Tak nám skončil Mezinárodní filmový festival Karlovy Vary

Jsem rád. Smysl tohoto počínání nechápu, jedině snad, že by šlo o promyšlený podnikatelský záměr. O filmech jsem se toho dozvěděl pramálo.
Diagnóza byla jasná, jsem a budu debil. Navíc po porodu mě sestra (tedy ne má vlastní, ta zdravotnická) pustila ještě z výšky na hlavu. Maminka se chtěla soudit, ale doktor jí to rozmluvil. Řekl, že existuje podezření, že ten pád na hlavu mně v podstatě pomohl.

Jsem rád. Smysl tohoto počínání nechápu, jedině snad, že by šlo o promyšlený podnikatelský záměr. O filmech jsem se toho dozvěděl pramálo, za to kdo měl nejobjemnější modré šaty jsem se mohl dočíst a slyšet a vidět v mediích dlouhé tři dny. No - ještě, že se bazénuje a hotel Thermal se jak-takž opravil. Ale prý necitlivě.

Zato velká citovka byla nedělní beseda na Primě. V první části moderátorka usilovně páčila z Vojtěcha -  jak to bude na podzim, on vytrvale odpovídal, že nějak bude a že se uvidí. To ovšem nevedlo ke kýženému výsledku, ale Vojtěch to ustál.  V druhé části besedy vyslaný Ferjenčík - evidentně nepřipravený, sloužil jako otloukánek všem zúčastněným. Dokonce i moderátorka pochopila po chvíli, že jakákoliv pomoc z její strany je marná. V předvolebním boji, který nabývá na razantnosti a obrátkách je jakékoliv argumentační zaváhání trestuhodné. Opakované klišé a slibované světlé vyhlídky slibované Piráty nestačily na argumenty dalších diskutujících. Do studia prvně pozvaný Šlachta si svoji volební polívčičku dokonale ohřál a nedal šanci nikomu dalšímu, aby ji ochutnal a tedy i okomentoval. Jako třeba, že je málo výrazná, nebo málo slaná.

U kulatého diskusního stolu na jedničce (jak nikdy pan Moravec nezapomene zdůraznit, že se jedná o JEDINEČNÝ diskusní prostor) se občas (často) zvedal hlas a skákalo se do řeči protivníkům. Řešil se rozpočet podrobně a program Antibabiš důkladně. Opět v oblíbeném složení 3 na 1. Možná v tomto již zaběhnutém rozložení sil spočívá ta jedinečnost diskusního prostoru.

Neděje se nic ani v Afganistánu. Pravděpodobně Talibánci nechají ještě nějaké to letadlo odstartovat a pak řeknou dost. Počkají, až tam Amíci nebudou, nebo jich bude tak málo, že to nebude stát za řeč a uzavřou poslední letiště. Zvolí si svoji vládu, dle jejich pravidel a nastolí jejich pořádky. V tichosti si poradí se spolupracovníky mocností a je pravděpodobné, že udělají takový režim na hranicích, že nebudou žádní emigranti. Tedy žádní živí emigranti.

Debilně si myslím, že jediné pozitivní v nadcházejících dnech bude to, že naše milovaná dítka budou chodit do školy. Možná, že přestane i pršet.

Autor: Otto Kamm | neděle 29.8.2021 16:19 | karma článku: 31,87 | přečteno: 940x
  • Další články autora

Otto Kamm

Moje neteř si nepamatuje čísla

8.5.2024 v 1:03 | Karma: 37,88

Otto Kamm

Tolik traktorů v ČR není

8.3.2024 v 10:14 | Karma: 31,16

Otto Kamm

A není to málo Antone Pavloviči ???

11.2.2024 v 20:14 | Karma: 35,01