Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Návod pro ženy: Jak se zbavit muže v 7-mi krocích

Jako žena jste perfektně naprogramovaný stroj na přetvářku, citové vydírání a psychologické úskoky. Tyto vlastnosti vám v pradávné minulosti zajistily přežití a zachování rodu. Nebojte se tyto vlastnosti využít v případech, kdy toho svého „mamlase“ máte prostě už dost anebo ho zkrátka potřebujete jenom pořádně „našlápnout“. V případě, že chcete dosáhnout prvého případu, musíte všechny kroky provádět s maximálním úsilím, protože někteří jedinci mají až masochistický pud u podobného stvoření setrvávat, ba co víc, začít zpytovat své svědomí.

Krok 1: Útlocitně trvejte na dodržování všech slibů, které se týkají jakéhokoliv času. K tomuto účelu je velmi vhodné přeřídit si hodinky alespoň o 10 minut napřed a trvat na tom, že muž se na sjednané místo musí dostavit s přesností na 1 minutu. Mistryně mezi Vámi budou schopny vystavit konečný účet dokonce ve vteřinách.  Při debatách a hádkách na toto téma vždy přidejte k času, ve kterém se muž dostavil dle Vašich přeřízených hodinek ještě minimálně 15 minut, abyste dodaly celé věci na důležitosti. Další důležitou poučkou v těchto případech bývá, že si nebudete nechávat vysvětlovat důvody pozdního příchodu. Zde platí dvojnásob, že ani smrt neomlouvá.

Krok 2: Tento krok navazuje na předchozí a je velmi účelné ho použít brzy po kroku předcházejícím, aby měl ten správně šťavnatý dopad. Jedná se o případy, kdy se někam pozdě dostavíte Vy. Je jedno, zda to bude cíleně nebo budou mít zrovna v Orsayi výprodej. V momentě, kdy se blížíte k místu schůzky, přeřiďte si hodinky o 20 minut nazpátek tak, aby ukazovaly o 10 minut méně než ve skutečnosti. Jdete sice pozdě o hodinu, ale tady nejde o to, abyste někomu prezentovaly pravdu nebo skutečnost, Vy chcete přece druhou stranu jenom „nasrat“. Hned jak uvidíte muže, který schlíple stojí na místě schůzky, začněte rozhazovat teatrálně rukama a bez pozdravu začněte nadávat na hodinky, které Vám dal k nějakému společnému jubileu. Výkřiky typu: „Vidíš, kdybys na mě tenkrát nešetřil, nechodila bych všude pozdě“.. jsou k Vašemu účelu přímo vynikající.

Krok 3: Muži získávají část svého sebevědomí z poměřování s jinými muži. Mužovo sebevědomí pro Vás může znamenat problém, protože většinou vede k tomu, že je imunější k Vašim úskokům a má stále menší potřebu se s Vámi hádat, zkrátka získává nad Vámi vrch. Útok na mužovo sebevědomí může mít dva důsledky. Buďto muže zlomíte a získáte tak nadobro užitečného otroka v časech, kdy už budete dávno s jiným anebo ho donutíte se definitivně vzepřít Vašemu tlaku a zbavíte se ho. K tomuto účelu si vyberte nějakou činnost, na které muži záleží. Většinou se bude jednat o nějakou sportovní disciplínu. Poté soustavně snižujte váhu jeho dosažených výsledků a vynaložené námahy. Naprosto vynikající je v těchto případech srovnávat ho s někým naprosto nesrovnatelným, nejlépe s profesionálním sportovcem popř. s člověkem, kterého muž nejvíce nesnáší. Nebojte se, že by toto pravidlo nemohly použít ženy pohybující se kolem skvělých profesionálních, dokonce i legendárních sportovců.  Kdyby se chtěla třeba Mirka Vavrinecová zbavit Rogera (což tedy pochybuji) zahlásila by: „Ten Rafa tě zase zpráskal, furt trénuješ jako debil a stejně ho už nikdy neporazíš“. Vidíte, že tento krok je krásně realizovatelný v kterýchkoliv podmínkách.

