o něco dřív než normálně takže se mi připletla do cvičení a za hlasitýho Hop, Hop si stoupla mezi mě a obrazovku a začala vesele vyskakovat  zatímco já lapala po dechu...když se mi ji podařilo spacifikovat a odklidit ji od obrazovky, chvíli mě pozorovala a pak ji nenapadlo nic zajímavějšího než mi rozvazovat tkaničky...ted se tomu směju, ale v tu chvíli..... :-)) 
 

Cvičení začalo opět krátkým kardiem, pak protažení a sestava asi pěti cviků 3x dokola. A tyto sestavy byly tři. Bylo to spíš kardio (což je už z toho názvu jasný). Když mě píchalo v boku, zvolnila jsem, nemá cenu to přepálit hned na začátku. Asi líp by se mi cvičilo s partou lidí v tělocvičně za dunění pořádný hudby. Víc to povzbudí a vyhecuje k lepšímu výkonu. Cvičení končilo opět protažením. Celé to trvalo asi 45 min a celkem to i uteklo. Tuším, že se bude přitvrzovat...

Tentokrát jsem triko měla propocený durch.Byl to fakt záhul a úpřimně se přiznám, že jsem si musela občas udělat pauzu, ale dala jsem to i s Miu za zadkem :-)

Večer sauna byla super.

Bojím se, co bude ráno...kdo cvičí, tak tuší :-)

 

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Petra Korčiánová | středa 13.5.2015 11:45 | karma článku: 4,57 | přečteno: 291x
  • Další články autora

Petra Korčiánová

Den 39 - Max Recovery

25.6.2015 v 19:50 | Karma: 4,17

Petra Korčiánová

Den 37 - Max Interval Plyo

23.6.2015 v 20:15 | Karma: 5,34