Kapitola LXXIV. - Mike

Babiš nic neslíbil (a když, tak jenom mezi čtyřma očima...) A tak jediný, který držel na veřejnosti americkou a českou vlajku na lodi spolupráce, byl náš Vystrčil. Ještě že ho máme.

Diagnóza byla jasná, jsem a budu debil. Navíc po porodu mě sestra (tedy ne má vlastní, ta zdravotnická) pustila ještě z výšky na hlavu. Maminka se chtěla soudit, ale doktor jí to rozmluvil. Řekl, že existuje podezření, že ten pád na hlavu mně v podstatě pomohl.    

Tak jsem se dočetl, že Babiš nic neslíbil, a když, tak jenom mezi čtyřma očima. 

A tak jediný, který držel na veřejnosti americkou a českou vlajku na lodi spolupráce, byl náš Vystrčil. Ještě že ho máme. Nepředpokládám, že by ho USA nějak odměnili za jeho postoj, který s sebou veze na Thaiwan proti nevybíravému sypání čínské rýže do veškeré světové ekonomiky včetně datových sítí. I když - nebylo by to hezké gesto, kdyby letadlo s Vystrčilem na posledních dejme tomu 500 km letu v blízkosti čínského území doprovodily americké stíhačky, buď z jedné, nebo druhé letadlové lodi, které nacvičují rybolovné techniky v Jihočínském moři? Nebylo by to skutečné gesto a potvrzení toho, koho si v USA z našich politiků skutečně váží? 

Obzvlášť, když český tisk nevybíravě opět poukázal na to, že paní Babišové to nejenom zase slušelo, ale nadto jí to slušelo o mnoho víc, než by se slušelo. Zřejmě dostatečně nezvážila míru slušení svého oděvu oproti slušení oděvu manželky ministra zahraničních věcí USA.

A to je neodpustitelné, nanejvýš neodpustitelné v situaci, kdy se ještě ten Westinghouse nevyjádřil k výši chystané slevy pro české jádro. Já si rovněž myslím, že je to znepokojivě neodpustitelné, ale já si to mohu s klidným svědomím myslet, protože jsem debil.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Otto Kamm | sobota 15.8.2020 9:00 | karma článku: 16,21 | přečteno: 254x
  • Další články autora

Otto Kamm

Moje neteř si nepamatuje čísla

8.5.2024 v 1:03 | Karma: 37,85

Otto Kamm

Tolik traktorů v ČR není

8.3.2024 v 10:14 | Karma: 31,16

Otto Kamm

A není to málo Antone Pavloviči ???

11.2.2024 v 20:14 | Karma: 35,01