Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Může očkování proti chřipce způsobit potrat?

Listopadové číslo časopisu „Zázraky medicíny“, v rubrice objevy, popisuje na straně 26 - 28, že ano! Jde o objev vědců, kteří zkoumali účinky vakcíny proti chřipce podané v těhotenství.

Uvádí, že virus chřipky existuje v řadě variant a jeho nebezpečí tkví ve schopnosti neustále se měnit a kamuflovat před imunitním systémem. Proto práce na vakcíně  je stále živá. (Má poznámka: Je nutné každoročně reagovat na zmutovaný virus, vyvinout novou vakcínu – jenže než se dostane do výroby, distribuce a aplikace, virus, proti kterému má chránit, je již zmutovaný a vakcína proti takovému je neúčinná. Je to sisyfovská a nekončící práce. Nejde to i jinak?)

Že mezi potratem a vakcínou by mohla být potencionální souvislost, ukazuje nová studie. Jde o první výzkum, který hodnotí účinek opakovaného očkování proti chřipce a riziko potratu. Odborníci tvrdí, že závěry naznačují spojitost, nikoli však nutně příčinnou souvislost, a že výzkum je příliš předběžný na to, aby měnil doporučení předchozích studií.

Vědci se zabývají tím, zda těhotné ženy dále očkovat či nikoli, ale nad zodpovědným doporučením jsou otazníky. Uvádí i názory, že nebezpečí potratu je pouze u těch, které již byly očkovány i před rokem. Zastánci a odpůrci tohoto očkování se zatím nesjednotili.

A já se ptám, proč vlastně očkovat kohokoli látkou, která v době aplikace je již zastaralá a neúčinná? Vždyť chřipkový virus je vždy minimálně krok před vývojem vakcíny. Nejde o vyhozené peníze a zbytečné ohrožování zdraví?

Prof. RNDr. Anna Strunecká, DrSc, která učila lékaře na Karlově univerzitě a ještě dnes je vědeckou pracovnicí na univerzitě v Kanadě a spolupracuje s dalšími vědci zabývajícími se touto problematikou, napsala knihu „Varovné signály očkování“. Rád poslouchám i její přednášky, pokud se mi naskytne příležitost. To, co se nyní postupně objevuje, jsem z jejích úst již slyšel před rokem.

Jde o velmi činorodého člověka – napsala i příručku pro poslance Českého parlamentu o očkování, aby se uměli orientovat při rozhodování, zda zrušit uzákoněné a tak často odmítané povinné očkování. Děsí ji očkování novorozenců, zvláště hexavakcínou (specializuje se na léčení autizmu a očkování dává do přímé souvislosti se vznikem autizmu). Za snahu objasnit tuto problematiku poslancům, kteří rozhodují i o našem zdraví, oceněna nebyla.

Já osobně se již téměř dvacet let vyhýbám jakémukoli očkování (ale i chemickým lékům). Možná právě proto jsem celou tu dobu nebyl nemocen a farmaceutickému průmyslu nedávám nic vydělat.

Pokud jste na vážkách, zda se očkovat či ne, podívejte se na práci Dr.Strunecké, která se neopírá pouze o jednu studii, ale sama se podílela na celé řadě podobných studií. V její knize najdete statistiky a celou řadu tabulek. Její práce je vyvážená, porovnává i pozitiva. Podává ucelený pohled na tuto problematiku a velmi usnadňuje rozhodnutí zda sebe i své děti očkovat a když už ano, tak jak. Kniha „Varovné signály očkování vyšla již v roce 2012 ve vydavatelství ALMI, ale možná se dá ještě sehnat.

 

Autor: Vladimír Koliandr | neděle 12.11.2017 9:00 | karma článku: 13,20 | přečteno: 527x
  • Další články autora

Vladimír Koliandr

Úžasná, obrovská, živá a inteligentní bytost jménem ZEMĚ

Ano, i naše Země je bytostí disponující inteligentním energetickým polem tak, jako my jsme stejně neuchopitelnou inteligentní bytostí pro mikroorganizmy žijící na našem či v našem těle. Podívejte se i na pár obrázků. Ohromí vás.

6.1.2018 v 9:00 | Karma: 12,27 | Přečteno: 350x | Diskuse| Kultura

Vladimír Koliandr

Co dělat v roce 2018, abychom byli všichni zdraví, šťastní a celé Česko prožívalo blaho?

