Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
P70a25v90e56l 34D15v51o62ř64á91k
9. 1. 2024 19:27
A není jednodušší je rovnou na chvíli namočit do etanolu? Nejen že se tím zneškodní většina plísní a jiných potvor, ale silně se zlepší chuť!
0
0
možnosti
MB
M47i52r56e97k 12B75a26u19t86s84c32h
9. 1. 2024 21:01
Má vlastní ořechovka:
vyloupané jádra vlašských ořechů (včetně rozdrcených drobků nehodících se k ozdobě cukroví) nasypat do zavařovací sklenice 0,7l, prosypat cukrem a zalít rumem. Zašroubovat víčko, protřepat co půl dne, po rozpuštění cukru vydržet ještě týden.
Ono to ztmavne, ořechy změknou, no prostě skvělá chuťovka nebo zákusek po jídle. Tekutinu neupíjet, to je prémie po vyjedení pevné složky! Říkám tomu tekuté vlašáky.
0
0
možnosti
MB
P79a37v97e19l 45D81v58o20ř91á49k
9. 1. 2024 19:32
Možná, že jeho předek byl medvídek mýval.
1
0
možnosti
SL
- Počet článků 34
- Celková karma 0
- Průměrná čtenost 320x