Krok 4: Nesnášejte jeho matku. To Vám nedá moc práce, ale nezapomeňte se k jeho matce názorově připojit vždy, když ho na nějakých rodinných setkáních kritizuje. Pokud chcete sílu tohoto kroku ještě znásobit, provádějte to v době, kdy například obědvá nebo něco opravuje anebo je po nějakém náročném sportovním výkonu, jeho mozek tak není ve 100%-ní kondici, aby Váš útok jen tak přešel. Většinou je muž po letech strávených s Vámi již na hodně zvyklý, ale takto sofistikovanému útoku nemá jak čelit. Pokud navíc budete stát dostatečně blízko, máte šanci, že do Vás přitom jak bude zahazovat lžíci a naštvaně odcházet, ještě strčí a budete se pak moci v budoucnu ohánět možností ho tahat po soudech. (Tento krok prosím provádějte pouze a jenom na vlastní nebezpečí)

Krok 5: Sex mu dopřávejte jen za odměnu a s dávkováním to nepřehánějte. Není potřeba se trápit skutečností, že tímto jednáním naplňujete podstatu slova, které nemáte tak rády

Krok 6: Šesté a nejsilnější pravidlo. Když budete v úzkých. Když ho budete chtít opravdu dostat do červeného. Když budete chtít, jak by řekl přítel marťanů: „Zaúčtočit na solarus plexus“, začněte zpochybňovat jeho úlohu dobrého otce a skloňovat slovo rodina ve všech pádech. Tento krok realizujte v každém kroku předešlém vždy, když jste donuceni pádnými otázkami protistrany k logické argumentaci. Pokud chcete opět zesílit efekt svého počínání, nařkněte nezdárného otce navíc ze sobectví. Vůbec nevadí, že smysl tohoto slova Vám uniká, jen ho prostě používejte v dostatečné míře.

Krok 7: Všechny muže, kteří mají jen potuchy o výše popsaných zákoutích ženské duše, musíte veřejně dehonestovat, nazývat je zamindrákovanými šovinisty popř. betasamci a zakázat svému muži styk s takovými individui. Tím mužovi prakticky zakážete hospodu a zpřetrháte jeho vazby s vnějším světem.

 

Máte hotovo, ale opakování je matka moudrosti a proto je čas poohlédnout se po nějaké další oběti.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jan Knápek | pátek 1.8.2014 11:22 | karma článku: 17,89 | přečteno: 2397x
  • Další články autora

Jan Knápek

Policie ČR zvýší počty policistů pracujících v utajení

Úspěšný zásah policisty v civilu provedený v Pardubicích na mezinárodně hledaného zločince, po kterém bezúspěšně pátral Interpol již 10 let, jasně prokázal společenskou prospěšnost přítomnosti neuniformovaných policistů na českých přechodech pro chodce. Tisková mluvčí policie ČR k celé věci dodává:

17.4.2015 v 10:09 | Karma: 25,53 | Přečteno: 846x | Diskuse| Společnost

Jan Knápek

Běžecké orgie v chorvatském Igrane

Letos v srpnu jsme se s rodinou vydali do chorvatského Igrane. Cesta nakonec proběhla docela bez obtíží a po krátkém hledání našeho apartmánu, který postrádal jakékoliv označení, jsme se ubytovali. Těšil jsme se na to jak si budu chodit každý den ráno zaběhat.

17.10.2014 v 11:52 | Karma: 11,24 | Přečteno: 701x | Diskuse| Fotoblogy

Jan Knápek

Životní volba

V čase, který předcházel počátku, začala snít. Její nitro se odpoutalo od celku a začalo se formovat do její znovunabyté jedinečnosti. Nitky minulosti ze všech segmentů jejího dosavadního bytí se pospojovaly do jedné linie, která měla mít brzy dalšího pokračování. Snila o těch, pro které měla být novým darem.

