Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Jak jsem si hrála na Sex ve městě, aneb v Palladiu vám nedaj napít

Tak jsem se rozhodla, že budu jako v Sexu ve městě, stejně mi to v diskuzích mlátí o hlavu kde kdo. Slepice ze Sexu – inu proč ne.

Tudíž jsem přemluvila kamarádku, která zbožňuje Vojtu Dyka a vyrazily jsme na narozeninový večírek Elle. Pozvánka slibovala přímo úchvatný večer….

VSTUP ZDARMA PRO VŠECHNY! Čeká na vás nezapomenutelný narozeninový večer v režii časopisu ELLE! 

Moderují Vojta Dyk a Jakub Prachař

  • 25% SLEVY
  • WELCOME DRINK
  • DVĚ MÓDNÍ PŘEHLÍDKY – slavné herečky v roli modelek
  • ZDARMA THAJSKÁ MASÁŽ NOHOU 
  • 50% SLEVA NA OBČERSTVENÍ
  • DJ's
  • UBYTOVÁNÍ V HOTELU HILTON

 

Už předem mi bylo jasné, že welcome drink bude ucmrdnuté šampaňské v plastovém čemsi – co připomíná nálevku na moč, že na thajskou masáž bude fronta až na půdu a že to ubytování se mě asi netýká… Ale přesto, tak nějak jsem doufala, že to bude zábava…

V Palladiu (obrovském nákupním centru v centru Prahu) jsme se objevily v osm, dle očekávání, jsme dostaly asi deci šampaňského v nálevce na moč. Vědět, že tohle bylo na další čtyři hodiny mé poslední pití, bejvala bych jim ukradla celou flašku.V půl devatý jsme už netrpělivě stepovaly u mola, snad to do deviti začně.

Začlo to ve třičtvrtě na deset – myslela jsem, že omdlím. Všude lidi, lidi, lidi, tisíce lidí, vedro k zalknutí (že by v Palladiu nebyla klimatizace?) Nemožnost dostat se k nějakému baru v okolí, což je dost zvláštní, vzhledem k tomu, že jich je tam asi sto padesát. Během té hodinky jsem si též stihla uvědomit, že lidé v diskuzích mají  pravdu, jsem slepice (napadaly mě i horší výrazy), neboť někdo, kdo dá přednost vyhublejm modelkám před pokecem s kámošema v oblíbené pizzerii by opravdu zasloužil pár facek. Tak jsem tam stála, čekala, kdy omdlim, v duchu proklínala všechny ty obtloustlé báby, co se o mě otíraly a zuřila při pohledu na toho třímetrového fotografa, který se nacpal přede mě.

Po hodině ta velkolepá trachtace skončila. Jupí, hurá k  baru. A když Sex ve městě – tak jedině cosmopolitan ...Nápad dát si cosmopolitan měl evidentně celý ten hrozen, co tam okouzleně koukal na éterické róby s ještě éteričtějšími modelkami. Takže jsme se vydaly k tomu nejvíce molu vzdálenému podniku a sedly si k baru. Ale ouha, bylo nám sděleno, že teda fakt nestíhají (bylo obsazeno asi pět stolů) a že si máme sednout ke stolu. Ke stolu? Neměli by to na baru blíž. Kde jsou všechny ty vábivé lahvičky s kouzelnými nápoji na dosah ruky? Trošec vytočené jsme se tedy zvedly a přesunuly se ke stolu. Čekáme, čekáme a kdybych znovu nedošla na bar a nezeptala, jestli nás tedy někdo přijde obsloužit, čekáme tam dodnes.

- Slečno my zavíráme, tady vás už nikdo neobslouží.-

Myslela že po tom metroušovi za barem skočim, uškritim ho a na jeho počest vypiju všechny ty lahve co tam má. Ale ovládla jsem se – jsem přece inteligentní bytost, která umí ovládat své pudy. Škoda.

Už po čtyřech jsem se přišouraly zpátky do víru dění a dožadovaly se cosmopolitanu v další vystajlované kavárně.

