Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
P

pompik

9. 4. 2011 18:49
o utoku na autobus v Izraeli v breznu se take moc nepsalo

Je strašné, hájit Vítkovské vrahy,kteří plánovali zabít rodinu zápalnými lahvemi. Copak si neuvědomují čeští lidé, že to byl útok na odlišnost, jen na to, že jste v něčem jiný? Je to stejné jako procesy v roce 48, kdy se znárodnilo někomu něco, jen proto že měl víc než někdo jiný, protože byl pilnější nebo pracovitější. Neonacistům jde o likvidaci chudých a nevzdělaných Romů a poté začnou likvidovat všechny bez rozdílů, kteří nejsou s nimi na jedné vlně ... je to vše Promyšlený a organizovaný systém jako ve Vítkově, skutková podstata činu je společensky velmi vysoká. Společnost je ale toleruje, názory nacistů a extrémistů a to je ten problém, protože to vypadá nyní téměř jako legální věc - dokonce téměř jako povinnost slušného člověka, jít a zabít Roma (cikána) a potom se pachatelé diví a zbytek republiky, jejda dvacet let! No jo, za vrazdu ci pokus o vrazdu, organizovanou a mnohonasobnou se tolik dava ...

0 0
možnosti
FB

paltt

23. 4. 2011 17:32
Re: o utoku na autobus v Izraeli v breznu se take moc nepsalo

Promiňte, ale umíte číst? Kde jsem psal jediné slovo obhajoby k tomu co udělal ten dobytek te malé cikánce?

Ja chci jediné. A to je: STEJNÉ ZÁKONY pro VŠECHNY! Stejná práva a stejné povinnosti.

A srovnávám to s, myslím v tomto směru civilizovanou společností, ve Velké Británi.

A mimochodem, jak je možné, že se za pokus vraždy - odhlédneme-li tedy od rasově motivovaného násilí, se oněm "rovnějším si před zákonem" dostalo tak směšných trestů. Nebudu si hrát na žádného humanistu ani rasistu, ale pokusme si představit, že 2 stejně staří kluci z majoritní většiny, takle dokopou a téměř zavraždí mladého cikána. Co by se stalo s nimi a s jejich rodinami?

Milý pane, nebo paní, přestaňte! Už mám onoho protěžování cikánů a jejich stylu života na náš úkor, plné zuby. Cikáni nejsou jedinou menšinou v ČR, ale jsou až na vyjímky, pouze problémovou menšinou. Ostatní menšiny ne. Proč? Jakto, že ostatní mohou a cikáni ne? Opravdu prosím, přestaňte obhajovat neobhajitelné.

0 0
možnosti
G

Gottfried

23. 3. 2011 13:40
Souhlsím, ČR je okupační zonou neomaxistů a multikulti

sběřeR^R^R^

0 0
možnosti
JT

Jsem tu

20. 3. 2011 8:17
Nas absurdistan

Toto stoji za poslech : http://www.youtube.com/watch?v=FFjhz_s8Vx8

0 0
možnosti
FB

paltt

20. 3. 2011 8:54
Re: Nas absurdistan

Kristovi rány. To je neuvěřitelné. Zaměstnanec Ministerstva vnitra, policista a expert Jiří Kopečný ukazuje kam až poklesla oficiální linka a jak nám, obyčejným lidem multikulti kálí na hlavu. ;-€;-€

0 0
možnosti
CIF

comme il faut

20. 3. 2011 6:37
Ještě bych k tomu dodala

že zatímco v Británii byla vražda chlapečka okamžitě oznámena v novinách, česká média o Patrikovi zařala psát teprve ve chvíli, kdy zpráva o něm už dlouho kolovala po internetu a bylo jasné, že ji nelze ututlat. A teď mě klidně zabangujte.

0 0
možnosti
FB

paltt

20. 3. 2011 6:54
Re: Ještě bych k tomu dodala

Ono je na tomto přikladu z Velke Británie a oněch dvou případech z České ''Republiky dobře videt. Jak nám je sdělováno, kdo je protěžovanou skupinou.

Natálku to muselo hrotně bolet, a chudák holka si užije ještě mnoho zlého a bolestivého ve svém životě. Jenže "její" případ byl zveřejněn okamžitě a spustila se masová kampaň proti utočníkům.

Patrika to bolelo úplně stejně, a ponese si následky také celý život. Nicméně kampaň žádná nebyla, a odpovědní by celý případ nejraději zametli pod koberec. Hlavně, aby se nedej Bože, nekdo nedozvěděl, kdo a proč si vybral Patrika za cíl.

Ano máte úplnou pravdu. Jeden z případů, které popisuji byl zveřejněn okamžitě, a druhý až na nátlak veřejnosti po více než měsíci - když již fotografie a příběh téměř ubitého Patrika zaplavily internet.

0 0
možnosti
J

Jst1951

20. 3. 2011 6:19
Pane soudče děkuji Vám

otevřel jste mi oči a sebral poslední zbytky omluv k cikánům. Právě jsem se stal rasistou!!!!

0 0
možnosti
RMM

RJJ milovník miltikultury

19. 3. 2011 19:09
Přesně

Popsáno.

Je to zvrácené, je to nelogické, je to takové humanistické, havlovské. Ochránci lidských práv chrochtají blahem a normální populace je zralá na hromadné uklidnění prášky.

Už bysme si mohli konečně zvyknout, ale jde to ztuha:-/

0 0
možnosti
FB

paltt

19. 3. 2011 18:21
Ještě mě něco napadlo.

Rasismus pro dnešní dobu zaklínacím slovem, které poskytuje šikovnou náhradu za logické myšlení a nazývání věcí pravými jmény.

0 0
možnosti
ZH

Fai Rodis

19. 3. 2011 23:26
Re: Ještě mě něco napadlo.

Druhe takove sikovne souslovi je "globalni otepleni". Pry muze i za to zemetreseni v Japonsku.

0 0
možnosti
PP

fidel

19. 3. 2011 17:23
karma

dobre napsano ....

0 0
možnosti
PP

fidel

19. 3. 2011 17:23
karma

 dobre napsano ....

0 0
možnosti
MR

Mončí2

19. 3. 2011 14:52
Přestávám věřit,že

se u nás někdy bude měřit všem stejným metrem;-(.Stačí se podívat na sociálku a tam jde "jen" o peníze..............

0 0
možnosti
  • Počet článků 39
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2860x
Jsem táta dvou dcer, tedy dle nich již skoro mladých slečen. Stále miluji svoji ženu. Smekám před ní, že to se mnou tak dlouho vydržela. Mám rád svoji rodinu, mám rád svoji vlast, mám rád českou krajinu a dobré lidi. Mám rád starou českou kuchyni a dobré víno (raději bílé, než červené) a mám rád táboření. Moje práce a koníčky mi zabírají skutečně hodně času, přesto bych se chtěl vyjádřit k dění v ČR, EU a ... osobně na stránkách bloku.
PS: A taky mě baví:
........... relaxing at home with a nice drink and a beautiful sexy female :-)
.............. Zde na iDnes jsem již před lety začal pod značkou:
"paltt".