Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pane Jurčáku, pravdu díte. Já jsem se na tu Poslední arisotkratku opravdu těšila, byla mi doporučena přítelkyní, která četla knihu se stejným názvem, ale zklamala jsem se. Chudáci američtí "šlechticové," peníze na provoz zámku neměli, ale na dva výstavní lipicány ano. A o těch ostatních "humorných" trapnostech ani nemluvě. Je vidět, že u nás už nikdo veselohru natočit neumí - zlatá třicátá léta, zlatý Vlasta Burian. A ten další zamotaný" film "duchařský," ten už jsem nezvládla a přepnula na ČT2. Tam ale bohužel končila poslední scéna o Amundsenovi a jeho nešťastném "zachránci" Mobile, který i s letadlem uvízl někde na ledových pláních u Jižního pólu. Mrzelo mě, že jsem nevolila dvojku. No nic, novoroční program na ČT1 byl jen pokračování nevydařeného silvestrovského programu... Ještě že to zachránili 3. ledna výborným filmem o J. A Komenském... R^

4 1
možnosti

" o Amundsenovi a jeho(!) nešťastném "zachránci" Mobile (!), který i s letadlem uvízl někde na ledových pláních u Jižního(!) pólu" - na to snad ne!!!

7 0
možnosti
Foto

Musel jsem si najít televizní program abych věděl o jaký film se jedná. Nějak jste zapomněl napsat název. Znáte přísloví "není na světě člověk ten, co by se zavděčil všem?" Mohl jste si klidně přepnout na Harry Pottera, pokud máte žaludek na český dabing. Anebo na Primu.

8 1
možnosti
HV

Tedy tím chcete říci, že dabing HP byl špatný? Nevím, nejsem Potterolog abych měl shlédnuté všechny díly v originále (HP jsem přetrpěl jen kvuli dcerám), ale zas tak špatný mi nepřišel. Nicméně, to mají film pro děti vysílat v originále?

0 1
možnosti
Foto

Máte pravdu, film povedená taškařice, jak švarný mladenecek a chytrá komteska ke štěstí přišli aneb rány boží už zas sněží ...

2 0
možnosti
JJ

Pokud by to byla alespoň povedená taškařice...

0 0
možnosti
RC

FDB.cz 66.9%

CSFD 56%

Hodnoceni idnes: 60%.

Ma to byt komedie.

No ja si odpad predstavuji jinak.

23 2
možnosti
JJ

Ano. Hodnocení je mi známo, nicméně když si přečtete některé komenty, které ten kus docela strhávají a pak dají víc než padesát procent, nabudete dojmu, že je to jen kvůli tomu, že nic moc lepšího se toho u nás nenatočilo.

1 0
možnosti
  • Počet článků 118
  • Celková karma 39,38
  • Průměrná čtenost 2050x
Píšu co si myslím a myslím si co chcu.

Seznam rubrik