Den 1 - Fit test

První den cvičení.  Bude to "jen" FIT TEST ale z ukázek mi to příjde jak reportáž z výcvikového tábora těch nejotrlejších magorů (pardon) na cvičení.  

Proč to sem vůbec tahám...

1. kdo mě zná, ví, že jsem těžkej introvert...takže je to takový můj vnitřní boj se takhle veřejně prezentovat, ale o to je to větší výzva v životě :-)

2. tajně doufám, že se někdo (stejnej blbec jako já :-) ) přidá s vidinou nádhernýho těla do plavek

3. podpora, tak to je asi to nejhlavnější. určitě se bude hodit

4. těžko se vzdává, když víte, že ze sebe uděláte před svými známými idiota a necháte cvičení po 3 dnech...takže už kvůli tomuto to prostě musím dát až do konce.

Takže tak, o tomto bude můj Blog. Kdo má zájem a chce se vyžívat v tom, jestli to ta Korčiánka dá, tak koukněte, každý den report jak mi to jde (nejde). 

nemohla jsem ani dospat...:-) 

Tak už to začalo. První foto v plavkách , první měření, první vážení a hlavně první cvičení.

Fit test, trvá cca 25 minut i se zahříváním a závěrečným protahováním. Zní to tak líbivě a brnkačka, ale mohla jsem u toho zdechnout...Vytrvalost teda opravdu není moje silná stránka :-) Fit test je vlastně test kondičky, který se dělá myslím 4x během těch 60-ti dní a měl by na něm být vidět pokrok. Zapisuje se počet odvičených cviků. 

Nooo, čekala jsem, že to bude horší. Ale dalo se to. Nemám promáčený triko, ale klepou se mi ruce a kolena :-) Vím, že jsem do toho nedala maximum, že jsem polevila při první krizi, ale doufám, že příště si už víc šáhnu na dno svých sil :-))

Takže, první den za mnou a zítra to začne naplno!

 

Autor: Petra Korčiánová | úterý 12.5.2015 11:16 | karma článku: 6,80 | přečteno: 336x
  • Další články autora

Petra Korčiánová

Den 39 - Max Recovery

25.6.2015 v 19:50 | Karma: 4,17

Petra Korčiánová

Den 37 - Max Interval Plyo

23.6.2015 v 20:15 | Karma: 5,34