Vláda nás chce zabít?!

Alkohol za volantem       ANO či NE?  Co je to za vládu,která musí vést dlouhá jednání na toto téma? Nulová tolerance a basta! Přemýšlíte ano či ne,tak nás chcete zabít! Každý člověk někde tu kapku může mít i z jiných produktů,ale....

...to není důvod to veřejně povolit. I po pivu se nemusíte ovládat zcela normálně,když k tomu třeba 24hodin nespíte. Ona totiž určitá tichá tolerance je,ale tu potom posuzují policajti a lékaři jestli jste požil nebo se vám tam ten alkohol nějak dostal. Brání se vždy ten co chlastá! V práci vám taky nikdo nedovolí pít alkohol,třebaže jste jen knihovník. Tak jaký je důvod to tolerovat za volantem,kde je auto bráno jako zbraň a musíte se soustředit na jízdu? Beztak je na silnicích už hodně bezohledných řidičů a střízlivých!

 Pivečko po obědě...proč ne? Stačí třetinka a  ta během půlhodinového oběda nevyprchá zcela,ale to co vám zůstane v dechu,tak po naměření a následném znovuměření po patnácti minutách a za dalších dvacet minut než vám vemou krev tak to zmizí určitě. Ale když si ji nechcete odpustit ani tu třetinku po obědě a případná kontrola by vás zdržovala,to už je váš problém.  Čas na tři nebo čtyři piva denně si dokáže najít každý a kdo ne nebo mu to nestačí,tak ten by měl o tom diskutovat spíše v Bohnicích s panem Nešporem. Radši se někdy budu dohadovat,že jsem nic nepil a měl rumovou pralinku a soudit pokuty,než abych věděl,že kolem mě jezdí v podstatě všichni nejmíň po pivu. Zakážete-tak se bude pít tajně,ale ne každý.  Povolíte- bude ten alkohol v každém,kdo to před tím dodržoval+v těch tajných.

Když si po jídle to pivo nedám,tak na to určitě neumřu. A když si ho dám,tak někdo umřít může!!!

                                                      Myšleno před jízdou autem.

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Jiří Knops | pondělí 24.1.2011 3:04 | karma článku: 15,27 | přečteno: 1226x
  • Další články autora

Jiří Knops

Kdo je Církev? Co jim stát dluží?

12.1.2012 v 12:31 | Karma: 20,57

Jiří Knops

Sbohem pane Prezidente

18.12.2011 v 13:15 | Karma: 16,30

Jiří Knops

Občanská válka

14.9.2011 v 15:44 | Karma: 33,83