Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MH

Odpad je méně než 1 hvězda, hodnocení Aristokratky na čsfd se blíží 3, což není až tak špatné (a až takový brak jako některé nové pohádky). Ty vtipy jsou podle knihy, upravené pro diváky, možná byste se u knihy bavil lépe.

2 0
možnosti
JJ

Ano, je mi známo, co znamená na čefd "odpad" a proto jsem to tak nazval. Protože je to můj blog, je mi jedno, že jsem se nevešel do průměru hodnotitelů na čsfd. Více u odpovědi panu Ptáčkovi.

To, že by se mi knihy líbily více opravdu nevylučuji a je to pravfěpodobnost hraničící s jistotou.

Ale jinak díky za návštěvu a za váš čas. :-)

0 0
možnosti
JB

Ve sledovanosti Poslední aristokratka svou konkurenci zcela převálcovala (koukalo na to přes 2 mil lidí - ostatní stanice byly někde ve statisících).

A že to je po filmové stránce brak? Žijeme v blbé době - koukněte, co se točilo a mělo úspěch třeba za války. A dnes se to považuje za klenoty české kinematografie.

Mě se to docela líbilo a nevylučuji, že se na to někdy (za pár let) zase rád podívám.

2 0
možnosti
JJ

Už jsem to psal několikrát níže, ale argumentovat sledovaností u ČTV, při všeobecně známé situaci v argumentaci příznivců její nezávislosti, veřejnoprávností a nekomerčnosti mi připadá opravdu úsměvné.;-D

Jinak - žijeme v nejlepší době od stvoření světa!

To, že se vám to líbilo mne u vás docela překvapilo, přeju vám to a je to pouze podporuje to jenom názor, že to snad opravdu nebyly úplně vyhozené peníze. Ovšem na druhé straně je naprosto nepopiratelné, že jde o komerci nejhrubšího zrna a je opravdu otázkou, jestli filmové granty a podpora veřejnoprávní televize by měla být směřována na tento druh tvorby, protože komerce by si na sebe, dle mého názoru, opravdu měla vydělat sama. Tak to činí nejen zdejší elitou opovrhovaný Troška. Takže na mém pohledu na věc to nemění. Více možná najdete v mé odpovědi panu Ptáčkovi výše.

1 0
možnosti
LH

Často, i když ne pravidelně, sleduji ČT Art, záhy vypínám, protože nejčastěji tam zní bumbum muzic, s oslepujícím šoubyznisem. Ale dík i za několik skvělých pořadů.

0 1
možnosti

Souhlasím s tím, že bylo dobrým zvykem dávat na Nový rok vždy nějaký hodnotný film. Jenomže dnes je taková doba, že v kinech (pokud tedy nejsou zavřená) se chytají jen komedie. Většinový český divák považuje za dobrý film jen ten, který nabídne srandu k popukání, a tomu trendu se přizpůsobili i čeští tvůrci, protože filmy musí vydělávat. Přihlouplých komedií typu Aristokratka je nepřeberné množství. Jaromír Hanzlík se pokusil svojí režisérskou prvotinou "Léto s gentlemanem" tento trend zvrátit a stvořil bohužel stejnou hovadinu.:-)

2 0
možnosti
JJ

Myslím, že bych vymyslel desítky námětů, které by nemusely být hloupými komediemi a které by přitáhly i lidi do kina. Ale o to tady skutečně nejde.

Ve státní svátek, jako byl tento, bych naprosto nic neměl proti premiéře Boženy, i když jsem ji neviděl a "nemám ty tvůrce rád".;-) Ale nejraději ten Letní sníh s J.A. Komenského! Kolik lidí se na tento, dle mého názoru, opravdu zdařilý a hodnotný film, podívalo?! A kdy je lepší příležitost zkusit "národu" předhodit i něco jiného, než ... (to co tam šlo), když ne na Nový rok, aby to zhlédlo co nejvíce lidí!? Vždyť co ví o jednom z největších Čechů, který přitom nebyl ani Němcem či virtuálním vševědem, velká většina těch, kteří se na televizi dívali?! Ale jsou tu hovory s TGM, které šly nedávno, Člověk proti zkáze, určitě nějaká kvalitní činohra z archivu.... Řeknu vám, kopal bych ty televizní dramaturgy do ..., však víte kam až by mi... ále, rači nic. Inteligenti, kteří se tady bijí za "veřejnoprávnost" a "kvalitu" budou raději chystat spacáky a tisknout cedule na mávátka do televize. Fuj, teď jsem se fakt... je mi z toho k zblití a idu si dat štamprlu. ;-D

1 1
možnosti
RS

R44a73d16e20k 21S62e37m61a

6. 1. 2021 18:01

tady jde spíš o to, že tyhle paskvily z ČT platíme všichni v poplatcích

5 0
možnosti

pokudste se pochopit, že televize je tu pro zábavu - že už nežijeme v socíku, kdy nás měla televize vychovávat. Jo - taky jsem na to nedokoukala... jenže ČT si platí všichni občané, a proto by měla zvlášť ve dny, kdy se na Tv dívá většina, dávat to, co se té většině líbí

5 1
možnosti

Na zábavu má ČT celý rok. O významných svátcích by měla trochu držet dekórum a ne zaplácnout hlavní vysílací čas podřadnou komedií.

4 1
možnosti
BH

Odpad je Vaše recenze.

3 6
možnosti
JJ

Samozřejmě, že se vám to tak může jevit, nicméně bych přivítal, kdybyste krátce pohovořila proč to tak cítíte. Podobně, jako jsem to učinil já. Rád se poučím u odborníků na filmografii, ale velmi rád si vyslechnu názory běžného diváka, abych věděl, v čem jsem se mýlil. Ale jinak děkuji za návštěvu a příště přeji lepší čtivo.;-)

5 0
možnosti
OK

Nóó, jako vložka mezi reklamy, co chcete víc. Teď ještě protlačit dílo na nominaci na ČESKÉKO LVA!

3 0
možnosti
RP

Také jsme se po těch všech pohádkách těšili na Aristokratku a myslím že nás bylo víc proto ta velka sledovanost jak se uvádí. Zklamání bylo velké.Rv

7 0
možnosti
JJ

Ano, obsazení i námět vypadaly slibně...

0 0
možnosti
JV

Na film jsem se těšila, protože knižní předloha se mi moc líbí. Bohužel, film mě zklamal, ale poctivě jsem ho dokoukala; čekala jsem na konci nějaké velké humorné finále, ale ono nic. Podruhé už to vidět nemusím.:-(

7 0
možnosti
  • Počet článků 118
  • Celková karma 39,38
  • Průměrná čtenost 2050x
Píšu co si myslím a myslím si co chcu.

Seznam rubrik