Proč nám mužům ženy závidí vášeň fandy

Proč. Proč je tak těžké pochopit milé příslušnice něžnějšího pohlaví, že zatímco vy nacházíte smysl života v přípravcích na zahlazování vrásek, my muži si rádi zajdeme na stadion, kde podpoříme účastníky sportovního zápolení, ať již se jedná o fotbal, hokej či ragby.

Zdá se mi, jako byste nás chtěli převychovat ve vyznavače dietní stravy, fanoušky Celine Dion a experty na rozdíly mezi denními a nočními tělovými krémy. Proč to po nás chcete. Je to skutečně takový problém pochopit, že ti chlapíci co se honí za kulatým nesmyslem nás prostě zajímají více než rozmary hrdinů nekončících telenovel?

Nikdo tady nepíše o tom, proč se ženská tisíckrát zastaví u té samé výlohy, aby obdivovala výšivku na svatebních šatech nebo nejnovější zásilku bot s Itálie. Nikdo se tady do vás nenaváží, že nedokážete z automapy vyčíst kam máte na nejbližší odbočce zatočit. Nám to je fakt jedno. Bereme vás jaké jste. A že už po 18:00 hodině nechcete vložit sousto do úst je fakt váš boj.

Nezávidíte nám tak trochu? Nemrzí vás, že vám chybí vášeň fandy, který je ochoten pro svůj tým vymalovat ložnici v barvách svého týmu, poprat se kvůli nařčení že Řepka je imbecil nebo si zkrátka zakřičet GÓL když dloubáček Karla Poborského letí do sítě Portugalců? Nezávidíte nám ten pocit sounáležitosti s českým sportovním týmem ať již se jedná o vodní pólo nebo o kriket? Nemrzí vás, že pravidla fotbalu nebo nedej bože hokeje zkrátka nikdy pořádně nepochopíte? Není právě tohle tím chybějícím článek ve vašem genomu, který pak způsobuje onu závist a nutnost se vyjadřovat o stupiditě všech sportovních zápolení?

Víte co? Nechte nás teď 14 dní pěkně doma nebo v hospodě u televize, zajděte si na pedikůru, ony ty nehtíky zase narostly že, ale hlavně se nám nepleťte před obrazovku. Protože jestli kvůli vám promarníme rozhodující gól českého fotbalového týmu v prodloužení, na další zabroušení malíčku vám již nepřispějeme ani halíř.


Pro obzvláště emancipované ženy podotýkám, že v případě fyzické likvidace mojí osoby jsem připraven se bránit :o).

Autor: Ondra Kňava | středa 4.6.2008 15:30 | karma článku: 15,53 | přečteno: 1233x