Nový příznak covidové nákazy

Není to poplašná zpráva, je to prokázaný fakt. Dobrá zpráva je, že se tento nový, závažný projev covidové nákazy projevuje u méně než jednoho promile obyvatelstva. 

Diagnóza byla jasná, jsem a budu debil. Navíc po porodu mě sestra (tedy ne má vlastní, ta zdravotnická) pustila ještě z výšky na hlavu. Maminka se chtěla soudit, ale doktor jí to rozmluvil. Řekl, že existuje podezření, že ten pád na hlavu mně v podstatě pomohl.

Není to poplašná zpráva, je to prokázaný fakt. Dobrá zpráva je, že se tento nový, závažný projev covidové nákazy projevuje u méně než jednoho promile obyvatelstva. Ale že se jedná o závažný, dosud neprozkoumaný symptom nákazy, je jisté.

Každý druhý den se dozvídáme o vzácných, ale přeci jenom prokázaných vedlejších účincích onemocnění covidovým svinstvem. Od ztráty čichu až po bolest svalů či ovlivnění mozkových buněk.

Nyní se v Česku objevil nový, sice vzácný, ale přeci jenom prokazatelný důsledek působení covidové nákazy.

Nenakažení se poznají velmi lehce, usvědčí je fakta. Takový Faltýnek, hypotéka 8 milionů. Robert Plaga, 7 milionů. Havlíček hypotéka 2,3 milionů. Maláčová 4 miliony. Kulhánek 3 miliony. Jsou nenakažení, zadlužení, ale mají vyřešeno bydlení. Amatéři.

To nakažení (a týká se to bohužel pouze ministrů zdravotnictví), to je jiný level. Takový Prymula 11 nemovitostí a nějaké to auto, Blatný přikoupil dva domy, takže konečný počet nemovitostí 31 kousků. Ovšem to byl pouze slabý průběh nákazy. Takový Arenberger postižen hodně silným covidem – 67 nemovitostí….

Debilně si myslím, že by se to mělo prověřit, vytrasovat a porovnat, zda se tyto příznaky nákazy projevují i u ministrů zdravotnictví v zahraničí. Hlavně, abychom nebyli označeni jako původce tohoto klonu covidové nákazy.

Certifikované laboratoře hlásí, že proti této nákaze není účinná žádná v EU schválená vakcína. Ach jo.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Otto Kamm | pondělí 19.7.2021 16:09 | karma článku: 18,66 | přečteno: 467x
  • Další články autora

Otto Kamm

Moje neteř si nepamatuje čísla

8.5.2024 v 1:03 | Karma: 37,85

Otto Kamm

Tolik traktorů v ČR není

8.3.2024 v 10:14 | Karma: 31,16

Otto Kamm

A není to málo Antone Pavloviči ???

11.2.2024 v 20:14 | Karma: 35,01