Den 18 - Cardio Recovery

Ano ano, je to ono, Cardio bez kardia :-)  Oplá, dneska to bylo fajné, chvíli neposkakovat jak zfetovaná fretka taky není špatný :-) 

Ale tak nebyla to žádná ulejvárna, to už taky víte z vyprávění. Shaunův streč je fakt ďábelskej a zapotíte se i u něj :-) 

Hodně je tam cviků i o výdrži, to je taky pěknej hnus. Ze začátku to vypadá jako jednoduchý cvik, takže se napózujete jak Olga Šípková levá zadní, ještě asi vteřinu se cítíte jak mistr v kulturistice a možná se i ještě usmíváte, pak vás začnout pálit svaly pěkně pomaloučku a pálí čím dál víc, to už vám nepatrně lezou očí z důlků, začnete rudnout a pak pomalu ty svaly začnou tuhnout a vy přitom koukáte na dvd a ty lidi nejen, že pořád drží, ale oni se zvládají usmívat i na kameru!!! Bože, teď už to musí skončit...cože? Jako ještě 12 vteřin???!!! No, tak to nedám..nejde, fakt...odpadávám, necítím nohy...cítím jak mi hoří celý tělo...a myslím, že dneska do práce asi nepůjdu a vezmu si 14 dní volno, abych to rozchodila...No, tak tohle, jestli někdy dokážu vydržet celou dobu a jako, že je to chvilka, tak budu fakt frajer a natočím vám o tom i video :-)) 

Ale abych vás trošku povzbudila...je tam pár jedinců, kteří taky nevydrží :-)), vlastně je jen 1 a nevydrží asi 5 vteřin :-) ale nezapomeňte, že oni už nejen, že tohle mají za sebou, ale jsou to prostě sportovci a ne gaučák jako já za poslední 3 roky jsem cvičila akorát s Jillian Michaels (to taky není špatný a šly dolů i kila, a pokud to bude někoho zajímat, napíšu o tom víc), párkrát na bruslích no a kolo, ale nic závratnýho. Takže nenechte se zdeprimovat, oni si taky prošli nějakým drilem a hrůzou než se dopracovali nejen k bezvadnýmu tělu ale i k té kondičce, ale tak třeba jim zase nejde matika nebo neumí vyšívat :-)) a do pytle, já neumím ani jedno..no tak asi rychle změníme téma..

Zítra už nabíhám na klasickou skákací lekci, ráno vezu Miu pryč, takže si budu muset přivstat, abych to stihla odcvičit...v 6 ráno..cože?! ..No, proč si to nedělat lehčí, když to může jít ještě tíž, že? 

Tak milánkové, budu na vás ráno myslet, jak ještě pěkně prdíte do peřin a já poskakuju jak rapl! 

p.s.

první odezvy, že už je to na mě vidět..díky kluci, ale na bonus to ještě není :-))

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Petra Korčiánová | pátek 29.5.2015 10:55 | karma článku: 3,73 | přečteno: 133x
  • Další články autora

Petra Korčiánová

Den 39 - Max Recovery

25.6.2015 v 19:50 | Karma: 4,17

Petra Korčiánová

Den 37 - Max Interval Plyo

23.6.2015 v 20:15 | Karma: 5,34