Den 13 - Pure Cardio + Cardio ABS

Mojí milí, jestli nechcete mít jen " Peklo na talíři ", ale i " Peklo v obýváku ", zacvičte si přesně tuto lekci! A to myslím doslova P E K L O.

Jako, když jsem tady šílela z Pure Cardio lekce, tak jsem vůbec ale vůbec netušila, že existuje ještě větší magor, který spojí 2 náročný lekce a udělá z nich 1?! Je to normální?....no, je. Už to mám za sebou, tak machruju, ale myslela jsem, že fakt nedocvičím....Očima jsem posunovala minutovou ručičku, aby se stal zázrak a během dvou minut se posunula o 15 :-) No, to není moc vtipný, já vím...zpátky k tomu cvičení, podle mě to není cvičení, ale šikana, ale dobře..

Takže Pure už znáte..lekce začíná opět zahříváním, pak je protažení a pak 20 min kardia vkuse bez pauzy. Samozřejmě, když cítíte, že už je amen a máte odcvičeno aspoň 5 minut :-) tak si pauzu dejte, ale pozor! Pod pojmem pauza se nemyslí, skočím si na balkon na cigárko, ale 2 hlty vody a už jedete zase dál. Z mý zkušenosti, jak si jednou dáte pauzu, pak už si ji tělo bude chtít dávat furt. Takže vydržet prostě nejdýl co to jde a pauzu fakt jen minimálně, protože ty svaly máte rozpumpovaný stejně jako srdce a když uděláte dlouhou pauzu úplně bez pohybu, tak to tělu rozhodně nesvědčí....no a nakonec opět protažení.

Protože nemám a ani netuším jestli to vůbec je, lekce takto spojená, tak docvičím lekci Pure a pustím další lekci Cardio ABS, takže je to na dvou videích tak pro ty, co začínají, tak ať vás to nemate, že nikde nemáte video Pure cardio + Cardio Abs.

Ta druhá lekce už podle názvu je zaměřená na ABS. Chlapi asi tuší, že nebudeme tady probírat ABS u auta a holky nebudu ještě mást autem to je z bláta do louže, prostě Abs je označení pro  cvičení zaměřené na bříško. No a to byl odvaz...asi ten pekáč buchet spíš bude od mámy než místo mýho břícha....to je opravdu běh na dlouhou trať a ty cviky fakt nechutný, ale...Ale u břišáků je známý, že oni si pamatujou...takže když budete cvičit poctivě a pravidelně tak to půjde líp a líp, takže budu věřit v lepší zítřky a nemusí být zase úplně plnej pekáč buchet ne holky? co? stačí aspoň obrys toho pekáčku....

A víte co? Zítra volníčko tralala...Jak cvičební tak pracovní. Takže mě zítra čeká den s Miou, to je vlastně 16ti hodinový kardio :-) a to ještě neví, že jde zítra ke kadeřníkovi...noooo, to bude tyjátr, už se těším, nudit se určitě nebudu a hlavně zítra nás čeká Kachní pekáček, o čem asi bude tentokrát?!

Krásný zbytek dne a zítra ahooooj :-)

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Petra Korčiánová | neděle 24.5.2015 12:57 | karma článku: 7,59 | přečteno: 233x
  • Další články autora

Petra Korčiánová

Den 39 - Max Recovery

25.6.2015 v 19:50 | Karma: 4,17

Petra Korčiánová

Den 37 - Max Interval Plyo

23.6.2015 v 20:15 | Karma: 5,34