Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

A není jednodušší je rovnou na chvíli namočit do etanolu? Nejen že se tím zneškodní většina plísní a jiných potvor, ale silně se zlepší chuť!

0 0
možnosti
MB

Má vlastní ořechovka:

vyloupané jádra vlašských ořechů (včetně rozdrcených drobků nehodících se k ozdobě cukroví) nasypat do zavařovací sklenice 0,7l, prosypat cukrem a zalít rumem. Zašroubovat víčko, protřepat co půl dne, po rozpuštění cukru vydržet ještě týden.

Ono to ztmavne, ořechy změknou, no prostě skvělá chuťovka nebo zákusek po jídle. Tekutinu neupíjet, to je prémie po vyjedení pevné složky! Říkám tomu tekuté vlašáky.

0 0
možnosti
  • Počet článků 34
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 320x

Seznam rubrik