Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AH

nyny.

10. 7. 2009 14:52
.-)

Odbourala mne diskuse, nemá chybuR^;-D

0 0
možnosti
AS

pralinka_rumova

10. 7. 2009 10:09
Jo, to máte těžký,

soudruzi z EU parlamentu, jak jsou tam všichni noví, tak nějak popletli směrnice. A teď se hádají jednotlivé frakce, jaké že teda počasí má vlastně být. Jojo, s EU jsme už tak daleko, že jsme poručili větru dešti, jen musíme dávat pozor, kdo poroučí...Ale za tím budou určitě nějaké lobistické tlaky výrobců deštníků;-)

0 0
možnosti
JK

jana.krcova

9. 7. 2009 18:53
hihi,

škoda, že nemůžeš napsat stížnost i na anglické počasí;-)

0 0
možnosti
PK

dolch

9. 7. 2009 17:37
Odpověď panu Kňavovi

Vážený pane Kňavo,

v reakci na vaši petici bych Vás rád informoval o postoji našeho ministerstva Počasí. Ministerstvo si je svízelné situace plně vědomo a již podniklo patřičné kroky za účelem zřízení nápravy. Bohužel, jedná se o problém složitý a na jeho brzké vyřešení není velká naděje. Především jsme podali stížnost na ministerstvo Sopek, za to, že provedlo předem neoznámený výbuch, čímž znemožnilo ostatním ministerstvům se na nastalou situaci náležitě připravit. Stížnost sama pochopitelně problém nevyřeší, požadujeme však příslib, aby se podobná situace v budoucnu již neopakovala.

Další je problém legislativní. Ministerstvo Pro změnu klimatu trvá na tom, že se v současné době otepluje, takže situace je v podstatě v pořádku, a tím pádem vláda odmítá uvolnit dodatečné prostředky na odstranění problému, který formálně vůbec neexistuje. Pracujeme na tom, přesvědčit ministerstvo Pro změnu klimatu, že se oteplování již zastavilo a nyní se ochlazuje.

S přtelským pozdravem ...

0 0
možnosti
OK

maron

9. 7. 2009 17:58
Re: Odpověď panu Kňavovi

Vážený pane Dolchu.

Oceňuji Vaši reakci, ovšem neopomenu podotknout, že kroky ministerstva Počasí jsou velice špatně komunikovány s veřejností. Již několik týdnů trvá jasná krize ve změně ročního období a zejména v neurčitosti současného období. Ministerstvo není schopno  uveřejnit v tisku své kroky, které na tomto poli podniká. Vím, že byl nedávno vyhozen Váš PR manažer Blesk, ale to vás neomlouvá. Je červenec a jeden den je Listopad a druhý Březen. Úplný zmatek.  Jakoby se ministerstvo Počasí chovalo jako počasí samo.

Je to pro mě naprosto nepochopitelné selhání. O problémech a nevypočitatelnosti jednání ministerstva Sopek se vždycky vědělo, mělo se s těmito problémy zejména u tohoto ministerstva počítat již dříve.

Přesto věřím, že situaci napravíte co nejdříve a nebude nutné sáhnout ke krokům, o kterých píši v závěru stížnosti.

S přátelským pozdravem Ondra Kňava

0 0
možnosti
RP

Heřman z Brna

9. 7. 2009 17:23
Ministerstvo počasí:)

Tak tohle je super, to mě dnes pobavilo, nadchlo a kdovíco ještě:) Připojuji se také k bojkotování zimy jestli nebude hned hezky:)

0 0
možnosti
BH

BoboHml

9. 7. 2009 16:44
.

:-)R^

0 0
možnosti
RF

maxipes Fík

9. 7. 2009 16:40
...

Jo, tak takhle naštvanýho jsem Tě ještě neviděl. ;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 225
  • Celková karma 19,58
  • Průměrná čtenost 4217x
Pokud jste právě dočetli jeden z mých článků a něco v něm nechápete, rozhodně to neznamená, že jste imbecil.

Při čtení mých článků se pomalu, ale jistě snižuje rychlost světla.

Seznam rubrik

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky