Kapitola XC. - Jak se stát miliardářem

Po Soukupovi podnikajícím v pokusech o televizi, polských doporučení na utracení 6 000 korun došlo i na muže, kterýž by v reklamě nevystupoval. Mluvíme o muži, který má tolik, že v reklamě na peníze vystupovat nemusí.

Diagnóza byla jasná, jsem a budu debil. Navíc po porodu mě sestra (tedy ne má vlastní, ta zdravotnická) pustila ještě z výšky na hlavu. Maminka se chtěla soudit, ale doktor jí to rozmluvil. Řekl, že existuje podezření, že ten pád na hlavu mně v podstatě pomohl.    

Po Soukupovi podnikajícím v pokusech o televizi, polských doporučení na utracení 6 000 korun došlo i na muže, kterýž by v reklamě nevystupoval. Tedy snad ne. 

ZDE

Mluvíme o muži, který má tolik, že v reklamě na peníze vystupovat nemusí. Pochybuji, že na takovou reklamu by řekl ano. On když říká ano, tak je to Ano, a nepotřebuje mrzký peníz reklamy. Populární je i tak dost, i kdyby říkal ne. Ale on říká ano. A tak se ohradil a poslal na ty, co říkají, že on řekl ano, ale bylo to podvodné ano, zneužívající nejen jeho, ale i jeho ano, pardon Ano, své právníky. Mohl poslat i právníky placené státem, ale řekl Ne, týká se to mého ano i Ano, tak si to zaplatím sám. A zaplatím to ze svého, nepotřebuji k tomu státní peníze, ani dotace z EU. Nepotřebuji poslouchat, že mě řepka nevydělá ani na právní zastoupení. Nebo, že odčerpávám v době virové peníze ze státní kasy a výrazně tak prohlubuji sekeru zatnutou už tak dost hluboko. 

Tak jsem pochopil, že i když jsem debil, že si musím dát pozor. Že je rozdíl, kdo říká ano. 

Kdo nepochopil, tomu mohu poslat ještě reklamu s Merklovou. 

Autor: Otto Kamm | sobota 29.8.2020 6:51 | karma článku: 8,23 | přečteno: 307x
  • Další články autora

Otto Kamm

Moje neteř si nepamatuje čísla

8.5.2024 v 1:03 | Karma: 37,88

Otto Kamm

Tolik traktorů v ČR není

8.3.2024 v 10:14 | Karma: 31,16

Otto Kamm

A není to málo Antone Pavloviči ???

11.2.2024 v 20:14 | Karma: 35,01