Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JI

jiřinka I.

17. 3. 2012 21:14
Skutečné vědomosti

Velmi výstižné. Přejme si, aby tento boj o morálnost našeho světa dopadl pro nás dobře.Je zde těžká clona iluzí v pojmech, které neodpovídají realitě  a lidé degradovaní systémem na bioroboty si odvykli tyto závoje iluzí pozvedat.Byli jsme okradeni hlavně o svou duchovnost / pozor, nespojujte s církví/, nejsme jen maso a kosti, máme obrovskou sílu myšlenek, ale nevíme o ní a nevěříme ve svou moc.Jsme tak zapadlí do materialismu, tak zaslepení nevědomostí, že ani nevíme, kam se obrátit pro moudrost.Je třeba se rychle vzdělávat, číst díla velkých duchů, protože jako národ se neumíme myšlenkově sjednotit, argumentovat, vysvětlovat, nevíme JAK dosáhnout štěstí a svobody.Přečtěte si Rudolfa Steinera Trojčlennost sociálního organismu nebo Michael Rist Trojčlennost a svoboda člověka.Nedejte na pomluvy a přečtěte si to.Sebrat moc špatným lidem nestačí,je třeba vědět jak dál.

0 0
možnosti
NB

Noel Bells

3. 3. 2012 19:00
Změna

Všichni umřem v chudobě,pokud nic neuděláme i vy bohatí. Změna musí přijít.

0 0
možnosti
M

medojedka

2. 2. 2012 13:47
Článku tohoto novináře není vůbec co vytknout.

Naprostý souhlas. Cokoliv bych dodala, by jen přidávalo slova. Je toho ještě mnohem více. Nadávalo se na včerejšek ( dobu před rokem 1998) a komu přinesl užitek dnešek? Komu může prospět dav bezdomovců, kteří už celá dvě desetiletí umrzají na ulicích našich měst a až teď se stavějí vyhřívané stany - ale nebylo ono užitečnější, když každý - i propuštěný mukl - dostal byt čtvrté kategorie za pár babek, musel pracovat a práci našel, byt si plati,l daně platil, a mohl se polepšit, začít nový život, založit rodinu a být prospěšný společnosti? Tento systém vyprodukoval jen lidi neprospěšné společnosti - vládní smečku jako zločinné spolčení s kmotry a justiční mafií, která stát okrádá a vyssává, kancelářský průmysl, kde pracují jen známí a příbuzní parazitů a též nic neprodukuje na straně jedné, a statisíce sociálně vyřazených, potřebných lidí (nejen tzv."nepřizpůsobivých) na straně druhé - a uprostřed toho se zmítají ti, kteří mají práci, dřou a jsou okrádáni horem dolem aby "to" uživili.

0 0
možnosti
PS

Cochis

16. 1. 2012 20:16
Přání otcem myšlenky

Autor Vašeho formátu by neměl skákat na kdejaký špek. Celá tzv. holešovská výzva je bublina nafouknutá Parlamentními listy. Neexistuje žádných stotisíc podpisů, ale ještě včera to bylo 116 000 návštěv příslušného webu a 610 signatářů. Celá akce tzv. holešovské výzvy je pouze plácnutím do vody, které není nijak připraveno a jediným výsledkem bude diskreditace skutečných občanských iniciativ a ještě větší otrávenost a apatie občanů, kterým takové hurá akce jenom berou chuť usilovat o skutečné změny. Čili medvědí služba ve prospěch vládnoucí oligarchie, kterým bohužel pomáhají takovéhle blogy psané v dobré víře bez znalostí fakt.

2 0
možnosti
H

Hezikiah

16. 1. 2012 21:55
Re: Přání otcem myšlenky

Kapal kecá hodně, kecá rád.

1 0
možnosti
SN

kuča

16. 1. 2012 18:36
Media jsou pod kontrolou....

:-)......koho chleba jíš, toho píseň zpívej ! Začalo platit už více než na totality. Spousta věcí se nezveřejňuje! Třeba počty sebevražd za týden v jednom městě ! V Havířově. To by lidé nevydýchali. Je to jak za socialismu. Autocenzura funguje bezchybně. V rozvinutém kapitalismu bez přívlastků žijete rajský život.

3 0
možnosti
MK

tyld

16. 1. 2012 18:10
To je ale snůška blábolů

S tímto lezete na blog? Na Parlamentních listech byste měl v dikusi větší ohlasy. Tam se schází lidé  s krvavě vydřenými penězi, kteří trpí pod touto kapitalistickou chamradí.Rv

5 0
možnosti
N

nemám-rad-nasi-vladu

16. 1. 2012 18:18
Re: To je ale snůška blábolů

Ten kdo chrání a obhajuje tenhle režim tak pro nej to bude vždy snúška blábolů, připadně se bude jednat o zaplaceného diskutéra ze strany vlády  který ani ve skutečnosti nevěří tomu co píše. Dělá to totiž jen a jen pro peníze !!!

3 0
možnosti
C

certik_bertik

16. 1. 2012 18:06
je

to moc pěkné a chvályhodné, jenomže si nikde stejně nepomůžete

3 0
možnosti
JV

Žadatel

16. 1. 2012 18:06
Z většiny diskusních příspěvků níže je zřejmé,

že ovčané nechápou nástup pravičácké totality.:-/

3 0
možnosti
1

1absolutus

16. 1. 2012 17:18
Klaním se pane Kapale.

A dávám karmu. R^

3 0
možnosti
N

nemám-rad-nasi-vladu

16. 1. 2012 17:36
Re: ..

No pan Macek se nám klepe strachy

0 0
možnosti
  • Počet článků 171
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4707x
Reginální publicista a noviinář, který se celý život snaží o pravdivé informace. někdy se ovšem i nyní v novinách objevit nesmmějí, a proto bych je chtěl zveřejňovat právě zde.
Více se dozvíte na: www.brandyske-noviny.cz .

Seznam rubrik

Oblíbené stránky