-         Jste VIP? No tak to máte smolíka. –

Tudíž nám nezbylo než se připlazit k tomu poslednímu otevřenému baru, který se tam vyskytoval a kde se vznášelo jakési bloňďaté koště. Inu otázala jsem se koštěte, jestli by nám nenalilo.

-         To musíte mít trpělivost. – Zašvitořilo to děvče a odhopkalo na druhou stranu pultu.

Trpělivost nám došla po deseti minutách. Úplně vysílené jsme si sedly na eskalátor, který nás posléze vykopnul na náměstí Republiky. S vypětím všech sil jsme došmajdaly k nedaleké kavárně, kde bylo na pár metrech čtverečních stejnej počet lidí jako v obchodním centru. Podívala jsem se nešťastně na kamarádku. Má cenu to zkoušet? Náš cosmpolitan jsme dostaly za tři minuty. Měla jsem chuť dát tomu týpkovi za barem pusu.

Nad tím nápojem jsem usoudila, že Vojta dyk a Jakub Prachař jsou vtipní. Že Jitka Čvančarová i Iva Frühligová jsou mega nádherný. Že to mrkání krásné černošky – modelky mým směrem bylo milé a osvěžující. A že je prímá vidět šaty předních českých navrhářek. Přesto jdu příště za Vojtou, Kubou, Jitkou a Ivou na koncert, nebo do divadla. Že Elle si stejně nezačnu kupovat. Že na šatičky se kouknu na internetu. Že se nedá věřit věcem zadarmo. A že si Praha může hrát na Manhattan. Může se stokrát tvářit luxusně a namyšleně, stejně z toho vždycky jen vyjde upatlanej večírek, kde ceny připomínaj drahotu a personál zmalované řeznické psy. Jsem slepice. Příště jdu do pizzérky.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Klára Hüttlová | pondělí 20.4.2009 16:52 | karma článku: 33,63 | přečteno: 3809x
  • Další články autora

Klára Hüttlová

Proč se učíš švédsky? (2. část)

Sever je zkrátka návykovej. Jednou přeplujete Öresund (slabším povahám ostatně stačí nalodit se v Rostocku směr Dánsko) a jste chyceni. To vám řeknou všichni u nás v kurzu a nejen tam. Vážně. Chcete-li si zachovat jasnou mysl, bystrý úsudek, klidné spaní a i nadále se pohupovat na měkkém obláčku sladké nevědomosti, rozhodně nepřemýšlejte nad severem. (První část naleznete tady)

13.4.2015 v 22:19 | Karma: 12,44 | Přečteno: 646x | Diskuse| Cestování

Klára Hüttlová

Proč se učíš švédsky? (1. část)

Sever je zkrátka návykovej. Jednou přeplujete Öresund (slabším povahám ostatně stačí nalodit se v Rostocku směr Dánsko) a jste chyceni. To vám řeknou všichni u nás v kurzu a nejen tam. Vážně. Chcete-li si zachovat jasnou mysl, bystrý úsudek, klidné spaní a i nadále se pohupovat na měkkém obláčku sladké nevědomosti, rozhodně nepřemýšlejte nad severem.

11.4.2015 v 22:13 | Karma: 12,26 | Přečteno: 853x | Diskuse| Cestování

Klára Hüttlová

Koktejly a sny

- Žádní negramotní taxikáři, žádní kokrhající kohouti uprostřed noci, nikdo se se mnou nechce vyfotit, nikdo mi nenabízí úžasný naušničky, netroubí se tady, nedávaj tu super hindy filmy, zima je tu, krysy tu neběhaj... Je to tady strašně sterilní. - Zaúpěla jsem při pohledu na listopadovou Prahu. Taxikář na se na mě otočil a pozdvihl obočí.

9.12.2012 v 15:07 | Karma: 11,19 | Přečteno: 1345x | Diskuse| Cestování

Klára Hüttlová

Uměleckoprůmyslový víkend

Chodit na muzejní noc je čistej nerozum. To ví každém malej harant. Vzpomínám si, bylo to před lety, nic zlého netuše, dojela jsem na Staroměstskou a vstoupila do Uměleckoprůmyslového muzea. Temno, mraky lidí, někde v dáli tušené, chabě osvícené exponáty.Dav mě nesl, sotva jsem popadala dech a marně hledala ceduli s nápisem „Východ“. Svůj omyl jsem nakonec rozdýchávala na schodech s výhledem na židovský hřbitov. Snažila jsem se najít pokoj v duši.

