Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LU

pidla

8. 11. 2008 12:53
Mladý muži,

reaguji pozdě, protože teprve nyní, díky literární soutěži na jiných stránkách, jsem Vás našla zde. Vy asi moc žen neznáte, že? Troufám si tvrdit, že mezi ženami je skoro stejné množství sportovních fanynek, jako mezi muži a jen menší procento žen, než Vy si myslíte , se zabývá přípravky proti vráskám. trochu lépe se po ženách ohlížejte. ;-D

0 0
možnosti
AH

nyny.

5. 6. 2008 15:33
jejda

a copak bychom vám měly závidět ? fotbal, hokej....huš huš honem z domova, koukat na to s chlapama hezky v hospodě, ať se můžu nerušeně koukat na detektivky, jak nejsou dede, klidně koukej i doma, jak prosté...akorát teda je fakt, že se vždycky leknu, když z čista jasne se zařve gól, to je infarktovej stav, ale chlap přikovanej k fotbalu neremcá, neotravuje, nekritizuje, nepožaduje, je to ideál...i když teda ten můj je ideál i bez toho fotbalu hihi   Vaše generalizace je směšná a myslím, že je i vymyšlená, páč dneska už většina televizních rodin má TV dvě, a hospod kolem nepočítaně...takže

0 0
možnosti
V

Vikina

5. 6. 2008 23:53
Re: jejda

Teda nyny, nevím, nevím. Ale furt Tě sleduji.

0 0
možnosti
KP

kami_cze

5. 6. 2008 9:51
hele Ondro,

stejně tak jako existujou chlapi, který neradi koukaj na fotbal (nebo hokej, F1 , motoGP apod.), tak existujou i ženský, který nejsou závislý na krémech a make-upu a nejnovějších módních výstřelkách a jinejch "nezbytnejch" věcech.

Generalizovat umí každej. Jestli tvoje přítelkyně nemá ráda fotbal, tak pro to máš špatný, ale co my ostatní s tím? Neumíš jí vysvětlit, co je na fotbale úžasný? No tak smůla. Pobreč si, zhluboka se nadechni a jdi něco dělat, aspoň přijdeš na jiný myšlenky.

0 0
možnosti
OK

maron

5. 6. 2008 10:57
Re: hele Ondro,

Hoj všici. Můj článek byla spíše reakce na příspěvky blogerek co tu včera a předevčírem kázali o nesmyslnosti tupé honby za kulatým nesmyslem podpořený výrazy jak tito chudáci moho ubrát tolik kolik berou... (ale to je zase jiná story vyjádřená zde: http://knava.blog.idnes.cz/c/28263/Prijmy-sportovcu-a-chirurgu-jsou-v-nerovnovaze.html

bloger Ondra K.

0 0
možnosti
AH

alex hart

4. 6. 2008 23:01
Milý autore,

hodně a nesprávně generalizujete a hodně jste si to zjednodušil!!!

Je hodně žen, které se zajímají (alespoň okrajově jako fanynky) o sport. Stačí se podívat na některých zápasech do hlediště, a ještě více by se jich našlo u televize.

Ale popravdě řečeno, k čemu to je jako pako koukat do bednu, jak někdo dá gól? To už je mnohem lepší sám sportovat, ne? A je hodně žen (i mužů), kteří dávají přednost aktivnímu sportu, než jen pasivnímu koukání na to, jak hraje někdo jiný.

Je to asi stejný rozdíl jako koukat na porno a nebo sexovat osobně !!! Už jste to zkoušel porovnat?   

0 0
možnosti
V

Vikina

4. 6. 2008 22:41
Milý Ondro,

perfektní článek, škoda že nemohu dát hned 4 karmy. Měla by to být pro ženy povinná četba, i když i to by bylo marné. Ženy nemají vášeň pro fandění, jejich jedinou vášní jsou ony samy. Muži jsou povinni je tolerovat, sdílet jejich starosti a starat se o ně. To je jejich jediné právo. Opačně to samozřejmě neplatí. Fotbal je proto pro ně nenáviděný konkurent. Muž je přece jejich vlastnictví, má se starat jen o ni a ne mít ještě zájem o nějaký blbý fotbal (resp. cokoli jiného). Takže v tomhle jste ve svém článku trochu vedle. Je marné se dovolávat nějaké tolerance jen proto, že jsme sami toleratní. To pochopí jen ženy, které chápou podstatu rovnoprávnosti, avšak nikdy ne otrokář vůči svému otrokovi.

