Ještě k té covidové potvoře

Ne že bych nečetl všechno o té covidové potvoře. Ne že bych si z toho všeho přečteného do sebe jako houba nenasával všechna fakta a poznatky. Všechny důležité informace. 

Diagnóza byla jasná, jsem a budu debil. Navíc po porodu mě sestra (tedy ne má vlastní, ta zdravotnická) pustila ještě z výšky na hlavu. Maminka se chtěla soudit, ale doktor jí to rozmluvil. Řekl, že existuje podezření, že ten pád na hlavu mně v podstatě pomohl.

Ne že bych nečetl všechno o té covidové potvoře. Ne že bych si z toho všeho přečteného do sebe jako houba nenasával všechna fakta a poznatky. Všechny důležité informace. Tedy relevantní informace týkající se té evropské nákazy. Vynechávám informace typu - kdo odjel do Thajska a koupe se tam v necovidovém prostředí. Nebo na Seychely, nebo někam jinam – víc než daleko.

Tak jsem se dozvěděl, že kdybych byl mladý, štíhlý sportovec, že bych byl na tom podstatně líp. V každém případě asi určitě líp, než když už mám hodně natočeno na tachometru a domácí váha odmítá součinnost s odvoláním na konec stupnice. Určitě neomládnu a určitě nebudu konec té covidové šílenosti vítat štíhlý jako proutek. Jsem smířen s tím, řečeno slovy pana Wericha, že jsem rozsochatý dub. Ostatně neznám případ, kdy by rozsochatý dub přestal být rozsochatý, je zkrátka rozsochatý čím dál tím víc.

Můj případ.

Taky jsem se dozvěděl, že když budu nosit všude tu náhubkovou dvojku, že to bude to pravé ořechové. Tak ji nosím. Samozřejmě doma ne, když bydlím sám. I když v neděli v poledne si ji při sledování OVM možná nasadím, třeba ochrání i před myšlenkovou nákazou.

Chybí mi tolik obvyklé sněhové zpravodajství. Desítky roků v televizních novinách jsem masírován údaji, kolik je kde sněhu. Nyní nic. Přitom mě to zajímá, už jenom proto, že když ho bude hodně, tak se na jaře naplní nejenom naše toky, ale zvedne se i hladina spodní vody. No ale když se nejezdí na sjezdovkách, tak co by to říkali…tak to necháme na příští rok.

Prý kdo může, tak má pracovat doma. Nikde jsem neslyšel o tom, jak mám pracovat já. Už roky dělám jenom co musím. Jsem progresivně soustavně líný a dělám jenom to, co mě baví. I když si zachovávám určitý standart. Ráno se převléknu z pyžama do něčeho civilního. Určitě jsou nějaký ouřadové na tom homeoffisu, kteří klidně ouřadují v pyžamu. To jim neschvaluji.

Také jsem přemýšlel, že bych se měl nechat otestovat. Nebo rovnou oočkovat. To mě ale doktor rozmluvil, že by to mohlo mít vliv na moje zdraví. Prý mám něco s autoimunitou. Přitom jsem nikdy na auto imunní nebyl. A nejsem dodnes. Ale stejně nikam nejezdím, když jsou zavřené ty okresy. Třeba až je otevřou, tak někam vyrazím. Tedy určitě, třeba na nějakou demonstraci. Demonstraci za zákaz požívání netopýrů. Hlavně těch čínských.

Debilně si myslím, že těch demonstrací bude hodně na výběr. Ale ta netopýří, ta by měla být na Staroměstském náměstí s pochodem k Čínskému velvyslanectví.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Otto Kamm | pátek 5.3.2021 19:42 | karma článku: 19,95 | přečteno: 509x
  • Další články autora

Otto Kamm

Moje neteř si nepamatuje čísla

8.5.2024 v 1:03 | Karma: 37,85

Otto Kamm

Tolik traktorů v ČR není

8.3.2024 v 10:14 | Karma: 31,16

Otto Kamm

A není to málo Antone Pavloviči ???

11.2.2024 v 20:14 | Karma: 35,01