Ať si plivou, já Vám pane Paroubku, já Vám fandím.

Co všichni máte proti panu Paroubkovi, to vážně nechápu. Není to tak dlouho, co jsme mohli sledovat tiskovou konferenci (snad přímo v přímém přenosu) o tom, jaký je Jiří čestný a férový chlap. Říkala to jeho žena a já tomu věřím.

A myslím si, že je velmi nespravedlivé, když o něm tolik lidí špatně mluví a píše. Vždyť on všechno dělá pro lidi a pro naši republiku, ve jménu Masaryka a Beneše. Kdo pro lidi dělá víc? Přeci, když něco chce většina lidí, postaví se na jejich stranu. Je to ten správný vůdce!

Kolik špatného už jsem si o něm přečetl a vyslechl. Mám z toho takový pocit, že se proti němu všichni spikli. Prostě typičtí Češi. Nedokáží odpustit úspěch. A on je úspěšný. Jen se podívejte, z jakých problémů vytáhl svojí stranu. Je to schopný politik. Tolik intrik!

A teď ta ubohá esemeska. To byla podlost od toho redaktora. Už neví, jak by ho ponížili. Ale pane Paroubku nedejte se! Braňte se ať vidí, že jste chlap. Mnoho lidí mu též zazlívá, že opustil ženu pro mladší dámu. Každý vztah se vyvíjí a někdy se to prostě vyvine tak, že si ti dva přestanou před spaním číst stejné knihy. Zatímco paní Paroubková zůstala u stejné literatury desítky let, on musel jít dál. Jeho pozice a ambice si to žádali. A slečna Kováčiková přesně rozpoznala, co pan Paroubek čte. Kvalitní literaturu, ženy totiž milují ušima.

Ozvaly se též hlasy, že se bude ženit jen proto, aby pak mohl Topolánkovi vyčítat, že ve vztazích nemá pořádek. Taková nehoráznost. Nebo fáma, že se jeho velká kniha fotografií špatně prodává. My si jí třeba doma prohlížíme vždy po nedělním obědě. A vždy je pak u stolu taková rodinná pohoda.

Sdílím s ním jeho údiv, když nechápe ten zájem o něj. Copak si někdo takto všímá pana Topolánka? Nebo jiných? A i kdyby ta esemenka od iHned byla omyl, copak je normální, že si někteří lidé píšou takové věty? Kdyby si to zasloužil, ale takhle?

Kdepak, mám pocit, že náš národ ho nedocení. Snad po jeho smrti, až všichni pochopí, koho ztratili. Dnes jej odsuzují za ten únor 48 po loňských volbách, ale počkejte až se pravda ukáže. Měl by se spojit s těma komunistama, protože napravo ani ve středu není jemu rovného.

Jirko, držím Vám palce a pořádně to rozmažte, protože já vím, že jste se neposral!

Autor: Radek Konop | pátek 17.8.2007 23:46 | karma článku: 20,92 | přečteno: 1099x
  • Další články autora

Radek Konop

Pořád je o čem psát (1)

3.9.2008 v 7:45 | Karma: 8,03

Radek Konop

Ojetá auta jsou méně ekologická?

22.7.2008 v 22:19 | Karma: 23,70

Radek Konop

Kašpárci v hlavní roli.

16.7.2008 v 17:53 | Karma: 16,44