Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Vražda Jamese Patricka Bulgera a nedokonaná vražda Patrika z Krupky

Byl obyčejný pátek 12.2.1993. Anglie, Liverpool, nákupní centrum. Dvouletý James Patrick Bulger byl unesen, mučen a zavražděn dvěma tehdy desetilými kluky. Jména vrahů byla Jon Venables a Robert Thompson. Jejich povolání: školní děti.  Dne 20. února 1993 byli Thompson a Venables obviněni z únosu a vraždy.

Bylo obyčejné odpoledne 29. dubna 2010, když se dvanáctiletý Patrik z dětského domova v Duchcově rozhodl, že navštíví svou matku v Ústí nad Labem. Stýskalo se mu. Jenže neměl peníze, takže šel pěšky, a málem ho to stálo život.

Jon a Robert opustili Liverpoolské nákupní centrum a nesli batole, která plakalo. James volal svoji maminku, ale kluci ho ignorovali. Došli ke kanálu v odlehlé oblasti kde ho začali mučit a bít. Jen tak, protože se jim chtělo. Kopali do něj, ubili jej kameny, cihlami a 10kg těžkou železnou tyčí. Místo činu bylo i pro otrlé vyšetřovatele hrůzné, všude na kamench a cihlách byla krev. Policie prokázala i sexuální motiv. Malé Jamesovi botičky, kalhoty, punčochy a spodky byly pryč a měl zohavenou předkožku. Tělíčko malého Jamese vrazi položili na železniční trať, aby bylo rozjeto vlakem, ve snaze zakrýt jeho vraždu.

Patrika napadli při cestě za matkou dva Romové 14 a 17 let. Jejich povolání: flákači. Když zjistili, že nemá peníze téměř ho ukopali k smrti. Také jen tak, protože se jim chtělo. Chtěli ho okrást, když neměli o co, pomstili se za „cikány z Hitlerových koncentráků”. Výsledek - dvě zlomená žebra, kolem plic se mu nahromadil vzduch, takže nemohl dýchat a celé tělo zkopané a zmodralé. Dále: natržená slezina, pohmožděná ledvina, břišní slinivka a játra, tržná rána na hlavě a spoustu modřin po celém těle. Nebohého chlapce znásilnili a sexuálně se ukájeli. Nakonec jej chtěli utopit v místním potoce. Celou dobu jej častovali rasistickými nadávkami. Chlapec tři týdny ležel na jednotce intenzivní péče v ústecké nemocnici, kde se celou tu dobu potácel mezi životem a smrtí. Kdyby v sobě Patrik nezmobilizoval nadlidské síly, nedokázal by se doplazit na nádraží, kde mu lidé pomohli. Dle vyjádření lékařů chyběly 2 hodiny, a Patrik by dodýchal.

Oba vrazi malého Jamese byly odsouzeni k mnohaletému žaláři s tím, že soudce pronesl památnou větu. Dost staré na zločin, dost staré na trest. Oba vrazi tehdy dostali 10 let. Ani jeden z nich svého činu nelitoval. Rakcí bylo téměř 280.000 podpisů, kde si lidé přáli doživotí pro tyto zrůdy. A tak na nátlak veřejnosti jim ministr spravedlnosti Michael Howard zvýšil trest na 15 let. Oboum byl po letech trest “za dobré chování’’ snížen, s tím že mají dnes jinou identitu a doživotní podmínku.

V českých podmínkách to probíhalo jinak. Mladší z pachatelů nebyl odsouzen vůbec! A starší byl po nedávném odvolání, odsouzen k 5ti letům. Za dobré chování je vlastně za 2 roky venku. Má IQ tykve a máme se na co těšit. Také zde ani jeden z pachatelů svého činu nelitoval. Ba dokonce padla věta: “Škoda, že jsme ho nezabili, nebyly by s tím teď takové tahanice.” To je skutečně přímo báječná zpráva.