13.8.2014 v 10:26 | Karma: 5,60 | Přečteno: 224x | Diskuse| Ostatní

Jan Knápek

Takový normální nesoudný den.

Seděla na zemi svého dětského pokojíčku a snažila se složit puzzle s kačerem Donaldem. Šlo jí to rychle, složila ho před tím už nejméně tisíckrát. Průvan, který v pokoji byl, si pohrával s jejími jemnými vlásky. „Takhle ne, to takhle to patčí...“ říkala si v duchu a její myšlenky plynuly stále dál s každým dalším složeným puzzlíkem. Do andílka jí zbývalo jen to, aby jí narostla křidýlka.

6.8.2014 v 15:57 | Karma: 6,91 | Přečteno: 382x | Diskuse| Ona

Jan Knápek

Stárnutí v přímém přenosu

Honza s Martinem jsou dobří přátelé a také kolegové. Znají se už dlouho a probírají spolu různé věci, které jim život v jejich mužských rolích přináší. Jednoho dne spolu vedou hovor, který zapříčínila jedna nová událost v práci.

28.2.2014 v 15:17 | Karma: 8,33 | Přečteno: 558x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Přes Česko přešly bouřky s krupobitím. Dálnici D1 pokrylo bahno a větve

6. května 2024  15:47,  aktualizováno  7.5

Do Česka přišly přívalové deště, na některých místech padaly i kroupy. Hasiči hlásili desítky...

Pozdrav z lůžka. Expert Antoš posílá po srážce s autem palec nahoru

13. května 2024  18:48,  aktualizováno  14.5 22:25

Hokejový expert České televize Milan Antoš, kterého v neděli na cestě z O2 areny srazilo auto, se...

Novotný je na vyhazov z ODS. Výroky o Slováčkové překročil hranici, řekl Benda

12. května 2024  12:11

Starosta Řeporyjí Pavel Novotný překročil hranice, které by se překračovat neměly, kritizoval v...

Aktivisté žádají konec pedagožky Univerzity Karlovy a přednášky o „genocidě v Gaze“

6. května 2024  12:46,  aktualizováno  7.5 9:13

Karlova univerzita by měla přehodnotit zaměstnávání osob jako je doktorka Irena Kalhousová, uvádí...

Důchod daleko, ale práci nedostanou. Nezaměstnaných šedesátníků přibývá

11. května 2024

Premium Lidé kolem šedesátky při hledání zaměstnání narážejí na zeď. Zaměstnavatelé o ně nestojí, preferují...

Kočka, Rittig a další. Projekt mapuje, kdo ukrývá peníze v dubajských bytech

14. května 2024  22:46

Mezinárodní investigativní projekt Dubai Unlocked zmapoval, jak se dubajské nemovitosti staly...

Pozdrav z lůžka. Expert Antoš posílá po srážce s autem palec nahoru

13. května 2024  18:48,  aktualizováno  14.5 22:25

Hokejový expert České televize Milan Antoš, kterého v neděli na cestě z O2 areny srazilo auto, se...

Opilci, nahý zadek i prsa. Nápad sblížit města přes portál se proměnil v chaos

14. května 2024  22:04

V Dublinu a New Yorku před týdnem začal fungovat kruhový videoportál. Je součástí veřejné umělecké...

Je třeba zastavit válku, pro vítězství v terénu je pomoc dostatečná, míní Pavel

14. května 2024

„Potřebujeme zastavit válku a začít debatovat o budoucím uspořádání.“ Tak odpověděl prezident Petr...

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!

  • Počet článků 27
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1112x
Zaměstnanec stavební firmy sledující veškeré sportovní a politické dění...

Sportovní blog na: http://johnymcknapssportblog.webnode.cz