Kanada, víza a občané České republiky.

Aktuální téma posledních dnů zřejmě není ani jednou stranou  interpretováno z různých úhlů pohledů. Pokud se vyplatí jen tak letět do Kanady,  zkusit požádat o azyl a možná na tom  ještě  vydělat, potom není něco v pořádku. Taky interpretace, která uvádí, že se jedná o Čechy je zcestná. Jedná se o občany České republiky.  

                        Je to stejné jako když slušného, pracujícího občana, který nemá rád nepřizpůsobivé spoluobčany, bez ohledu na náboženské vyznání, politickou příslušnost a barvu pleti, označí někdo za rasistu. Pokud se mají občané České republiky v Kanadě lépe, než v Česku je to problém Kanady. Zatím jsem neslyšel o Českých občanech emigrujicich  třeba do Maroka. Pokud se tito občané v Kanadě začlení do společnosti, budou platit daně a zdravotní pojištění mohou být pro Kanadu přínosem.  Je problém  Kanady, jak využít  lidský potenciál.

            To, že v Kanadě nejsou schopni během několika dnů řešit žádosti o azyl je opět jejich problém. To, že do Kanady letí někdo bez zpáteční letenky je taky jejich problém.

            Ať se na to dívám jak chci, dojdu opět k výsledku, že je to problém Kanady, který chce řešit na úkor  jiného státu. Pokud nejsou schopni řešit si své problémy tak ať se nepozastavují nad současnou situaci.

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Vavřinec Karst | úterý 7.7.2009 21:30 | karma článku: 16,85 | přečteno: 815x