Těžká a málo placená práce zákonodárců?

Když vidím jaké problémy musí  řešit naši poslanci nevím, co si mám myslet. Zachovat letní nebo zimní čas, umožnit sňatky homosexuálům a zákaz cvičení zvířat v cirkusech jsou aktuální. Nejdůležitější je ovšem zvýšení jejich platů.

Člověk se zdravým rozumem by problém zimního nebo letního času vyřešil asi tak, že v Jindřichovým Hradci na 15tém poledníku by píchnul  do země klacek a když by měl nejkratší stín a  slunce by bylo nad jihem  bylo by poledne, což znamená 12 hodin středoevropského času.

Problém manželství homosexuálních páru je, až na drobnosti  řešen registrovaným partnerstvím, o čemž se gayům a lesbičkám před padesáti lety mohlo jen zdát.  V případě manželství  není vyloučeno, že by nějaký dobrák  přišel s návrhem na zrušení pojmů „táta a máma“ včetně synonym. Proč by měli v případě manželství gayů  a lesbiček vysvětlovat dítěti  kdo je máma a kdo je táta. Zákon by určil nový pojem nakonec i  k radosti příznivců generové politiky. Nový pojem si ani  nedovedu představit, protože nabízející se pojem „rodič“ by nevystihoval roli mužů.

Zvířata v cirkusech jsou od nepaměti. Obdobně by se mohlo zakázat  učit děti ve školách. Je spousta dětí, které se ve škole cítí týraný stejně jako zvířata v cirkuse a některé děti to ve škole baví.

No a nejdůležitější problém zvýšení platů už řešil parlament vícekrát a má s tím zkušenosti
 

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Vavřinec Karst | pátek 2.11.2018 21:55 | karma článku: 35,55 | přečteno: 1187x