1.7.2011 v 16:20 | Karma: 10,25 | Přečteno: 1725x | Diskuse| Kultura

Klára Hüttlová

Kolik stojí sex? A kolik láska?

Doba konzumu a nakupování nás mění ve zvířátka. Nejdříve sedíme dlouhé hodiny připoutání ke kancelářské židli, abychom posléze trávili volné chvíle lovem v nákupních centrech. Všechno má svojí cenu – víno z Francie, nový parfém od Gucciho i boty od Baťy. Víme, kde nakoupit levně i kde nakoupit luxusně. Dovedeme si spočítat, kolik utratit za pravou pashiminu a je nám jasné, že ta od vietnamského klenotníka z rohu ulice, je dobrá leda tak na vytření podlahy. Ocenit dokážeme všechno. Ale jaká cenovka visí na komoditách jako sex, vztah a láska?

30.6.2011 v 23:03 | Karma: 16,49 | Přečteno: 2889x | Diskuse| Ona
  • Nejčtenější

Nahá umělkyně za zvuků techna házela před dětmi hlínou. Už to řeší policie

3. května 2024  10:10,  aktualizováno  13:43

Policie prošetřuje vystoupení, ke kterému došlo na Akademii výtvarných umění (AVU). Umělkyně a...

Stovky amerických obrněnců se v řádu dnů nepozorovaně přemístily do Česka

2. května 2024  17:21

Několik set vozidel americké armády včetně obrněnců Bradley nebo transportérů M113 se objevilo ve...

Přes Česko přešly bouřky s krupobitím. Dálnici D1 pokrylo bahno a větve

6. května 2024  15:47,  aktualizováno  7.5

Do Česka přišly přívalové deště, na některých místech padaly i kroupy. Hasiči hlásili desítky...

Německo je otřeseno. Přišel brutální útok na politika, pak následoval další

4. května 2024  17:40,  aktualizováno  21:09

Na lídra kandidátky německé sociální demokracie (SPD) v Sasku do evropských voleb Matthiase Eckeho...

Vyváděla strašné věci. Zahradil označil Jourovou za nejhorší z eurokomisařů

4. května 2024

Premium Když Česko vstoupilo 1. května do Evropské unie, byl tam matador ODS Jan Zahradil kooptován...

VŠE volí nového děkana. Na místo po Ševčíkovi se hlásí jediný kandidát

7. května 2024  16:05

Akademický senát Národohospodářské fakulty Vysoké školy ekonomické v Praze (NF VŠE) bude v úterý...

Na D7 před Prahou bourala tři auta, hasiči kvůli dešti řešili desítky událostí

7. května 2024  7:44,  aktualizováno  16:04

Hasiči kvůli silnému dešti a bouřkám řešili v pondělí a v noci na úterý desítky událostí. Často...

Avarská genetická telenovela. Klíčovou roli u obávaných kočovníků hrály ženy

7. května 2024

Premium Tým vědkyně z Brna zkoumal v Maďarsku DNA obávaných kočovníků původem z Mongolska. O Avarech se...

Slovensko vyděsilo přes tisíc výhrůžek bombovými útoky, cílily na školy i banky

7. května 2024  13:05,  aktualizováno  15:54

Slovenská policie v úterý zaznamenala přes 1 100 hrozeb pumovými útoky. Většina se týkala škol,...

Jak předejít syndromu náhlého úmrtí kojence?
Jak předejít syndromu náhlého úmrtí kojence?

Syndrom náhlého úmrtí kojence (SIDS – sudden infant death syndrome) je doslova noční můrou všech rodičů. V současné době lze tomuto zbytečnému...

  • Počet článků 75
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2608x
Prý vypadám exoticky a mám docela hezký … oči. Miluju umění, muže (někdy, některé) a ženy. Často tlachám v kavárnách a občas hraju divadlo. Jsem naivní cíťa a podle toho tento blog vypadá.

Seznam rubrik

Oblíbené knihy

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky