Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
![Foto](http://1gr.cz/data/ipas/avatar/042014/11042014F9D1736E640F1942A4F4CBD777D10F56.jpg)
P69a61v10e87l 54D31v60o29ř87á76k
9. 1. 2024 19:27
A není jednodušší je rovnou na chvíli namočit do etanolu? Nejen že se tím zneškodní většina plísní a jiných potvor, ale silně se zlepší chuť!
0
0
možnosti
MB
M41i33r15e23k 83B45a37u21t36s57c56h
9. 1. 2024 21:01
Má vlastní ořechovka:
vyloupané jádra vlašských ořechů (včetně rozdrcených drobků nehodících se k ozdobě cukroví) nasypat do zavařovací sklenice 0,7l, prosypat cukrem a zalít rumem. Zašroubovat víčko, protřepat co půl dne, po rozpuštění cukru vydržet ještě týden.
Ono to ztmavne, ořechy změknou, no prostě skvělá chuťovka nebo zákusek po jídle. Tekutinu neupíjet, to je prémie po vyjedení pevné složky! Říkám tomu tekuté vlašáky.
0
0
možnosti
MB
![Foto](http://1gr.cz/data/ipas/avatar/042014/11042014F9D1736E640F1942A4F4CBD777D10F56.jpg)
P77a67v29e55l 41D30v59o59ř77á81k
9. 1. 2024 19:32
Možná, že jeho předek byl medvídek mýval.
1
0
možnosti
SL
![Foto](http://1gr.cz/data/ipas/avatar/112012/20112012F47E427084065ED49D6951C5BEE15FE4.jpg)
- Počet článků 33
- Celková karma 0
- Průměrná čtenost 318x