Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Proč vysílá ČT na Nový rok, v hlavním vysílacím čase, „odpad“?

Zdroj: https://jurcak.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=763471

Aby Vás nas...la. Říkal ředitel, že u něj máte vroubek. A že prej si máte pustit video nebo novu.

0 0
možnosti
Foto

Pane Jurčáku, našla jsem Váš příspěvek se zpožděním, a tedy se zpožděním Vám za něj chci poděkovat. Knížku jsem četla a už ta mi připadala místy velmi násilně humorně laděná, ve stylu: každá věta vyžaduje svoji salvu smíchu. Ale to může být samozřejmě moje chyba. Ovšem film předčil mé obavy. Film byl volbou rodiny, tak jsem se taky koukla, ale jak říkáte, od nějaké 15. minuty s masochistickým zaujetím, kam se až ta hrůza může posunout. No, dost daleko. Taky sleduji hodnocení na ČSFD, ale tady to ani nebylo potřeba, protože zpracovat takovou předlohu do filmu muselo být velmi náročné.Asi by se mi to líbilo jako sitcom, s ještě větší nadsázkou. :-/

0 0
možnosti

Milí pane, proč záměrně lžete?Rv Jako dlouholetý člen komunity ČSFD, Vám slušně říkám, že film jež má na této databázi hodnocení cca 56%, je lehce nadprůměrný a přináleží mu tři hvězdičky z pěti. Nikoliv odpad, za nula hvězd, jak píšete. To, že se Vám "Poslední aristokratka" netrefila do vkusu, je normální, ale za loňský rok, to byla rozhodně, jedna z lepších českých komedií. Pokud nevěříte, projděte si podrobněji hodnocení na ČSFD. Již dlouhé roky je na ČT1 zvykem, na nový rok dávat komedii, nikoliv pohádku! Uvádět, vámi zmíněná autobiografická dramata o slavných osobnostech našich dějin v době, kdy se zcela vyjímečně mohou dívat na TV i malé děti takto večer, protože jsou přece vánoce, mi přijde naprosto nevhodné a nesmyslné. Jsou přece daleko vhodnější příležitosti pro uvedení těchto filmů!! Příště tedy nemalujte čerta na zeď tam, kde není a pusťte si vaše vzívané pohádky např. na TV Minimax nebo Disney Channel.

1 3
možnosti

Milí pane. Je zřejmé, že sice umíte číst, ale porozumět psanému textu vám dělá poněkud problém. Řekl bych, že poněkud více, než jsem schopen u rozumně chápajícího člověka tolerovat. Takže nejprve doporučuji znovu přečíst můj blog, zkusit se zamyslet nad textem a pak si přečíst diskuzi, kde jsem se k podobným příspěvkům několikrát vyjadřoval. Ovšem je pravdou, že žádný z nich nebyl tak primitivní, jako ten váš, takže opravdu nevím, jestli tam na ten svůj příspěvek do diskuze odpově%d najdete najdete. Nicméně děkuji, že jste se ozval, protože mi to poněkud osvětluje skutečnost, jak se i tam mohla taková sr..., hrůza dostat přes třicet procent.

1 0
možnosti

Ano, máte pravdu. Já si říkám, proč čistě komerční film vyrábí a vysílá Česká televize. Od výroby a vysílání takových filmů zde máme Novu,Primu,Barrandov, možná HBO. Veřejnoprávní televize by přece měla vysílat pouze kvalitní, nekomerční tvorbu. Proto si jí snad platíme, nebo ne ?

0 0
možnosti

A jak na Nový rok, tak po celý rok... ;-D;-D;-D

2 0
možnosti

Vaše hodnocení mi připomíná lidi, kteří hodnotí Pána prstenů jako film, aniž by znali knižní předlohu (a jejich hodnocení často bývá proto výrazně horší). V obou případech je totiž film poměrně věrně zpracován podle knihy (samozřejmě si filmové plátno žádá ústupky a úpravy). Přečtěte si knihu, jejíž svérázný humor každému zřejmě nesedne, a pak se k svému hodnocení vraťte.

2 0
možnosti

Asi žijeme každý na jiné planetě, protože v devadesáti procentech případů co znám, je vždy film horší než kniha.

Nu a ta rada nakonec - to je buďto nebetyčná hloupost, nebo mnou nepochopená ironie.;-D;-D

1 0
možnosti
Foto

J65a44n 60S84v67a86t90e28k

7. 1. 2021 23:15

Přemýšlel jsem, o čem jste psal, a pak jsem pochopil, že jsme na Nový rok vámi kritizovaný film vynechali... asi jsme udělali správně.

