Těšínská jablíčka (kyselá)

Marně se těšili pořadatelé předvánočních trhů, že doženou loňské ztráty. Marně se asi těší vlekaři, že se napakují na lyžnících.
Diagnóza byla jasná, jsem a budu debil. Navíc po porodu mě sestra (tedy ne má vlastní, ta zdravotnická) pustila ještě z výšky na hlavu. Maminka se chtěla soudit, ale doktor jí to rozmluvil. Řekl, že existuje podezření, že ten pád na hlavu mně v podstatě pomohl.

Marně se těšili pořadatelé předvánočních trhů i trhovci, že doženou loňské ztráty. Marně se asi těší vlekaři, že se napakují na lyžnících. Marně se těší majitelé penzionů, když jim turisté z Německa hromadně ruší rezervace.

A asi se marně těší Fiala, že v prosinci bude jmenovaná vláda. Zatím to vypadá, že to nevypadá. Navíc se na obzoru budoucího koaličního vládnutí objevují první mraky. A uvnitř Pirátské strany se nějak hromadí voda v podpalubí.

Pravděpodobný ministr zdravotnictví se nechal slyšet, že se mimo jiné možná zatrhnou veškeré radovánky na sněhu. Zatím se ovšem zasněžuje, zasněžuje, cena elektřiny není rozhodující. Je ale rozhodující pro domácnosti. Pro všechny domácnosti. Od prvního ledna dojde ke zdražení, razantnímu zdražení nejen elektřiny. A k tomu dojde, i kdyby nová vláda ještě jmenovaná nebyla.

Dobrou zprávou by mohla být ta nová mutace covidu - omikron. Je sice nakažlivější, ale prý méně nebezpečná. Že by jako ty stávající mutace mohla vytlačit a zůstal by jenom ten omikron. Něco jako taková běžná chřipka. To by bylo skutečně výborné. Jenže je vždycky možnost, že se i z té hodné omikronové mutace se najednou stane mutace nehodná. A bude to všechno zase jako dřív. Roušky, legitimace při návštěvě alkovny, očkování. Blbosti šířené éterem o čipování obyvatelstva. Zaručená tvrzení o cílené výrobě virů na zakázku k ovládnutí světa.

Debilně si myslím, že dopředu nikdo nic neví. A na moje slova asi určitě dojde.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Otto Kamm | úterý 30.11.2021 14:05 | karma článku: 20,86 | přečteno: 412x
  • Další články autora

Otto Kamm

Moje neteř si nepamatuje čísla

8.5.2024 v 1:03 | Karma: 37,52

Otto Kamm

Tolik traktorů v ČR není

8.3.2024 v 10:14 | Karma: 31,16

Otto Kamm

A není to málo Antone Pavloviči ???

11.2.2024 v 20:14 | Karma: 35,01