Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Až jednou budete na křižovatce řídit auto, a podobné vohráblo, jako ten nadutej kravaťák v Pardubicích, se Vám na jeho červenou připlete pod kola, tak budete špendlíčkem hrabat po policistovi, který trvá na dopravních předpisech...Rv

0 4
možnosti
JK

J42a21n 54K73n41á53p32e74k

17. 4. 2015 12:56

Pane Kroupo, mohu Vás ubezpečit, že auto řídím denodenně a na silnici jsem se potkal se spoustou situací, kdy se chodec choval dosti hloupě. Naopak jsem ale také několikrát přeběhl na červenou, když dle mého úsudku nikomu nic nehrozilo. Chápu, že to není správné a že jsem "páchal" přestupek, ale dokáži si představit pocity, jaké mohl mít ten přecházející člověk, když na něj někdo, kdo stál s ním na semaforu vystartoval. Nepřijde mi ani tak důležité, jestli to bylo podle litery zákona nebo ne. Takové chování mi přijde prostě absurdní. Komu ten policista pomáhal a koho chránil? Chranil ty řidiče, kteří již stáli také na červenou? Chránil přecházejícího před jím samým? Nebo chtěl někomu vysvětlit, že zákon je tady on? Městský provoz skýtá určitě nebezpečí, ale ve světle těch informací, které jsou v médiích ten člověk neudělal nic, co by bylo nějak nebezpečné pro zbytek společnosti. Ale policista s odznáčkem musel jménem zákona někomu dokázat, že dotyčný asi nemá mozek a že takhle tedy ne...

0 0
možnosti
SB

Kdo zná film Na kolejích čeká vrah, ten ví, že Jiří Sovák ve své snad jediné nekomediální roli v herecké kariéře (v tomto filmu hrál vyšetřovatele) odpoví na upozornění mladého klegy (Jaromíra Hanzlíka), že podezřelá osoba opouští byt a v kufru, který policisté prohledali, není pyžamo odpověděl: "Chce spát nahá a tomu musíme za každou cenu zabránit."

Já bych řekl, že po několika desítkách let o té akce, která byla námětem onoho filmu, policisté stáli před stejně důležitým úkolem, a sice zneškodnit toho zločince v Pardubicích.

Nevím, zda se tehdy podařilo policistům zabránit v tom, aby Kvata Fialová spala nahá (to už ve filmu není), ale pokud ne, tak jim budiž útěchou, že alespoň po 45 letech od natočení toho filmu se jim podařilo něco stejně důležitého, a sice zneškodnění pardubického fantoma přechodů pro chodce.

Alespoň padesátiprocentní úspěšnost tedy mají prokazatelně zvládnoutou!

2 0
možnosti
JK

J19a53n 42K96n84á78p32e35k

17. 4. 2015 11:21

Ten film opakovali i o předešlém víkendu, nevím na jakém programu, tuto scénku si moc dobře vybavuji... :-)

0 0
možnosti
SB

Jsem pro exemplární potrestání toho dopadeného zločince. Právě vinou takových lidí, jako je on, je Václavák plný prodejců drog, prostitutek a pasáků. Chrabrá a slavná Policie České republiky pracuje, co jen to jde, ale přes veškeré nasazení nelze všechno zvládat, a tudíž už jí na takové akce, jako je vyčištění Václaváku, nezbývají volné kapacity, protože zcela správně dává prioritu tomu nejdůležitějšímu. A všichni musíme uznat, že zneškodňování takových jedinců, jako byl tam člověk v Pardubicích, je mnohem důležitější než udělat pořádek na Václaváku.

Ale za ten nevyčištěný Václavák mohou právě takoví lidé. To oni svým jednáním chrabrou a slavnou Policii České republiky přetěžují natolik, že potom na to vyčištění Václaváku už nemá kapacity.

4 0
možnosti
JC

Na každý přechod je třeba dát jednoho policistu v civilu, aby mohl radikálně zabránit chůzi na červenou!

1 0
možnosti
JR
  • Počet článků 27
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1112x
Zaměstnanec stavební firmy sledující veškeré sportovní a politické dění...

Sportovní blog na: http://johnymcknapssportblog.webnode.cz