2 0
možnosti
Foto

Trošku z jiného soudku. Když já jsem v úvodních slovech svého předposledního blogu napsal větu "Prosral jsem to" tak mi administrace MF Dnes článek zablokovala z důvodu porušení kodexu blogera. Když blogkolega v závěru svého blogu napsal "asi se z toho neposeru" tak ho administrace umistila na hlavní stranu. Přesně podle zásady "Všichni jsme si rovni ale někteří jsou si rovnější" Myšlenkovým pochodům administrace blogu nerozumím a nechápu. Nicméně na to seru, protože se mi to stalo už mockrát a je vlastně zázrak, že tady ještě můžu psát. I když ne to, co bych psal rád...

3 0
možnosti

Samozřejmě, že vás brzy smažou stejně jako jsem byl v tomto prostoru smazán na diskuzi i já. Přestože jsem "nepublikovatelné" slovo zamaskoval do interpunkčních znamenék.;-) Kdysi jsem se tomu podivoval, ale bylo mi řečeno, že v nadpise a perexu, stejně jako v diskuzích - nelze. V textu snad lze. Tak jsem to zkusil a prošlo. Někdy se mi zdají "bany" a mazání příspěvků přehnané, ale je fakt, že najít tu hranici co je a co není únosné, je opravdu složité. Na druhou stranu, když občas nahlédnu do některých "svobodných" diskuzí, např na Reflexu a vidím tam tu šílenou hrůzu naprosto nechutných vulgarit, jsem rád, že to tady funguje tak jak to funguje. No a tak jsem skousl i ten půldenní trest a příště si dám bacha. A raději se budu držet zpátky i v těch případných dalších blozích. Nechtěl bych být odejit, jako mnozí přede mnou, protože mne to tady docela baví. I když se většinou v žádných "vyšších patrech žebříčků" nepohybuju. Přes fotoblogy, které mají v drtivé většině sledovanost v řádů stovek a karma kolem dvacítky je už slušným úspěchem, to snad ani nelze. Samozřejmě až na několik fakt vyjímečných profíků, před kterými se skláním.:-)

1 0
možnosti
Foto

Co se týče Aristokratky, jejích 56 % na ČSFD není ani v tamním hodnocení "odpad". Je to hodnocení ne příliš dobrého filmu, ale pořád takového, na který se dá jednou podívat. Den předtím dávala ČT např. francousko-britskou komedii Manželská rána s Emmou Thompson a Pierce Brosnanem; rovněž dívatelné, a to s "pouze" 53 %.

Filozoficky vzato, ČT si platíme, ano. Platíme si také třeba HBO, a tam kolikrát ani kvalitnější nabídka není, nadto se tam pořady neustále dokolečka opakují...

1 0
možnosti

Asi jste si toho v mém blogu nevšiml, ale nikde jsem nepsal, že výdy a ve všem se s celkovým hodnocením čsfd shoduji. Napsal jsem pouze, že tam občas zabrousím, když si chci nějaký film ověřit. Napsal jsem pouze, že jsem si ten název - odpad - od hodnotitelů vypůjčil. A jelikož předpkládám, že ne všichni čtenáři jsou schopni buďto čísti pozorně, nebo též pobrat "na první dobrou" buďto některé pasáže, nebo i tu hlavní myšlenku, kvůli které jsem sedl ke klávesnici, několikrát jsem opakoval, že jde o můj subjektivní názor a je mi fakt jedno, jestli se to někomu líbilo a neberu mu to a jediné, co jsem nepochopil bylo, proč ČTV dává takovouto s... ehm, řekněme raději - takovýto kus - 1.1. v hlavním vysílacím čase. Nu a protože jde o můj blog, kde prezentuji své názory - vypůjčil jsem si tento, pro mne výztižný název který projde přes komisi určující zdejší pravidla a které se většinou snažím respektovat a označil jsem tento nepodařený film "odpadem". Přiznám se, že normálně bych ho označil, v kontextu za jakých podmínek, s čí koprodukcí a s tím, kdože se na něm podílel, za "řídký případ s hustým běháním". Což by bylo možná výstižnější, ale určitě by mi to neprošlo. Jinak mne hodnocení, ani sledovanost, opravdu nezajímá, protože mluvím sám za sebe.

Takže to je asi tak vše, co bych k tomu mohl za sebe říci.

0 0
možnosti

Bóže lidi, vy máte starosti. Tolik příspěvků kvůli ničemu.

2 0
možnosti
  • Počet článků 118
  • Celková karma 39,37
  • Průměrná čtenost 2050x
Píšu co si myslím a myslím si co chcu.

Seznam rubrik