Policie ČR zvýší počty policistů pracujících v utajení

Úspěšný zásah policisty v civilu provedený v Pardubicích na mezinárodně hledaného zločince, po kterém bezúspěšně pátral Interpol již 10 let, jasně prokázal společenskou prospěšnost přítomnosti neuniformovaných policistů na českých přechodech pro chodce. Tisková mluvčí policie ČR k celé věci dodává:

 

„Dokonalý zločin neexistuje, každý zločinec se dopouští nějaké alespoň minimální chyby. V tomto případě byla chyba na úrovni běžce startujícího předčasně ze startovacích bloků, kdy hledaný vkročil na přechod jen o vteřinku dříve, ale jeden z našich nejlepších mužů zákona vše odhalil, dal si vše do širších souvislostí (dedukce Mesány) a zákrokem na hraně riskování vlastního života dokázal tohoto nebezpečného „živla“ zneškodnit, čímž prokázal společnosti nedocenitelnou službu.

O muži zákona, jež má na služebně přezdívku „vočko“ se jeho kolegové vyjadřují jen v superlativech. Kolega, jež zná zmiňovaného zasahujícího hrdinu již od základní školy, na jeho adresu uvádí:

„Ještě když chodil do školy,

vždycky nejlíp z nás plnil úkoly,

skvělý diktáty, dětský kravaty,

kluk jak andílek, trochu ....... „

zde přepis zpovědi končí.

Na internetových diskuzích zavládlo všeobecné veselí. Po kaňce se zásahem/nezásahem policie v uherskobrodské aféře se občané začínají cítit konečně bezpečně a přestávají mít pochyby o úderné síle policejních sborů.

Ministr vnitra v souvislosti k této události uvedl:

„Je otázka, zda nemáme v terénu málo policistů pracujících v utajení, nechám si vypracovat analýzu od expertní skupiny.“

I přes vysokou nebezpečnost zpacifikovaného jedince mu byla poskytnuta odborná lékařská pomoc. Žijeme v demokratickém státě a každý má svá práva. K vážnosti poranění delikventa při hrdinném zásahu policie se vyjadřuje primář nejmenovaného zařízení.

„Tschechische folk ist eine simulanten Bande. Delikventovi jsme naordinovali 3x chinin a 2 klystýry, poté byl propuštěn do dalšího policejního ošetření“

 

(Článek je fikcí, jakákoliv podobnost s děním v České republice je čistě náhodná)

Autor: Jan Knápek | pátek 17.4.2015 10:09 | karma článku: 25,53 | přečteno: 846x
  • Další články autora

Jan Knápek

Běžecké orgie v chorvatském Igrane

17.10.2014 v 11:52 | Karma: 11,24

Jan Knápek

Životní volba

13.8.2014 v 10:26 | Karma: 5,60

Jan Knápek

Takový normální nesoudný den.

6.8.2014 v 15:57 | Karma: 6,91

Jan Knápek

Stárnutí v přímém přenosu

28.2.2014 v 15:17 | Karma: 8,33