Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
![Foto](http://1gr.cz/data/ipas/avatar/042014/11042014F9D1736E640F1942A4F4CBD777D10F56.jpg)
P53a95v41e40l 42D54v59o71ř84á11k
9. 1. 2024 19:27
A není jednodušší je rovnou na chvíli namočit do etanolu? Nejen že se tím zneškodní většina plísní a jiných potvor, ale silně se zlepší chuť!
0
0
možnosti
MB
M77i75r73e66k 58B27a53u32t43s22c76h
9. 1. 2024 21:01
Má vlastní ořechovka:
vyloupané jádra vlašských ořechů (včetně rozdrcených drobků nehodících se k ozdobě cukroví) nasypat do zavařovací sklenice 0,7l, prosypat cukrem a zalít rumem. Zašroubovat víčko, protřepat co půl dne, po rozpuštění cukru vydržet ještě týden.
Ono to ztmavne, ořechy změknou, no prostě skvělá chuťovka nebo zákusek po jídle. Tekutinu neupíjet, to je prémie po vyjedení pevné složky! Říkám tomu tekuté vlašáky.
0
0
možnosti
MB
![Foto](http://1gr.cz/data/ipas/avatar/042014/11042014F9D1736E640F1942A4F4CBD777D10F56.jpg)
P55a69v17e34l 88D15v96o88ř95á96k
9. 1. 2024 19:32
Možná, že jeho předek byl medvídek mýval.
1
0
možnosti
SL
![Foto](http://1gr.cz/data/ipas/avatar/112012/20112012F47E427084065ED49D6951C5BEE15FE4.jpg)
- Počet článků 32
- Celková karma 0
- Průměrná čtenost 319x