Multikulti daň

Bezbřehý humanismus a multikulturalismus se projevuje nesystémovým systémem sociálních dávek, podporou ekonomické imigrace a velkou péči o občany,kteří ostatním škodí.Možným řešením je zavést daň na humanismus a multikulturalismus

Z této daně by bylo financováno ministerstvo pro lidská práva,  náklady spojené s ekonomickou imigrací,  přídavky na čtvrté a další dítě,  některé sociální dávky, potřeby pro narkomany  a  případně vězeňství . Z té daně by bylo hrazeno vybavení věznic s výjimkou dřevěných pryčen, slamníku  a židle. Vězeňství by mělo být soběstačné  a naopak, velká část vězněných by měla být schopna splácet své dluhy. Daň na humanismus a multikulturalismus by platili lidé, kteří by se dobrovolně k této dani přihlásili. Podle některých příspěvku a výroků ve sdělovacích prostředcích (zejména našich politiků) by mělo být  dost  těch, co by se měli přihlásit. Bylo by jednou jasné, kdo to s  humanismem myslí vážně,  a kdo hlásá humanismus jen za peníze ostatních. Výše daně by závisela na nákladech za minulé období a na počtu registrovaných plátců. Pokud by výnos této daně byl malý,  daň by se zvýšila nebo by se zrušil  ministr pro lidská práva, minimalizovala imigrace, zrušily některé sociální dávky a reorganizovalo vězeňství tak, aby náklady byly minimální. Smysluplná pomoc rozvojovým zemím by byly kamiony s kondomy. Současný trend porodnosti některých skupin obyvatel v Evropě potvrdil bývalý vůdce islámské Libye Kadafi svým výrokem, podle kterého bude bez boje za 50 let evropa muslimská (za peníze daňových poplatníků evropských států, díky sociální politice). Úprava sociálního systému by měla odstranit diskriminaci většiny na úkor menšiny.

            Zajímavá informace z Wikipedie je, že v roce 2011 se od multikulturalismu distancovali tři největší evropští lídři: německá kancléřka Mertlová, britský premiér Cameron i francouzský prezident Sarkozy. Všichni shodně prohlásili, že multikulturalismus selhal. Multikulturalismus je hojně kritizován napříč politickým spektrem, jak o tom svědčí také masívní úspěch knihy sociálnědemokratického ekonoma  Thila Sarrazina "Německo páchá sebevraždu" (2008). S tezí, že multikulturalismus a multikulturní koncepce vůči přistěhovalcům selhaly, souhlasí i někteří naši politici, označování jako populisté.

 

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Vavřinec Karst | pondělí 20.7.2015 14:30 | karma článku: 39,59 | přečteno: 2379x