Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ormir

1. 5. 2011 13:54
Pusťte si Benjamina Kurase

Fakta B.Tachecí - archiv Primy. Myslím, že to bylo 26.dubna. Jako první začal ze senátorem Oberfalzerem něco dělat. Naši politici jsou zbabělí.

0 0
možnosti
FB

paltt

1. 5. 2011 13:24
Pro pana Niktora

http://majalla.org/books/quran/

.

Vy problemtická pasáži. Všechno je to tam. A ohledně brutální vraždy, zaživa pohřbené vlastní dcery, máte odpověď níže.

Vůbec nechápu, jak mužete něco takového obhajovat. Ale možná existují lidé, kterým to dělá dobře. Chci doufat, že mezi ně nepatříte. Pokud ovbšem ano, je tam spousty fotek - pokochejte se. ;-O

0 0
možnosti
FB

paltt

1. 5. 2011 14:24
Re: Pro pana Niktora

PS: pane Nikore. Pustil jste si vůbec to video? Pokud ano, zkuste se na ně podívat ještě jednou a popřemýšlet u toho. Pokud ne, pusťte si ho.

To nejsou nějaké "jedna paní povídala", to jsou fakta. Tak jak se stala, a tak jak se dějí dnes a denně, tam kde vládne Islám.

0 0
možnosti
LPB2

Lumpíí po banánu 2

1. 5. 2011 13:12
všichni multikulti aktivisté

by neprve povinně měli strávit 5 let v nejšpinavějších městech Afriky a Asie. Teprve potom by mohli prezentovat ty své bludy - ale už by to asi tak nadšeně neznělo.

Je třeba si uvědomit, že naši přímí předkové V tvrdě dřeli, aby pole byla úrodná, tvrdě bojovali, aby uhájili půdu pro své syny. R^

A dnes nějaká multikulti kvaška kašle na tradice a touží po "obohacení".Rv Celkem s tím nemám problém. ať si koupí za své vydělané peníze velký dům a pozve si je jako své hosty, které bude za své peníze živit ....

Obyvatelé Evropy rozhodně tuto povinnost nemají

0 0
možnosti
ML

Niktor

1. 5. 2011 11:26
Pohřbení zaživa

"Například zde je odkaz na to, jak vlastní otec pohřbil zaživa svoji dceru, protože se kamarádila s kluky! Zahrabal ji zaživa s jejím dědou pod kurník a nechal umírat neuvěřitelně trýznivou smrtí. A co na to právo? Dle islámského práva šaria je to v pořádku, neboť oni pouze bránili Islám a vědění proroka Mohameda."

Mohl byste mi prosím vysvětlit podle jakého šarí''átského principu je dovoleno někoho bez jakéhokoli soudu odsoudit k smrti a to ještě pohřbením zaživa a za kamarádění se s kluky?

(Ne, že by to byla jediná problematická pasáž vašeho článku, ale zrovna u této mne zajímá, zda si ji nějak obhájíte)

0 0
možnosti
ML

Niktor

1. 5. 2011 11:32
Re: Pohřbení zaživa

Ale když už v tum studiu budete ponořený, pak mne jistě odkážete na nějaký primární islámský zdroj (= Korán nebo hadísy), kde se dovoluje libovolně lhát "nevěřicícm psům".

0 0
možnosti
PKL

Politicky korektní lež

1. 5. 2011 11:25
islám v evropě také nechci

Můženm si za to ale sami že je sem pouštíme. A také proto, že naopak strkáme nos do vnitřních záležitostí jejich zemí.

Například protože Evropa bombarduje v Libyii. Zde už ty uprchlíky chápu, a v jistém slova smyslu mají i moje sympatie. Libye byla vypělou zemí, teď to tam půjde do kopru, takže můžem očekávat další nápor. nechci je tu, nicméně agresoři by měli těm liddem aspoň nějak kompenzovat vzniklé újmy.

0 0
možnosti
MP

Martin V2

1. 5. 2011 9:09
Proč tak složitě?

0 0
možnosti
MP

Martin V2

1. 5. 2011 9:11
Re: Proč tak složitě?

Stačí aby se konečně nějaký zákonodárce obtěžobal přečíst korán plus jeho výklady a postavit toto "náboženství" mimo zákon.

0 0
možnosti
L

Livrak7

1. 5. 2011 9:07
Kdy už?

Stačí zakázat islám a taky bude jinak.

0 0
možnosti
U-UV

Urb - Uničtoženie vraga

1. 5. 2011 8:34
Stačí jen odstavit dávky a vymyslet jak přesvědčit

přistěhovalce, aby dobrovolně zemřeli hlady. Samozřejmě, že je nesmysl, že Arabové proudící do itálie a Francie se nedorozumí. Po tolika letech kolonizace je to nemožné

a stačí si na internetu pustit jejich televizi a francouština je tam jako doma. Ovšem dostal jste mě s těmi Turky v Německu. Není tajemstvím, že jen vojáků padlo 5.5 milionu a dalších 1.8 civilních obětí. Kdo byl ještě v 60. letech v Německu na koupališti, tak zíral, kolika lidem chybí ruce a nohy. Za tyhle všechny si Němco museli dovést nové pracovní síly a vyřešili to Turky. Turci tedy postavili Německo na nohy a tím je morálně Německo nejen německé, ale také Turecké.

0 0
možnosti
MH

jedovinka

1. 5. 2011 8:28
ano,souhlasím.

Zrušit veškeré "sociálky" a přídavky na děti. Ale zároveň také podstatně zvýšit možnost daňových odpisů za děti a diferencovat dle jejich věku - bylo by to víc propopulační opatření než pastelkovné a plínkovné.

0 0
možnosti
  • Počet článků 39
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2860x
Jsem táta dvou dcer, tedy dle nich již skoro mladých slečen. Stále miluji svoji ženu. Smekám před ní, že to se mnou tak dlouho vydržela. Mám rád svoji rodinu, mám rád svoji vlast, mám rád českou krajinu a dobré lidi. Mám rád starou českou kuchyni a dobré víno (raději bílé, než červené) a mám rád táboření. Moje práce a koníčky mi zabírají skutečně hodně času, přesto bych se chtěl vyjádřit k dění v ČR, EU a ... osobně na stránkách bloku.
PS: A taky mě baví:
........... relaxing at home with a nice drink and a beautiful sexy female :-)
.............. Zde na iDnes jsem již před lety začal pod značkou:
"paltt".