Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

A stačí tak málo – odstavit dávky.

Pokud jste chtěli vidět před tím, než zemřete, Paříž, Londýn nebo Řím, a ještě jste neměli šanci, měli byste spěchat. Brzy bude to, o čem uvažujeme jako o Západní Evropě, transformováno do pobočky muslimského světa, což z ní učiní ještě méně pohostinné místo pro Američany, Izraelce a Židy… Ale i pro nás!  

Stovky afrických uprchlíků připlouvají den co den ke břehům italské Lampedusy. Prchají před boji v Libyi. Prchají před válkou, nemocemi a bídou, která panuje v Africe. Přitom si ale svoji bídu táhnou s sebou. Mají ji v myslích, mají ji v hlavách, jsou to vyznavači Islámu.

Jindy pohostinní obyvatelé ostrova Lampedusa nedaleko Sicílie si zoufají. Tisíce a tisíce lidí se potulují po kraji, z okolních kopců si dělají záchody a všude nechávají nepořádek. Místní obyvatele podle agentury AFP v zoufalé snaze přimět úřady k nějaké konkrétní akci, naházeli do přístavu odpadky z přeplněných popelnic. Místní rybáři zase zablokovali ústí přístavu, aby zabránili příjezdu dalších lodí s přistěhovalci.

Ale běženců je stále víc a víc. Nemají co jíst, nemají kde spát, kapacita uprchlického tábora byla mnohonásobně překročena a Muslimové? Připlouvají další a další. Nemají žádnou perspektivu. Tedy jedině tu, že se o ně Itálie, potažmo Evropská Unie postará. A ta se postará, neboť Italové si je v Itálii neponechají, běženci půjdou dál.

Ale jací jsou to lidé? Co nám kromě svojí bídy přinášejí? Islám! Neumí jazyk, nemají pracovní návyky, nemají vzdělání, ani žádné zkušenosti s tím jak žít v západní civilizaci. Ale chtějí se mít dobře.

V Islámu je mnoho zvráceností, které tzv. západní člověk vůbec nechápe. Ale já také žádný důvod pro to, abychom je chápali, nevidím. Vraždy „ze cti“, kamenování znásilněných žen a dívek. Polévání žen kyselinami. Bičování žen, za to, že nebyly na veřejnosti dostatečně zahaleny. Zmlácené ženy, protože se na ně podíval na veřejnosti jiný muž. A jiné chuťovky. Například zde je odkaz na to, jak vlastní otec pohřbil zaživa svoji dceru, protože se kamarádila s kluky! Zahrabal ji zaživa s jejím dědou pod kurník a nechal umírat neuvěřitelně trýznivou smrtí. A co na to právo? Dle islámského práva šaria je to v pořádku, neboť oni pouze bránili Islám a vědění proroka Mohameda.

Ženy a dívky, mnohdy 12-tileté děti jsou násilím přinuceny ke sňatku, v manželství pak bity, mučeny a znásilňovány, protože v islámských zemích se vládne dle bezmála tisíc let starého koránu sepsaného krvelačným válečníkem prorokem Mohamedem. Podle kterého jsou odkázány doslova na milost a nemilost svým Alláhu oddaným mužům.

Lhát a podvádět v Islámu, se dle koránu nesmí. Ovšem pokud se tak činí vůči nevěřícím psům (to jsme dle jejich víry my), tak je to zcela v pořádku. To Vám lidičkové drazí, potvrdí každičký muslimský duchovní a také se tím muslimové řídí.

Pokud mi někdo v životě ublíží - nikdy nezapomenu... Pokud mi v životě někdo lže - nemám důvod mu dál důvěřovat... Pokud mě v životě někdo zraní – nepotřebuji mít s tím člověkem dál nic společného!

Skoro polovina Britů by se ztotožnila s programem hypotetické krajně pravicové strany, která by zastávala výrazně protiimigrační postoje či prosazovala povinné umístění britské vlajky na veřejných budovách. V dosud největším průzkumu na podobné téma to zjistila britská výzkumná agentura Populus.

Osmačtyřicet procent obyvatel Velké Británie by uvažovalo, že takové straně dá hlas, pokud by se zřekla násilnických proklamací a fašistické symboliky. Podpora krajní pravice v Británii by tak mohla dosáhnout úrovně, které se obdobné strany těší ve Francii, Nizozemsku či Rakousku, píše liberální deník Guardian.

Výsledky statistik ukazují, že zhruba 70% tureckých žáků dosáhne v Německu pouze tzv. „Hauptschulabschluss“ (srovnatelné s učilištěm v ČR), 42% Turků v pracovním věku v Berlíně jsou nezaměstnaní a každý pátý Turek žijící v Německu neovládá řeč vůbec nebo jen velice špatně.

Spolkový ministr vnitra Hans-Peter Friedrich krátce po svém nástupu do funkce prohlásil: „To, že Islám patří k Německu, je fakt, který historicky nelze podložit“

Předsedkyně francouzské Národní strany Marine Le Pen, varovala Evropskou Unii, před příjímáním těchto utečenců, protože pokud budeme takto pokračovat, můžeme se připravit na přijetí poloviny světové populace!

„Bylo by hezké, kdybychom je mohli přijmout na evropskou loď. Ale to není možné, protože bychom se potopili. Není tu místo pro všechny… Evropa není zdravá… Máme pět milionů nezaměstnaných, nemůžeme přijímat migranty,“ zdůraznila Marine Le Pen na tiskové konferenci na adresu muslimských přistěhovalců z Tuniska, Maroka, Libye, Egyptu a dalších arabských zemí.

Opravdu tohle potřebujeme v Evropě?

A stačí tak málo – odstavit dávky.

