Co skrývá Tichý a ČSSD?

Co probuzením Karla Tichého a ochotou mluvit o Krakatici možná stojí mnohem přízemější zájmy než touha odhalit nepravosti. Jak uvedly v pátek HN, prozření vyšetřovatele Tichého zařizuje přímo Lidový dům, jmenovitě tiskový mluvčí Petr Dimun.

Tichý prý není s ČSSD v žádném kontaktu. Avšak už jen to, že vrchním spojovatelem je mluvčí Dimun a Tichý je po rozhovoru dotazován, že jej poskytl, to je přinejmenším podivné. Petr Dimun má ale takových „divných“ vazeb více – třeba justiční mafie. Dnes hájí Dimun stínovou ministryni Marii Benešovou, v minulosti ale stál na opačné straně barikády a pro Benešovou byl de facto veřejným nepřítelem. Proto na tiskovkách k tématu justiční mafie prakticky nevystupuje.
   O kontaktech Petra Dimuna a jeho politické konzistenci lze s úspěchem pochybovat. Od ODA přes Unii svobody zakotvil v sociální demokracii. Kontakty má tak prakticky všude a záleží, jak je bude využívat. Dimun ze sebe však dobrovolně udělal politickou prostitutku, která zakotví  tam, kdo dá víc.
   Zpět k Tichému – ČSSD opakovaně mluví o organizovaném zločinu a jeho prorůstání se státní správou, přitom prokazatelné kontakty má v této sféře pouze ČSSD.  Ďuričko, Kočka, lidé zapletení ve vraždě Františka Mrázka, likvidace Ivana Lhotského, PKN Orlen, vše v režii ČSSD. Tichého prozření je tak pouze pokračováním známého seriálu v obsazení ČSSD.
   Jaká je vazba Petra Dimuna a Karla Tichého? Kde se seznámili? Jaká je vazba Tichého na ČSSD? Pokud ČSSD neodpoví tyto otázky, zůstane na Krakatici pachuť její politické intervence.

Autor: Zbyněk Klíč | pondělí 16.3.2009 11:29 | karma článku: 22,47 | přečteno: 1086x