Den 17 - Pure Cardio + Cardio Abs

Povedlo se, mám dnešek za sebou a ten pocit je fakt nenahraditelný. No, ale po tom  včerejšku? Kdo jste četl víte...

.., že jsem včera byla na masáži a tušila jsem, že to bude maso...Ano, bylo. Ale více v Kachním pekáčku. 

Dneska jsem jen chtěla podotknout, že mám pocit, že asi vůbec nepřemýšlím bo co??!! Jako dát si v jeden den cvičení + kolo + thajská masáž a další den dvoj lekce ??? Bože, Petro tvl, to je normálně masochismus....
Takže po včerejším kole cítím, a to dost, ty mini svalíky co jsou úplně dole kde vám končí půlky. Určitě se nějak jmenují, ale tím se nebudu zdržovat, a kdo jezdí, asi ví. Je to cítit hlavně, když dlouho nejezdíte, tak se vám vlastně obrýsuje sedátko na prdel, když to řeknu takhle a to prostě prvních pár dní na kole cítíte. 
Pak po té masáži přesně vím kde a co jsou trapézy, ano, děkuji, už si budu navždy pamatovat.
A ze cvičení mě bolí stehýnka, ano, ano to jsou ty podřepy výskoky výpady...Dneska tedy moje nejmilovanější Pjúúúr Cardio a aby mi nebylo líto, že jen 20 minutek tak plus ještě milovanější Abs-ánek :-(((( vrrrrr, jsem myslela, že zdechnu! Ne, fakt, vy se smějete, ze mě lilo a to video je prostě sestříhaný ( :-) ), není možný tady ty cviky na břicho normálně vkuse odcvičit. Tomu prostě nevěřím, že by se mi někdy povedlo...Ale tak samozřejmě jsem viděla pár videí, kde to byl ještě větší odvaz, ale já prostě píšu o Insanity a prožívám tyto lekce prostě tak, no..a jsem se do toho zamotala a vůbec, jdu si dát obídek a těším se na vás zítra, protože zítra je Cardio bez kardia :-))

p.s.
Tentokrát jsem z postele nevyskočila díky té milounké usměvavé neškodné nevinné Thajce (bacha na ně, klamou tělem), která se v momentě, kdy jsem si lehla a zavřela oči v domnění jak se nechám unášet vůní orientu, změnila v nebezpečnou masírovací mašinu a já si přála, aby to už skončilo a to monstrum už ze mě slezlo! :-))) 

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Petra Korčiánová | čtvrtek 28.5.2015 11:09 | karma článku: 3,69 | přečteno: 132x
  • Další články autora

Petra Korčiánová

Den 39 - Max Recovery

25.6.2015 v 19:50 | Karma: 4,17

Petra Korčiánová

Den 37 - Max Interval Plyo

23.6.2015 v 20:15 | Karma: 5,34