Stížnost na Ministerstvo Počasí

Už toho máme dost! Odhlasovalo se léto, tak léto ne? Podpořte tuto stížnost.

Vážený pane ministře.
Jménem široké veřejnosti se k Vám obracím s následující výzvou.
Jsme značně znepokojeni vývojem letošního léta. I přes vaše sliby je stále venku bahno, každá druhá vesnice je vytopená nebo zatopená, hasiči pořád někde vysávaj vodu, místo aby hasili lesy. Furt leje nebo prší, fouká vichr, že neudržím deštník a když hraji tenis, létá mi to za čáry.
Jakožto ministrovi počasí Vám přece musí záležet na jistém dodržování ročních období.
Na plískanice, bahno a slejvák máte podzim. Na sjezdovky, potlučené zadky a pak teplou vanu zimu. Všechno pučí a v hlavě hučí na jaře, no a v létě by mělo být VEDRO! Holky si maj oblíkat krátký sukně, mazat se krémy a producírovat se na pláži. Nemají chodit v huberťáku, ani vylejvat vodu ze sklepa. Měli bychom oblékat sluneční brýle, tlačit se na koupalištích a prát se o deku na Slapech. Měli bychom si uhánět úžeh, měli by nás štípat komáři, houby by ještě neměly růst a ve zprávách by se mělo mluvit o doporučení sportovat ve stínu.
Ušetřilo by se na svícení, topení by prošlo revizí a spotřebovalo by se více zmrzliny.
Každej den bych pral košile, exhiboval bych při volejbalu do půl těla a večer nadával jaktože  sem furt bílej.
Smrdělo by to v tramvaji, vlaky by jezdily jen s otevřenými okny a množily by se bacily.
Nepopletli jste to tam nahoře trochu? Nebo jste jen líní s tím něco udělat? Už se vyprdněte na konference, demonstrace a unijní kvóty, má bejt léto, tak si neválejte šunky.
Vážený pane ministře.
Na vašem vůbec prvním zasedání při vstupu do úřadu jste odhlasovali, že nyní má být léto. Věřím, že tato chyba vznikla omylem a o změnách období během jednoho kalendářního roku jste obeznámen.
Žádáme o včasnou nápravu a o zkrácení podzimu o část, o kterou je nyní léto kratší.
Ke stížnosti na ministerstvo počasí se obrací lidé uvedení v diskuzi i široká veřejnost od Šumavy až k Tatrám.
Pokud se do 5 dnů od uveřejnění této stížnosti nespálíme venku na sluníčku, uvidíme mraky, oblačnost, místy přeháňky nebo bouřky,  jsme připraveni demonstrovat před ministerstvem Počasí, v nejhorším případě jsme připraveni bojkotovat zimu.

Za dodržování ročních období Ondra K. a kolektiv.

 

Autor: Ondra Kňava | čtvrtek 9.7.2009 16:29 | karma článku: 15,39 | přečteno: 1818x