HenParty – talk show jak ji neznáte…

I. interaktivní show o ženách pro ženy, která jak se zdá, našla své publikum a tím pevně zakořenila…

Se svou kolegyní Pavlou Víttovou jsme si vymyslely projekt – HenParty – tak trochu jinou talk show.

Účelem tohoto projektu je mluvit otevřeně ovšem a otevřít tak problematiku našeho vlastního TABU. Talk show s Kamilou – jak zní podtitul – je určena všem ženám, které mají zájem na sobě pracovat, ale nevědí jak a kde začít. No a díky HenParty, mohou onu již zmiňovanou cestu najít“.

Tak tato slova jsme poprvé vypustily z úst někdy na konci září roku 2013, těsně před naší – historicky první – HenParty ve Frýdku-Místku. No a světe div se! Od té doby, talk show – HenParty – na půdě tohoto města zdomácněla a těší se oblibě. Již v únoru vstupujeme do IV. pokračování.

Naše setkávání stojí na základu – navzájem si rozebrat TABU – Kdo jsem a co chci, neboť toto téma – Kdo jsem a co chci – nás provází životem na každém kroku, tak proč o něm nehovořit s ostatními. Vždy hledáme hosty, kteří jsou již nějaký ten krok napřed a o své zkušenosti se rádi podělí. Tématu dáváme směr, aby jednotlivé HenParty na sebe navazovaly a tím, základní téma rozvíjely.

Těší mě, že HenParty má takový úspěch. Je to možná dáno také tím, že není jen strohým dialogem, ale zapojuje ženy z publika a tak přináší spoustu otázek a odpovědí, které si, my ženy, nosíme v hlavě. Rovněž mě těší, že v HenParty našel své místo také humor, protože co by to byla za show, bez humoru....

HenParty není jen talk show, rády bychom, aby to bylo místo určeno ženám a proto jsme u příležitosti vánočního setkání, zorganizovaly mini „handmade“ jarmark, který umožnil ženám představit nejen svou činnost, ale také navzájem se pracovně potkat.

Jsem moc ráda, že mohu být součástí tak skvělého projektu. Je to nejen poučné a inspirující, ale HenParty je impulsem pro mnoho žen, kterým dodává novou, svěží energii.

Určitě nás nejdete na www.facebook.com/henparty.cz nebo na http://www.fun-pro.cz/henparty

 

PS: Sny jsou tady jen a jen proto, abychom si je dokázaly plnit. Mě a mé kolegyni Pavle se to povedlo....nebojte se svých snů, byť se vám mohou zdát, jakkoliv bláznivé a neuskutečnitelné...

Autor: Kamila Přibylová | úterý 21.1.2014 22:30 | karma článku: 0 | přečteno: 33x
  • Další články autora