Pejskaři, píglujte po pejscích!

Praha plná pejskařů. Praha plná parků. Parky plné...však vy víte čeho. Jak donutit lidi-pejskaře, aby po jejich miláččích sbírali?

Základní lidská slušnost mizí a pejskařů, hlavně teda pejskařek, je víc a víc. Mají pocit, že jejich miláčkům patří svět a vůbec se neunavují uklízet po nich.

Jak mít čisté parky?

 

1. Zakázat psy - radikální řešení, ale proč nemít pár parků, kam psi nesmějí? Když existují restaurace, kam nesmějí děti, proč by nemohly být parky, kde se člověk nemusí bát projít po trávníku?

 

2. Občané, kteří chtějí mít čisté parky, vezmou věc do vlastních rukou

 - stalking pejskařů a kdo uvidí pejskaře, který si neuklidil po miláčkovi chlupatém velký chuj, donutí ho uklízet.

 

3. Město -  rozmístění kamer a štítků stylem velkého Bratra s nápisem VÍME, KDO JSTE, MÁME VAŠE JMÉNO A ADRESU, KDYŽ SI NEUKLIDÍTE PO PSOVI, BUDE VÁM DORUČENA POKUTA ZA ÚKLID nebo město zaměstná vězně, kteří budou uklízet bordel, tak jako dřív existovali uklízeči nepořádku po koních. S tím, že věžňové si užijí "čerstvého vzduchu" a budou dělat něco užitečného pro lidstvo, mimo sledování tv a posilování.

 

4. Ať žije moderní technologie, aneb sebereme vzorek extrementu a podle DNA se pozná, ke kterému psu a majitelu patří, majitelům bude naúčtováno vše, rozbor i pokuta za nepořádek.

 

Pejskaři, zamysleli jste se? Jestli ne, učiňtě tak. V extrementech je plno bakterií, vypadá to příšerně a parky by měly být hlavně pro lidi a malé lidičky, kteří si v nich chtějí hrát a procházet se, ne brodit se v....

 

S pozdravem,

 

Karel Anticanisbordelis

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Karel Boček | čtvrtek 26.9.2013 20:43 | karma článku: 11,82 | přečteno: 640x
  • Další články autora

Karel Boček

Zádušní za Jindru

29.4.2014 v 10:01 | Karma: 10,73

Karel Boček

Nemám rád lidi,

7.4.2014 v 10:53 | Karma: 10,64