0 0
možnosti
A

apple7

4. 6. 2008 22:39
Ja vam teda nezavidim

Mozna je to tim,ze jsem jako mlada taky sportovala a pozdeji mi kamaradi taky byli sportovci a nakonec muj manzel sice nebyl aktivni sportovec,ale velky fanda fotbalu a hokeje.A jelikoz me porad tahal na fotbal se slovy"pojd se mnou,nesed doma ",tak jsem zacla chodit a chodime a fandime spolu dodnes.a to uz nam je 50sat.Ja myslim,ze se dva takovy proste musi najit.Dnes budeme sledovat NHL a v sobotu jdeme na ME do hospody s kamrady.uz se moooc tesim.Jo a nesnasim chlapi,kteri nemaji radi zadny sport,fuj,proc jenom nam to nase fanouskovstvi zavidi???;-D

0 0
možnosti
I

ignorantka

4. 6. 2008 21:08
prominte, ale musim vas poslat do haje

generalizujete jako cerstvy pubertak. s jakyma zenskyma se to stykate? copak si myslite, ze vsechny jsou neschopne submisivni pipiny, co cekaji, az je spasite? boze, to je nezkusenost. uz jste to zkousel i jinym druhem bab? doporucuju. baby kolem me hraji fotbal, roller derby a nektere maji cerny pas v kung fu. tak bacha, abyste se jednou nedivil. (Y);-D

0 0
možnosti
V

Vikina

4. 6. 2008 21:59
Re: prominte, ale musim vas poslat do haje

Fajn, jen tvrději a houšť. Pozorně jsem si přečetl všechny vaše kousance a dost  jsem se bavil. Mimochodem, s jakými ženskými se stýkáte Vy? Nejste učitelkou katedry tělesné výchovy?

Jinak autor vůbec nepíše o submisivních pipinách, ale o těch nechutně agresivních babách, co si myslí, že muž je jejich vlastnictvím a proto mají právo mu něco zakazovat. Pokud to zrovna nezafunguje (jako že u EURA určitě ne), musí to aspoň důkladně oštěkat.

0 0
možnosti
ZK

Nomen O

4. 6. 2008 17:54
Radost fanoušků

Dobrý den.

Hezky jste to napsal. Je škoda, že málo žen má nějaké koníčky a záliby kam se utíkají a zavřou před celým světem. Oddaně se věnovat  svému fandění - to dovedou jenom muži. Je v tom kus vlastního a osobního svobodného štěstí. Proto si ho užívejte co nejdéle ve Vašem životě. Fotbal - to je hra. Je v tom veliký kus celoživotního klukovství což mnohé ženy nepochopí. Krásná hra, kdy se dospělí kluci honí za kulatým hadráčkem. Za kulatým NIC. A přece to dovede vzíti za srdce a je vám všem mužům blaze.

Proto krásné zážitky při koukání a fandění těm dospělým klukům.

Zelená je tráva, fotbal to je hra...........

0 0
možnosti
I

ignorantka

4. 6. 2008 21:09
Re: Radost fanoušků

zijete v saudske arabii?

0 0
možnosti
NB

j@ck

4. 6. 2008 17:43
-

Asi nejsem muz, ale mnohem zajimavejsi nez cucet na tlupu vyrvavajicich primitivu na fotbale nebo hokeji mi prijde cucet do prazdne oblohy a pozorovat plynouci mraky. Fakt nechapu co je tak vzrusujiciho, kdyz banda cvicenych lidoopu honi mic po hristi a dalsich x tisic lidoopu u toho zaziva orgasmus. Nikdy jsem to nechapal a nikdy to nepochopim. :-P

0 0
možnosti
A

ac97c

4. 6. 2008 19:20
Re: -

R^

0 0
možnosti
AB

Andrea B.

4. 6. 2008 16:27
Tak nevim Ondro,

kdyz jsem si precetla Tvuj clanek, nejsem si vubec jista, jestli jsem vubec zena ;-). PS. Aspon ze me ten fotbal nebo hokej nebavi :-)

0 0
možnosti