Den 19 - Cardio Power and Resistance

No, tak přiznám se dobrovolně, musela jsem přehodnotit ten včerejší nápad s tím vstáváním v 6...to by takhle fakt nešlo...

Kromě toho, že Mia dostala záchvat kašle mezi půlnocí a 1 hod. ráno takže já šla spát 01.30, vzbudila jsem se sice v 6, ale nebyla jsem sama, že?! Asi v 6.15  a za hlasitého „maminkoooooo“ se Miu dožadovala okamžitého přísunu tekutin, takže bych si stejně nezacvičila. ...
A ještě to počasí!! Ten déšť…. Jé já chrněla až do 7.15 :-)
No ale pak tedy to byl fofr... vypakovat se, ne zoubky si dneska čistit nemusíš…a plooooč??? Ne dneska budeš papat v autě…a plooooč???....proletět Zbraslav 180 -tkou (kdo zná, ví, že se dá max.60 protože je to samá zatáčka) a pak páá a pusu ...šusem domů a šup cvičit. Jasně, že jsem to stihla a jsem ráda, že jsem nevstávala v 6 kvůli tomu, ale o víkendu to asi jinak nepůjde, protože s tou mojí malou "buzerantkou" se cvičit nedá :-)) Budu to muset ještě promyslet. Ale zpět k dnešnímu cvičení.

Tuto lekci už všichni moc dobře znáte a už i já si celkem pamatuju, jaký cviky mě právě čekaj :-)) Ale dneska jsem trošku zápasila s tím, jestli vůbec se to dá, někam pokročit, zlepšit se, vypracovat si to tělo, jako ty faldy už nebudou? a není jednodušší to prostě nějak uříznout? ....jasně že dá vypracovat, já vím, ale bavím se teď o sobě...jestli dělám takhle dobře a jestli to bude mít ten správný efekt. Nebo vůbec nějaký...Dobře, já to nechtěla použít..jako jestli to má smysl, tak a je to venku, 19. den noooo, to celkem brzy, myslela jsem, že mě tohle potká tak u 45. dne, nebo je to zatím jen takový předvoj a 45.den přijde fakt krize. Nevím, teď se v tom plácám. Ne, nebojte, balit se určitě nic nebude!! Samozřejmě, že se jede dál, to já jen tak, aby nestála řeč :-))
A víte, co je paradox? To se pobavíte :-) cvičím každý ráno jak magor a pak jedu v metru eskalátorem! síla, že? :-) Nechápu proč ty schody prostě nevyjdu...jak jsem to dělala vždycky..asi proto, že si užívám toho, že nemusím, protože jsem dělala dneska asi milion výpadů a zadek mám jak šutr (aspoň pár minut teda :-) , no ale mohla bych, že? No, aby toho cvičení zase nebylo teda moc :-))) 

 vidíme se zítra!!

Autor: Petra Korčiánová | sobota 30.5.2015 13:33 | karma článku: 4,01 | přečteno: 168x
  • Další články autora

Petra Korčiánová

Den 39 - Max Recovery

25.6.2015 v 19:50 | Karma: 4,17

Petra Korčiánová

Den 37 - Max Interval Plyo

23.6.2015 v 20:15 | Karma: 5,34