Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Stát vědomě dělá z občanů žebráky!!!

A příprava novely zákoníku práce je toho důkazem. Navíc novela obchodního zákona jaksi nebyla pro vládu předmětná, takže o změnách se toho moc nedozvíme.Přitom STÁT ČR VĚDOMĚ PÁCHÁ ZLOČIN a okrádá poctivé lidi o peníze už jen tím, že vymáhá daně z nezaplacených faktur!!!

22 let není žádná vláda schopná vyprodukovat pár zákonů, které by nás obyčejné občany ušetřili složitých a hlavně i zbytečných byrokratických procedur při vyřizování čehokoliv. Mezi nejdůležitější patří zejména registrování na úřadu práce, splatnost faktur a odvod daní z nezalacených faktur, změny trvalého bydliště.

V praxi to pak vypadá následovně: Pokud nezdětíte nebo nemáte vyděláno spoustu peněz tak se to možná týká i vás. Pracujete např. v Brně a máte tam i trvalé bydliště na adrese rodičů. Náhle práce není a musíte odjet za prací do Prahy nebo třeba do Budějovic a nějaký čas tu pracujete a daří se vám. Pronajmete si byt a žijete. Po čase příjdete o práci a zjistíte, že stát vám absolutně odmítne pomoc. Není to sen , ale realita. A to taková, že jdete na pracovní úřad, kde se registrujete, ale už tam po vás chtějí aby jste se registroval v místě trvalého bydliště. Výplata vám pořád nedochází, takže peníze nemáte a cestu tam a zpět nemůžete absolvovat. Tudíž nedostanete z ÚP ani korunu. Rozhodnete se jít změnit trvalé bydliště a přihlásit se pod město kde právě žijete. To také nejde, protože by vás napřed musel nějaký občan u sebe ubytovat na trvalo aspoň na dva tři měsíce a pak vás město přihlásí až s vámi ten hodný občan zruší trvalé bydliště v jeho bytě.A kdo z nás takto přihlásí někoho k sobě? Nikdo, protože co kdyby měl chudák exekuce a vám pak vybílili byt. Z vlastní zkušenosti vím, že je to opravdu tak jak píši a přitom nejdeš o neřešitelný problém v dnešní moderní době plné počítačů a databází snad všeho co existuje.

Dále to nějak překousnete a rozhodnete se podnikat, ale tu možnost už většina z nás nemá a už jen po tahanicích na úřadech se mnozí mohou ocitnout kvůli jednomu propuštění z práce na ulici a pak to může dopadnout i všelijak a nejhůř kriminalitou. Ale když přece jenom tuhle situaci zvládnete a zase pracujete, tak zjistíte, třeba jako já , že by nebylo špatné pokud umíte řemeslo tak v tom podnikat. No a tady vám vláda podrazí nohy definitivně a jestli nemáte dost peněz tak můžete skončit v tom kriminále taktéž. Dnes už splatnost faktur pro nikoho nic neznamená a nechají vás čekat klidně tři měsíce než vám zaplatí a v hodně případech ani nezaplatí. Ale z vystavené faktury po vás stát bude i soudně vymáhat daň, i když odběratel nezaplatil.

Opravdu 22 let se tu jen krade a nedbá se na bezpečnost občanů a na jejich potřeby aby stát mohl normálně demokraticky fungovat a nebyl tu řadový občan ten poslední komu se pomůže, ale ten první, protože i poslední uklízečka přispívá daněmi na chod státu a v případě nouze ji nemůže být pomoc odmítnuta nesmyslnými překážkami jaké tu jsou a vláda praktikuje s vědomím aby ji občané neotravovali a nerušili v rozkrádání a zadlužování státu.

 

Jiří Knops

Autor: Jiří Knops | pátek 9.12.2011 17:45 | karma článku: 24,87 | přečteno: 1781x
  • Další články autora

Jiří Knops

Kdo je Církev? Co jim stát dluží?

Tohle kdyby viděl ten smyšlený Bůh tak ho asi klepne. Komu chce stát něco vracet? Těm, co z nudy znásilňují děti, když zrovna nemaj kázání??? Hlavně co je to za instituci ta Církev. A i kdyby si ji založili jen chudí lidé a pak se tak rozrostla,tak dnes už církev nijak lidem nepomáhá a naopak jen zneužívá blbosti lidí. Měla by se vymyslet nová věc,co zabaví lidi na dalších 2 000 let, když se budou nudit.

