Když se setká gentleman a dáma.

Aspoň někdo udržuje v současné době evropské hodnoty a tradice: rakouská ministryně, když se vdávala, tančila na svatbě s Putinem, a po tanci předvedla Putinovi hluboké pukrle. Ale on se před tím před ní také hluboce uklonil.

A hlavní taneční mistr Rakouska potvrdil ono pukrle jako správné, protože na nóbl plesech ve Vídni dámy do dneška dělají tanečníkům pukrle, zejména debutantky při legendárním vídeňském plesu v opeře.

Ona ministryně se pak k tomu vyjádřila:

Österrreichs Außenministerin: Kneissel begründet Knicks vor Putin.

Österrreichs Außenministerin Karin Kneissel (FPÖ) hat ihren Knicks vor dem russischen Präsidenten Wladimir Putin verteidigt. „Wenn Sie eine Balleröffnung gesehen haben, dann haben Sie immer wieder gesehen haben, dass es diesen Knicks gibt am Ende“, sagte sie im ORF.

„Der russische Statspräsident hat sich zuvor verbeugt, und ich habe diese Verbeugung beantwortet mit einem Knicks“.

Dieser sei dann in Kommentaren als Unterwerfungsakt, als Kniefall bewertet worden, erklärte sie (ZDFtext 25.8).

Ovšem ty kritické komentáře nejspíš pocházely od levičácké lůzy, která neví, co je to slušné chování.

On vůbec se Putin chová jako gentleman. Před časem bylo nějaké setkání velkých státníků někde v Asii, fotili se v plenéru, byla tam také čínská paní presidentová, byla v lehkých šatech, foukal studený vítr, třásla se zimou, a jediný Putin si toho všiml a přehodil jí přes ramena vlastní sako. Takového presidenta je možno Rusům jen závidět.

Autor: Josef Komárek | pondělí 27.8.2018 13:50 | karma článku: 25,85 | přečteno: 968x