Holešovská výzva se médiích neobjevuje

Veškerá celostátní média, v tištěné, elektronické formě, ale i všechny televizní stanice, téměř denně informují, a tím i masírují veřejnost, s narůstajícím počtem lidí, kteří podepsali petici, aby se pražské letiště pojmenovalo po Václavu Havlovi. Podle posledních informací je pod peticí podepsáno již 80 tisíc lidí. Mnohem méně se píše a informuje o petici, která se proti přejmenování letiště staví. Však by tento krok znamenal náklady až třicet milionů korun. Podpisů lidí pod touto peticí také přibývá, už jich je na třicet tisíc.

Nikde se však neobjevila zpráva, že před koncem roku vznikla Holešovská výzva. Provládní média o ní vůbec neinformují. A proč také? Vždyť ve výzvě se občané státu vyzývají, aby následovali Island a masovými protesty a demonstracemi požadovali demisi prezidenta, vlády a všech poslanců a senátorů, neboť jimi přijímané a prezidentem podepisované zákony po miliardách rozhazují jejich peníze a občany odírají hůře jak za nevolnictví.

Tato vláda, poslanci i prezident, se jasně staví proti svému národu, proti vlastním lidem a zaprodávají se mezinárodnímu kapitálu, kléru a nikým nevoleným evropským úředníkům, kteří si za naše peníze žijí jak příslovečná prasata v žitě.

Island, a o tom se také vůbec neinformovalo, se vzbouřil, islandský lid odmítl ze svých peněz platit dluhy, které nadělali zkorumpovaní politici, bankéři a vláda. A všechny vyhnal! U mezinárodních soudů je všechny zažaloval. A všichni, kteří islandský lid okrádali tak, jako nás naši politici, ze země utekli, obávaje se hněvu lidí.

Holešovská výzva, podobně jako po celém světě sílící hnutí proti úřadům a státům okrádajících lid, vyzývá k masovým demonstracím a případně až k neomezené generální stávce do té doby, než všichni politici neodstoupí. Jedině tak pány Nečase, Kalouska, zrádce národa Schwarzenberga, Klause a ostatní parazity přiživující se na lidech, donutíme, aby platili účty.

Holešovskou výzvu za čtrnáct dní podepsalo přes sto tisíc lidí a každým dnem další tisíce podpisů přibývá.

Holešovskou výzvu jsem podepsal také. Už mám plné zuby arogance politiků, a to na všech úrovních, kteří mne okrádají jak mohou. Už mám plné zuby dalších a dalších nesmyslných daní a neúnosného zvyšování všech možných poplatků. Mám už plné zuby lidí, kteří ve své nadutosti a aroganci veřejně prohlašují, že do politiky, a to i na komunální úrovni, nešli proto, aby pracovali pro veřejnost, aby byli v opozici, ale šli do ní jenom pro funkce a lehce vydělané peníze.

Nechci žít ve státě, kde se jedním škrtem pera ožebračují invalidé, malé děti a staří spoluobčané, stejně jako mladí lidé začínající si budovat budoucnost, nechci žít ve státě, kde se za korunový nedoplatek ničí lidské životy supy nazývajícími se exekutory, nechci platit miliardy církvi, která u nás pouze parazituje na okraji společnosti, nechci platit další miliardy největším boháčům světa v Mezinárodním měnovém fondu, aby naše krvavě vydřené peníze nacpali do chřtánu podobným supům kdesi v Řecku, Itálii, Irsku nebo Španělsku.

Pojďme si už konečně vzít příklad z Islandu a vyžeňme tuhle politickou hydru sedící jak žába na prameni. Překonejme pohodlnost a strach a přijďme počátkem března na všechna náměstí po celé republice. Máme přece právo na důstojný život, vyžeňme proto ty, kteří nás uvrhují do bídy!

Cinkal jsem kdysi klíči, teď budu cinkat opět.

Klikněte si na vyhledávači na Holešovskou výzvu a připojte svůj souhlas. A pak musíme, chceme-li žít důstojně, vyjít do ulic. Island nám musí být vzorem.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Vladimír Kapal | pondělí 16.1.2012 14:19 | karma článku: 45,91 | přečteno: 7474x
  • Další články autora

Vladimír Kapal

Jsme stále více zotročováni

25.8.2015 v 17:48 | Karma: 30,12

Vladimír Kapal

TTIP, cesta do pekla

12.7.2015 v 14:57 | Karma: 35,11

Vladimír Kapal

Jan Hus

8.7.2015 v 17:58 | Karma: 24,98