Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P61a83v86e24l 37D27v42o87ř41á60k
A není jednodušší je rovnou na chvíli namočit do etanolu? Nejen že se tím zneškodní většina plísní a jiných potvor, ale silně se zlepší chuť!
M68i98r37e27k 13B43a39u48t79s86c43h
Má vlastní ořechovka:
vyloupané jádra vlašských ořechů (včetně rozdrcených drobků nehodících se k ozdobě cukroví) nasypat do zavařovací sklenice 0,7l, prosypat cukrem a zalít rumem. Zašroubovat víčko, protřepat co půl dne, po rozpuštění cukru vydržet ještě týden.
Ono to ztmavne, ořechy změknou, no prostě skvělá chuťovka nebo zákusek po jídle. Tekutinu neupíjet, to je prémie po vyjedení pevné složky! Říkám tomu tekuté vlašáky.

P36a44v27e39l 22D16v49o50ř26á71k
Možná, že jeho předek byl medvídek mýval.

- Počet článků 34
- Celková karma 0
- Průměrná čtenost 328x