Také v českých podmínkách lidé požadují prosazení své vůle. Ne kvuli tomu, že jsou pachatele cikáni. Jen chtějí stejné právo a adekvátní trest, pro všechny stejný, bez rozdílu. Viz.  http://www.chcemestejnymetr.cz

A co na to vládní představitelé? NIC a opět NIC. Ani dnes ne, ani nikdy předtím. A těžko někdy v budoucnu.

Venables byl opětovně zatčen pro napadení a rvačku v roce 2008, o rok později za držení kokainu a konečně se natrvalo vrátil do vězení v roce 2010. Byl shledán vinným z šíření a distribuci dětské pornografie. Nemá žádnou šanci, že z vězení vyjde. V srpnu 2009 Australský televizní kanál Seven Network, odhalil, že druhý z vrahů žije v Austrálii. Australská vláda to odmítla komentovat.

V českých zemích platí jiné zákony. Nelze zveřejňovat ani jména, ani fotografie pachtelů. Mlží se o tom, zda byl zločin spáchán z rasových pohnůtek. Tedy pokud jej nespáchali příslušníci majoritní většiny. To, že pachatel vražedného útoku na Patrika prý dostal nejvyšší možný trest dle zákonu ukazuje, že zákony jsou špatné, a nebo jsou si “dojiči systému” před zákonem rovnější? Statní zástupci jsou v těchto případech ovlivnitelní a nebo zkorumpovatelní? Vymahatelnost rovného práva pro všechny je někde ve hvězdách. Holou pravdou je, že v čechách jsou chráněni pachatelé a nikoliv jejich oběti. A obávám se, že musím nicméně porovnat dva případy – Vítkov a Krupka – které v plné nahotě odhalily zvrácenost a morální bídu pseudohumanistů. Tak co Kocábe, Havle, Džamilo, Šiklová, Uhle … a vy ostatní obhájci těchto ... - nemám slušných slov. Jste spokojeni ze svého konání?

Autor: Karel Krchňák | sobota 19.3.2011 9:59 | karma článku: 44,00 | přečteno: 7493x
  • Další články autora

Karel Krchňák

Moje děti mají zachraňovat cikány?

Nízký intelektuální potenciál těch problémových se sklony ke kriminalitě, automaticky dělá z nepřizpůsobivých vděčné objekty pro etnobyznys a manipulaci, s jejíchž pomocí vykrádají „neziskové“ organizace státní kasu.

10.9.2011 v 13:38 | Karma: 43,52 | Přečteno: 4276x | Diskuse| Společnost

Karel Krchňák

Islamisté, pomalu se připravujte, že potáhnete kam patříte

Ve Finsku přibývají preference straně Pravých Finů - "True Finns" vyletěla jako raketa na 18%. Strana Geerta Wilderse v Nizozemí ztrojnásobila počet svých voličů a Strana Svobody v Rakousku je u našich sousedů největší stranou. Podobné trendy lze pozorovat i v dalších zemích. Hnutí majících multikultury už plné zuby, v Evropě rostou.

7.9.2011 v 14:51 | Karma: 36,42 | Přečteno: 2524x | Diskuse| Společnost

Karel Krchňák

Kam nás dostala násilná integrace nepřizpůsobivých

Žijeme ve velmi nebezpečných časech. Jsem šokován, zarmoucen ale také zhnusen z faktické nečinnosti zodpovědných. Plácání prázdných slov nic nevyřeší. Lidé postižení tupě a násilně prosazovanou pozitivní diskriminací potřebují pomoc TEĎ HNED. Ne až se uvolní fondy, až se sestaví krizový plán na vyřešení vzniklé situace a nebo až budou první mrtví.

6.9.2011 v 13:25 | Karma: 36,95 | Přečteno: 2114x | Diskuse| Společnost

Karel Krchňák

Kdo je větší parazit?