Přesto, že univerzální recept je velmi obtížné dát, existují určité podmínky a skutečnosti, jejichž respektováním a uplatněním je takovéto celospolečenské změny možné dosáhnout.

31.12.2017 v 9:00 | Karma: 12,56 | Přečteno: 335x | Diskuse| Kultura

Vladimír Koliandr

Břetislav KAFKA - fenomenální psychotronik minulého století

Právě vánoční čas je velmi vhodným pro vzpomínku na výjimečnou osobnost českých dějin, jejíž dílo, podložené reálným výzkumem a praxí, mnohokrát přesahuje, svým významem pro zdraví a vývoj lidstva, současné vědecké kapacity.

23.12.2017 v 9:00 | Karma: 19,02 | Přečteno: 1244x | Diskuse| Kultura

Vladimír Koliandr

Vrah z vodovodního kohoutku

1.místo úmrtí by nemuselo patřit kardiovaskulárním onemocněním, kdyby se zabránilo plošnému šíření hlavního původce tak časté smrti. Je jím aktivní chlór, kterým zabezpečujeme desinfekci všech vodovodních řádů.)*

17.12.2017 v 9:00 | Karma: 21,56 | Přečteno: 1640x | Diskuse| Kultura

Vladimír Koliandr

Žijme Tady a Teď! Využijme to pro své zdraví, štěstí, bohatství i lásku.

Žít a řešit své problémy v současnosti, nepoutat se k minulosti ani nevázat energii na to, co udělám v budoucnosti, je osvědčená rada všech úspěšných lidí, kteří úspěchu dosáhli vlastním přičiněním.

9.12.2017 v 9:00 | Karma: 15,41 | Přečteno: 315x | Diskuse| Kultura
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Stovky amerických obrněnců se v řádu dnů nepozorovaně přemístily do Česka

2. května 2024  17:21

Několik set vozidel americké armády včetně obrněnců Bradley nebo transportérů M113 se objevilo ve...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Zemřel bývalý místopředseda ODS Miroslav Macek. Bylo mu 79 let

1. května 2024  12:58

Ve věku 79 let zemřel bývalý místopředseda ODS a federální vlády Miroslav Macek, bylo mu 79 let. O...

Moskva se chlubí kořistí z Ukrajiny: Abramsy, Leopardy i českým BVP

1. května 2024  15:38

V Moskvě ve středu začala výstava západní vojenské techniky, kterou používá ukrajinská armáda a...

Izrael zasáhl budovu bezpečnostních sil v Damašku, osm vojáků utrpělo zranění

3. května 2024  6:43

Při izraelském vzdušném úderu byla ve čtvrtek večer zasažena budova syrských bezpečnostních sil na...

Záplavy na jihu Brazílie si vyžádaly desítky obětí, přehradám hrozí kolaps

3. května 2024  6:23

Rozsáhlé záplavy, které v těchto dnech sužují jih Brazílie, mají nejméně 29 obětí. Dalších 60 lidí...

Soud poslal na čtyři roky do vězení kapitána lodi, na které uhořelo 34 lidí

3. května 2024  6:14

Americký soud poslal na čtyři roky do vězení kapitána lodi, při jejímž požáru zahynulo v roce 2019...

iDNES Premium jen za 49 Kč na 3 měsíce. Získejte i vstupenky na MS v hokeji

3. května 2024

Před blížícím se mistrovstvím světa v hokeji přichází iDNES Premium s mimořádnou akční nabídkou....

  • Počet článků 95
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 901x
 

V ČEM VIDÍM SVŮJ ÚKOL
NA TÉTO PLANETĚ?

V poslání „nakazit“ každého, s kým přijdu do kontaktu vědomím, že jsme tím nejúžasnějším, co se na této planetě nachází. Že máme v sobě obrovskou sílu udržovat svou materiální i duchovní podstatu naprosto zdravou, výkonnou a  šťastnou. Že pro toho, kdo to o sobě ví a podle toho koná, neexistují nemoci, zdravotní problémy snadno překonává a zaměřuje se na to, co jej duševně i fyzicky obohacuje, činí šťastným a vyzařujícím do svého okolí pozitivní energii – lásku!