Noví živitelé rodiny - jak je to v některých státech USA

Lékař na  pohotovosti mi řekl, že žena  starší 20. let přišla na pohotovost  s osmým těhotenstvím.Řekla  lékaři  "Moje maminka mi řekla, že jsem živitel rodiny "  řekl  jsem  jí aby to vysvětlila. Říkala, že ona může dělat děti a tak  získat  pro rodinu  peníze od státu.

 Je to takhle: "Babička volá oddělení Child & Family Services (DCFS), a uvádí, že nezaměstnaná dcera není schopna pečovat o všechny své děti. DCFS souhlasí, a řekne jí, že děti budou muset jít do pěstounské péče. Babička se dobrovolně stane pěstounem, a obdrží šek na 1500  $ (asi 30000Kč) za dítě každý měsíc v Illinois.
Celkem má roční příjem: 144.000 dolarů bez daně a nikdo nechodí do práce!
Ve skutečnosti dostanou více  pokud není veden v domácnosti jiný živitel.  Nemluvě o tom, že mají bezplatnou zdravotní péči,  plus měsíční kartu opravňující je k odběru potravin zdarma a poukázku na 250 bezplatných telefonních minut  každý měsíc. To nezahrnuje možné podpory z WIC  (Women, Infants and Children Program ) a jiné sociální dávky.  Babička měla pravdu, že její úrodná dcera je "živitel rodiny".

Tak utrácejí  liberální politici  dolary daňových poplatníků. Když byl  tento štědrý a velkorysý program vymyšlen v 60. letech,  autoři  zapomněli na datum ukončení ... A teď je beznadějně překročen s lidmi, kteří hlasují pouze pro ty, kteří budou i nadále držet je na podpoře .... Není divu, že naše země  je na mizině! Horší je, že muslimové tomu věnovali pozornost, a tím, že nařizují, aby  každá muslimská rodina měla jedenáct dětí,  brzy nahradí původní  hlasovací blok  a můžou ovládnout   tuto zemi do 25 let.
Přečtěte si výše uvedené znovu  a pak se zeptejte sami sebe, zda vaše děti, vnoučata, a  pravnoučata přežije tyto radikální změny v Americe.

Publikováno dne 14. března 2012 o Janice Kollitz | 24 Komentáře

 

Omlouvám se za kostrbatý překlad, v originále viz odkaz

http://pauls2k.wordpress.com/2012/08/12/the-new-breadwinner-in-the-family/

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Vavřinec Karst | úterý 21.8.2012 22:40 | karma článku: 26,43 | přečteno: 1880x