12.1.2012 v 12:31 | Karma: 20,57 | Přečteno: 1157x | Diskuse| Ostatní

Jiří Knops

Zvyšte karmu panu Prezidentovi Havlovi

Na Vaši počest pane Havle bych nedržel minutu, ale hodinu ticha. Nechal bych houkat sirény, troubil auty, blikal majáky,hrál hymny a nevím co ještě vše by se dalo dělat abych mohl vyjádřit jak moc dobrý člověk nás opustil. Pouze Vy a pan T.G. Masaryk si takovou poctu zasloužíte, protože nikdo jiný se tak neobětoval pro národ.

18.12.2011 v 17:58 | Karma: 26,19 | Přečteno: 1246x | Diskuse| Ostatní

Jiří Knops

Sbohem pane Prezidente

Právě jsem se dozvěděl o smrti pana Václava Havla a přeji úpřímnou soustrast všem, kterým tento velký státník v dobrém utkvěl v paměti a kteří ho opravdu měli rádi. Pane prezidente byl jste velkou osobností pro náš stát a hodně jste se zasloužil o to kde se Česká republika nachází nyní i když vaši nástupci už přestávají chápat co je pojem demokracie.

18.12.2011 v 13:15 | Karma: 16,30 | Přečteno: 1244x | Diskuse| Ostatní

Jiří Knops

Občanská válka

V Česku vážně hrozí,že tento stav může nastat a asi tomu už moc nechybí aby lidé vyšli do ulic sami a zakročili proti takzvaným nepřízpůsobivým občanům ve větší míře než se odehráva ve Šluknovském výběžku. Prezident tomu nasadil korunu,když řekl,že proti demonstrantům se musí zasáhnout silou a chce chránit ,,nepřízpůsobivé".

14.9.2011 v 15:44 | Karma: 33,83 | Přečteno: 1759x | Diskuse| Ostatní

Jiří Knops

Diskriminace v zaměstnání- No a co!

Ageismus-věková diskriminace – diskriminace osob pro jejich stáří. Ageismus je založen na přesvědčení o kvalitativní nerovnosti jednotlivých fází lidského životního cyklu, stereotypizuje a diskriminuje osoby a skupiny na základě jejich chronologického věku či jejich příslušnosti k určité generaci.

25.1.2011 v 10:57 | Karma: 15,62 | Přečteno: 1632x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Nahá umělkyně za zvuků techna házela před dětmi hlínou. Už to řeší policie

3. května 2024  10:10,  aktualizováno  13:43

Policie prošetřuje vystoupení, ke kterému došlo na Akademii výtvarných umění (AVU). Umělkyně a...

Stovky amerických obrněnců se v řádu dnů nepozorovaně přemístily do Česka

2. května 2024  17:21

Několik set vozidel americké armády včetně obrněnců Bradley nebo transportérů M113 se objevilo ve...

Německo je otřeseno. Přišel brutální útok na politika, pak následoval další

4. května 2024  17:40,  aktualizováno  21:09

Na lídra kandidátky německé sociální demokracie (SPD) v Sasku do evropských voleb Matthiase Eckeho...

Vyváděla strašné věci. Zahradil označil Jourovou za nejhorší z eurokomisařů

4. května 2024

Premium Když Česko vstoupilo 1. května do Evropské unie, byl tam matador ODS Jan Zahradil kooptován...

Auto vyjelo z vozovky a srazilo tři lidi. Žena zemřela, dvě vnučky jsou zraněné

2. května 2024  16:40,  aktualizováno  3.5 12:38

Osobní auto srazilo dnes odpoledne v Čáslavicích na Třebíčsku ženu a dvě děti. Žena srážku...

Kdo vlastní české firmy. Zahraniční kapitál roste, počet Rusů v čele klesá

5. května 2024  18:22

Ruský kapitál v českých firmách od invaze na Ukrajinu a s ní spojenými sankcemi klesá, některé...

Měření lebek či nucená převýchova. Sámové podávají svědectví o křivdách

5. května 2024  18:20

Krádeže území, odebírání dětí na převýchovu nebo pseudovědecké experimenty. To je pouze část...

Záchranka na maratonu ošetřila 52 běžců po kolapsu, do nemocnice museli čtyři

5. května 2024  13:30,  aktualizováno  17:53

Záchranáři na Pražském mezinárodním maratonu ošetřili 52 běžců, vesměs po kolapsu. Informovali o...

V německém Magdeburgu strhl vichr skákací hrad i s dětmi do Labe

5. května 2024  17:45

V německém Magdeburgu v neděli poryv větru strhl do Labe skákací hrad, na kterém se bavilo několik...

  • Počet článků 13
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1355x
Nesnáším alibisty a lháře,jsem ateista,nestraník

Seznam rubrik