Jsou to cikáni, kteří dělají kravál, bordel a každého by chtěli uřvat? A nebo různé neziskové organizace, které je v tomto de facto podporují a na nich doslova žijí?

4.9.2011 v 11:23 | Karma: 33,52 | Přečteno: 2047x | Diskuse| Společnost

Karel Krchňák

Na řešení cikánských zločinů policie nemá čas

Názorně jsme to dnes viděli v TV. Žádní extrémisté nebo radikálové, ale převážně místní zoufalí obyvatelé Varnsdorfu, kterým cikánská kriminalita ničí životy, byli mláceni policií. Na to si čas policie našla.

3.9.2011 v 20:55 | Karma: 41,08 | Přečteno: 2993x | Diskuse| Společnost
  • Nejčtenější

Atentát na Fica. Slovenského premiéra postřelili

15. května 2024  14:56,  aktualizováno  17:56

Slovenského premiéra Roberta Fica ve středu postřelili. K incidentu došlo v obci Handlová před...

Fico je po operaci při vědomí. Ministr vnitra mluví o občanské válce

15. května 2024  19:25,  aktualizováno  23:12

Slovenský premiér Robert Fico, který byl terčem atentátu, je po operaci při vědomí. S odkazem na...

Drahé a rezavé, řeší Ukrajinci zbraně z Česka. Ani nezaplatili, brání se firma

18. května 2024  12:02

Premium České zbrojařské firmy patří dlouhou dobu mezi klíčové dodavatele pro ukrajinskou armádu i tamní...

Fica čekají nejtěžší hodiny, od smrti ho dělily centimetry, řekl Pellegrini

16. května 2024  8:42,  aktualizováno  15:38

Zdravotní stav slovenského premiéra Roberta Fica je stabilizovaný, ale nadále vážný, řekl po...

Pozdrav z lůžka. Expert Antoš posílá po srážce s autem palec nahoru

13. května 2024  18:48,  aktualizováno  14.5 22:25

Hokejový expert České televize Milan Antoš, kterého v neděli na cestě z O2 areny srazilo auto, se...

Za Raísího truchlí Rusko i Hamás. My to nebyli, ujišťuje Izrael

20. května 2024  9:59,  aktualizováno  10:34

Do Íránu po smrti prezidenta Ebráhíma Raísího a ministra zahraničí Hosejna Amírabdolláhjána míří...

Zemřel advokát Pavel Smutný, prezident Česko-izraelské obchodní komory

20. května 2024  9:51

V neděli 19. května zemřel ve věku nedožitých 65 let advokát, filantrop a prezident Česko-izraelské...

Íránský prezident je po smrti, potvrdila televize. Našly se trosky vrtulníku

20. května 2024  6:24,  aktualizováno  9:03

Íránský prezident Ebrahím Raísí a ministr zahraničí Hosejn Amírabdolláhján zemřeli při nedělní...

Lajky nestačí, věda potřebuje peníze, říká nový ministr Ženíšek

20. května 2024

Premium Přichází nový ministr Marek Ženíšek, který má za úkol, slovy Miroslava Kalouska, „tančit na...

byt s terasou
byt s terasou

Velvarská, Horoměřice, okres Praha-západ
7 450 000 Kč

  • Počet článků 39
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2860x
Jsem táta dvou dcer, tedy dle nich již skoro mladých slečen. Stále miluji svoji ženu. Smekám před ní, že to se mnou tak dlouho vydržela. Mám rád svoji rodinu, mám rád svoji vlast, mám rád českou krajinu a dobré lidi. Mám rád starou českou kuchyni a dobré víno (raději bílé, než červené) a mám rád táboření. Moje práce a koníčky mi zabírají skutečně hodně času, přesto bych se chtěl vyjádřit k dění v ČR, EU a ... osobně na stránkách bloku.
PS: A taky mě baví:
........... relaxing at home with a nice drink and a beautiful sexy female :-)
.............. Zde na iDnes jsem již před lety začal pod značkou:
"paltt".