 

 

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Karel Krchňák | neděle 1.5.2011 7:58 | karma článku: 35,40 | přečteno: 2685x
  • Další články autora

Karel Krchňák

Moje děti mají zachraňovat cikány?

Nízký intelektuální potenciál těch problémových se sklony ke kriminalitě, automaticky dělá z nepřizpůsobivých vděčné objekty pro etnobyznys a manipulaci, s jejíchž pomocí vykrádají „neziskové“ organizace státní kasu.

10.9.2011 v 13:38 | Karma: 43,52 | Přečteno: 4276x | Diskuse| Společnost

Karel Krchňák

Islamisté, pomalu se připravujte, že potáhnete kam patříte

Ve Finsku přibývají preference straně Pravých Finů - "True Finns" vyletěla jako raketa na 18%. Strana Geerta Wilderse v Nizozemí ztrojnásobila počet svých voličů a Strana Svobody v Rakousku je u našich sousedů největší stranou. Podobné trendy lze pozorovat i v dalších zemích. Hnutí majících multikultury už plné zuby, v Evropě rostou.

7.9.2011 v 14:51 | Karma: 36,42 | Přečteno: 2524x | Diskuse| Společnost

Karel Krchňák

Kam nás dostala násilná integrace nepřizpůsobivých

Žijeme ve velmi nebezpečných časech. Jsem šokován, zarmoucen ale také zhnusen z faktické nečinnosti zodpovědných. Plácání prázdných slov nic nevyřeší. Lidé postižení tupě a násilně prosazovanou pozitivní diskriminací potřebují pomoc TEĎ HNED. Ne až se uvolní fondy, až se sestaví krizový plán na vyřešení vzniklé situace a nebo až budou první mrtví.

6.9.2011 v 13:25 | Karma: 36,95 | Přečteno: 2114x | Diskuse| Společnost

Karel Krchňák

Kdo je větší parazit?

Jsou to cikáni, kteří dělají kravál, bordel a každého by chtěli uřvat? A nebo různé neziskové organizace, které je v tomto de facto podporují a na nich doslova žijí?

4.9.2011 v 11:23 | Karma: 33,52 | Přečteno: 2047x | Diskuse| Společnost

Karel Krchňák

Na řešení cikánských zločinů policie nemá čas

Názorně jsme to dnes viděli v TV. Žádní extrémisté nebo radikálové, ale převážně místní zoufalí obyvatelé Varnsdorfu, kterým cikánská kriminalita ničí životy, byli mláceni policií. Na to si čas policie našla.

3.9.2011 v 20:55 | Karma: 41,08 | Přečteno: 2993x | Diskuse| Společnost
  • Nejčtenější

Nahá umělkyně za zvuků techna házela před dětmi hlínou. Už to řeší policie

3. května 2024  10:10,  aktualizováno  13:43

Policie prošetřuje vystoupení, ke kterému došlo na Akademii výtvarných umění (AVU). Umělkyně a...

Stovky amerických obrněnců se v řádu dnů nepozorovaně přemístily do Česka

2. května 2024  17:21

Několik set vozidel americké armády včetně obrněnců Bradley nebo transportérů M113 se objevilo ve...

Přes Česko přešly bouřky s krupobitím. Dálnici D1 pokrylo bahno a větve

6. května 2024  15:47,  aktualizováno  7.5

Do Česka přišly přívalové deště, na některých místech padaly i kroupy. Hasiči hlásili desítky...

Německo je otřeseno. Přišel brutální útok na politika, pak následoval další

4. května 2024  17:40,  aktualizováno  21:09

Na lídra kandidátky německé sociální demokracie (SPD) v Sasku do evropských voleb Matthiase Eckeho...

Vyváděla strašné věci. Zahradil označil Jourovou za nejhorší z eurokomisařů

4. května 2024

Premium Když Česko vstoupilo 1. května do Evropské unie, byl tam matador ODS Jan Zahradil kooptován...

ANALÝZA: Prázdné gesto. USA dotují Izrael miliardami, pár bomb nic nezmění

9. května 2024  11:27

Premium Spojené státy ve středu zastavily dodávky bomb pro Izrael v reakci na operaci v Rafáhu. Dopady pro...

Není tam garance, že to bude svobodná volba, kritizuje ve Sněmovně Babiš

9. května 2024  5:15,  aktualizováno  11:25

Přímý přenos Na mimořádné schůzi se poslanci vrátili k návrhu pětikoalice na zavedení možnosti korespondenční...

Na střeše restaurace ležela mrtvá žena, policisté k ní museli po žebříku

9. května 2024  9:35,  aktualizováno  10:45

Mrtvá žena byla ve středu večer nalezena na střeše domu v ulici José Martího na pražském...

Politiky AfD napadla ve stánku skupina jejich odpůrců s transparentem

9. května 2024  10:35

Ve Stuttgartu, hlavním městě spolkové země Bádensko-Württembersko, byli napadeni dva politici...

  • Počet článků 39
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2860x
Jsem táta dvou dcer, tedy dle nich již skoro mladých slečen. Stále miluji svoji ženu. Smekám před ní, že to se mnou tak dlouho vydržela. Mám rád svoji rodinu, mám rád svoji vlast, mám rád českou krajinu a dobré lidi. Mám rád starou českou kuchyni a dobré víno (raději bílé, než červené) a mám rád táboření. Moje práce a koníčky mi zabírají skutečně hodně času, přesto bych se chtěl vyjádřit k dění v ČR, EU a ... osobně na stránkách bloku.
PS: A taky mě baví:
........... relaxing at home with a nice drink and a beautiful sexy female :-)
.............. Zde na iDnes jsem již před lety začal pod značkou:
"paltt".