Nedělní besedy

Byly nedělní besedy, kdy jsem měl pocit, že se jedná hlavně o to vystrašit nejen obyvatelstvo, ale hlavně vládu s tím, že to bude mít ve volbách spočítané.

Diagnóza byla jasná, jsem a budu debil. Navíc po porodu mě sestra (tedy ne má vlastní, ta zdravotnická) pustila ještě z výšky na hlavu. Maminka se chtěla soudit, ale doktor jí to rozmluvil. Řekl, že existuje podezření, že ten pád na hlavu mně v podstatě pomohl.

Byly nedělní besedy, kdy jsem měl pocit, že se jedná hlavně o to vystrašit nejen obyvatelstvo, ale hlavně vládu s tím, že to bude mít ve volbách spočítané.

Nyní se ukazuje, podle nejnovějších průzkumů (nezávislých, objektivních a korektních), že jestli se jednalo o uplynulý rok s pandemií viděnou v černých barvách, bude hned po volbách situace a naše budoucnost vnímána v  mnohem jasnějších barvách a že to světlo na konci tunelu bude víc než jasné, přímo oslňující.

Abych tento názor získal, stačilo se dívat na nedělní pořad TT na Primě. Pokud připustím (bohužel), že volby vyhrají Piráti, tak zcela nutně musí dojít k rozdávání medailí za zásluhy a hlavně pašalíků. Protože situace v Praze je jednoznačně kladná díky pirátskému Magistrátu (vyřešena dostavba okruhu kolem Prahy, razantně se zatočilo s velkoplošnými billboardy -  voda a kanalizace už patří opět Praze -  je vzorný pořádek v Dopravním podniku - nemluví se už o Holešovické tržnici a jejím mega bordelu.  Město Praha /tak jako Řím má Vatikán, tak my máme v Praze SAPU/, má absolutní kontrolu nad tím, co se v SAPĚ děje, prodává, a tak vůbec).

To oslňující světlo v naší budoucnosti a to nejen pražské, vidím v tom, že i šéf Magistrátu pan Hřib bude rovněž náležitě po vítězných volbách odměněn a vzhledem k jeho profesi, mu bude svěřeno hodně citlivé Ministerstvo zdravotnictví. Za odměnu. Převezme ho značně zbědované a vyčerpané (jak jinak). Ale díky skutečně dobrému personálnímu obsazení Ministerstva pirátským Hřibem se už žádné eventuální další covidové vlny nemusíme bát. Budeme chodit na fotbal i hokej, sjezdovat v Krkonoších i jinde, jezdit se zdravotním pasem do Chorvatska a pravidelně konzumovat v restauracích zrzavou vodu. Kvalitní ministerské vedení = kvalitní společenský život.

Nejhorší na tom všem je jenom to, že jsem (debilně) přesvědčen o tom, že sice od podzimu budeme mít kvalitní Ministerstvo zdravotnictví, ale utrpí nutně kvalita vedení pražského Magistrátu. Čert aby to spral.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Otto Kamm | neděle 21.3.2021 17:43 | karma článku: 27,84 | přečteno: 700x
  • Další články autora

Otto Kamm

Moje neteř si nepamatuje čísla

8.5.2024 v 1:03 | Karma: 37,41

Otto Kamm

Tolik traktorů v ČR není

8.3.2024 v 10:14 | Karma: 31,16

Otto Kamm

A není to málo Antone Pavloviči ???

11.2.2024 v 20:14 | Karma: 35,01